Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79567 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Enderal Release

Enderal German Release 1.-3. July 2016 English Release: TBA
    Trailer www.youtube.com/watch?v=Ry7EZ29K5po
  • jindra.veliky

Square enix bundke

SE nabizi svuj nejakej bundle, nezkousel jste tu nekdo co tam je?

https://store.eu.square-enix.com/emea_europe/games/pc-windows-download/Easter-Surprise-Box-2016.php
    • ringmancz
      stejně zjistíš až 21. co tam je za hry. a tipuju klasiku jako vždy - Last Remnant, nějaká ta top-down Lara, Murdered, Thief a první epizoda Life is Strange
      • ucho
        to by bylo trapný, kdyby se tak moc opakovali. ten Life is Strange by mohli dát teoreticky už komplet.
        • Mart9
          Takový skvost si nějaký levný bundle nezaslouží.
      • Mart9
        Zapomněl si na Hitman Absolution
    • Veskoslav
      Tak už tam nemají co dát do toho balíčku kromě nové Lary.
      • jindra.veliky
        ja myslel, ze pri koupi se mi to hned ukaze :D
  • ringmancz

March Madness připravuje basketbalový mód pro Rocket League.

March Madness je basketbalovej turnaj univerzit, a proto bude (asi) v Rocket League basket. Vývojáři jsou Psyonix.
  • Veskoslav

Last Stand Necron Overlord - Warhammer 40,000: Dawn of War II: Retribution

Od 10. do 15. března je možné si zdarma stáhnout DLC v podobě Necrona do posledního dílu ze série DoW II. Po tomto datu už bude placený. Takže kdo ještě nehrál, je teď v akci na Steamu celá herní série a rozhodně doporučuji.

https://www.youtube.com/watch?v=o5jUX28SBnQ
  • FansLunacy

The Division aneb jedno velké překvapení

Ano, patřil jsem mezi ty, co na to nadávaly a nyní se bičuju obzvláště velkým a ostnatým bičem ... dneska kupuju Season Pass a jdu do veškeré podpory výrobců ... nejlepší onlinovka co jsem hrál, je to zábava, miluju tam snad všechno (Až na ten bug, kdy jsem se v jedný lokaci propadal do textury a musel jsem se namáčknout ke zdi abych mě hra přes tu propast teleportovala do oblasti).

Jde vidět, že Ubisoft na to moc nemakal a jen na to dohlížel. Gratulace, miluju postapo a tady to jde z toho vyloženě cítit :) Jen ty ženský vypadaj ve hře hrozně, chtělo by to víc vlasů ... i když, vlastně proč? ... jsou tam čepice :)) ... A hraju mise zatím single player. Ty lidi, co mě s nima hra spojuje, mě akorát vytáčej. Ale to neni problém hry.

Za mě 10/10 ... Hra co vám nabídne všechno :)
    • Ubisoft se nenamakal. Massive Entertainment se namakal.
    • Morraw
      Proč si na to nadával. Hrál jsi open betu ? Co tě donutilo změnit názor? :)
      • FansLunacy
        Open betu jsem nehrál, ale viděl jsem spousty gameplay videí. To mě přesvědčilo, že na gameplay videa nemám dávat a spíš se zaměřit na výrobce, recenze (předevšim hráčské) a udělat si svůj vlastní úsudek podle žánru, který se mi líbí a hraju nejvíc.

Na youtube to vypadalo hrozně jednolitě a nudně, ale když se člověk dostane do děje a ozkouší si herní mechanizmy, děj atd ... zjisťuješ, že Tě to vlastně baví :)
  • iSpirit
    Má tu někdo platinu z MGSV? Teď jsem se po pár týdnech vrátil do hry a chtěl jsem vylepšit trofeje, ale je to docela boj, nakonec jsem skončil kolem 75% všech trofejí a jen s jednou zlatou...
  • Battlefleet Gothic: Armada

Tak je venku MP beta pro ty, co si to předobjednali. Zatim hlásím několik technických problémů (blikajicí textury a občas podivný hitboxy lodí), nicméně hra to bude opravdu slušná, i když neobsahuje moje oblíbený rasy.
  • MickeyMutant

Shuhei Yoshida byl překvapen vyšší cenou Oculusu Rift.

Šuhej Jošida je překvapen cenou Oculu, já zase jeho skloňováním*3*
  • Vogon

Oficiálně: PC verze Dark Souls 3 pojede v 60 FPS.

https://media.giphy.com/media/3ornk110bmCDLhIDV6/giphy.gif

zdroj: oficiální FB stránka Dark Souls 3
    https://www.facebook.com/darksouls/?fref=nf

Edit:
    Post bamca na Steamu: http://steamcommunity.com/app/374320/discussions/0/405694115199423828/
    Více o PC verzi se dozvíme v následujících týdnech.
    • MickeyMutant
      ...peklo muselo zmrznout!

P.S. - Stejně nechci pokoušet osud a budu dbát prvního přikázání Dark Souls: V obou královstvích se pod trestem hrdla ztracení přísně zapovídá sjíždění žebříků hasičským stylem.
      • Vogon
        Kvůli Dark Souls mám fobii z výtahů, ne z toho že se výtah zastaví, ale z toho že se propadnu jeho podlahou.
        • MickeyMutant
          Buď v klidu, v reálu propadávání samozřejmě nehrozí. Přinejhorším tě padající výtah jen rozšmelcuje na kaši.

Jinak ta tvoje zpráva mě samo sebou potěšila. Teď jen čekám na další logická potvrzení, že od začátku vše poběží ve větším rozlišení než 640x480 a budou podporované i jiné ovládací zařízení než válečný knipl císařského námořního letectva.
  • Morraw

The Division se stal nejrychleji prodávanou hrou v historii studia Ubisoft.

https://imgflip.com/i/10lthg

Příznám se, že jsem u Division podcenil 3 věci. 1. Hype 2. Kupní sílu mainstreamu a 3. schopnost Ubisoftu umět prodat novou značku.
    • Jack1947
      Safra, je nuda všecko zajímavý dohraný nebo nějaký blbosti se mi hrát ani nechtějí... asi do toho půjdu no málo která beta mně chytla na někkolik hodin v kuse před vypnutím.

Hlavně mně přesvědčilo to že tam je ta 27misí plná kampan.Což je supr - taky sem si myslel že půjde čistě jen o MMO a takhle se to dá sehrát solo nebo s nějakýma lidma no...
      • Meow
        Jacku, ale Division nejde ukrást :-D
        • Jack1947
          Kdyby šlo tak tam asi bude jen ten singl + neustálé připojení na net ne já myslel koupit. Víceméně mně ta hra bavila, navíc není nutné hrát DZ když nechcete a co jsem četl beztak je tam fůra misí... jestli to je pravda.

I když no vychází zejtra Hitman ( Prolog +mise takže 2hodinky asi lol).
          • Meow
            Tak jestli si to koupíš, tak dej vědět, zahrajem si :-D
            • Jack1947
              Jo jistě... ale z bety vím že víceméně se dá vyžít i s ostatníma stejně smýšlejícíma lidma. (Dokud někoho nepopadne amok).

kuReho už vůbec neřeším... ten dostává záchvat jen co začnu pomalu psát *3*
            • @MikeR Však v pohodě :)
            • MikeR
              @kuRe No vidíš, tohle Zemana nenapadlo, říct že to četl v diskuzi a že to Peroutkovi smazali. *1* Mně jenom připadá fakt dost trapný o někom říkat, že může leda tak krást peníze, protože sedí doma a nemaká (i kdyby byla pravda, že nemaká), toť vše. Jinak proti tobě nic nemám.
            • @MikeR Tím, že to bylo v bleskovkách a většina těhle rozhovorů končí v koši ti žádný důkaz nedám, ale naštěstí nejsme u soudu :)
            • MikeR
              @kuRe Vím, jak často tu Jack "trollí" se svým přístupem k pořizování her, ale tohle jsem od Jacka nikdy nečetl, můžeš na to odkázat, než to bude smazáno?
            • @MikeR Ponižovat? Sám se hlasí k tomu, že jeho životním cílem je sedět doma na prdeli, nepracovat a nechat se živit rodičema. Nevím jak v tvém světě, ale většinou to funguje tak, že když si chceš něco koupit, tak na to potřebuješ peníze nebo jiný prostředek směny. Ale tak třeba mu to koupí maminka na den dětí nebo narozeniny....

edit: nemá smysl to řešit ;) stejně to bude smazáno
            • MikeR
              @kuRe
              To už je moc. Jedna věc je někoho pošťuchovat, druhá ponižovat. To první je sranda, to druhý fakt ne. Fabulace má svoje hranice, za nima už to není vtipný.
            • Jedině, že by někde ukradl peníze. Když nejde ukrást hra. Jiná možnost není, když sedí doma na prdeli a nepracuje.
        • MickeyMutant
          Když se slepí ta ochranná páska s kódem, tak to lze v pohodě pod kabátem pronést přes kasu nějakého supermarketu.
          • Meow
            Jak Hurvínek válku... *7*
    • Lukass
      Nechce se me verit ze ta hra je tak dobra jak o ni vsichni pisou.
      • The Division se stal nejrychleji prodávanou hrou v historii studia Ubisoft.

Mozna proto ze ta hra neni dobra. Je to jedna z tech her co cloveka prestanou bavit po 2 dnech, pokud se nevyziva v grindeni. Podprumerna hratelnost u toho nikoho delsi dobu neudrzi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit