-
TR PC vs Xbox
Mnohem lepší video na porovnání
https://www.youtube.com/watch?v=nt3wRNp_r_I -
-
Členové Xbox Live Gold programu získají v únoru 2016 zdarma Hand of Fate, (XOne), Styx: Master of Shadows (XOne), Sacred Citadel (X360, XOne) a Gears of War 2 (X360, XOne).
Na Xboxu má Lara přes tělo přezku, zatimco na PC uplně chybi a ma jen tricko. To je nejvetsi detail. Nepatrně ostřejší textury, stínů a v dálce více trávy už PC nezachrání. Vítězí opět konzole :-) P.S. V minulem dile Definitive Edition konzole zaslapali PC verzi uplne do zeme. -
-
Video Tomb Raider
Jinak obe verze jsem porovnaval z vyse uvedeneho odkazu od Kokosa na video: www.youtube.com/watch?v=nt3wRNp_r_I
redaktorem uverejnene video je pro porovnani totiz uplne nepouzitelne -
-
Jeste si pockat na PS4
Jsem zvedav jak novy TR bude vypadat az vyjde na PS4, ktere je jeste vykonejsi nez Xbox co ted prevalcoval PC. Diky pozdejsimu vydani na PS4 maji vyvojari vice casu se s tim vyhrat, vyjde to tak kompletni i s datadisky, prepracovanou grafikou a vylepsenou podporou. Na PS4 bude novy Tomb Raider opet v Definitive Edition a bude podporovat: 60 fps, Full HD, 3D TV, PS kameru, mikrofon v ovladaci, remote play, pripojeni tabletu ci telefonu a Sony VR ;-)
-
-
-
-
Video: Grafické srovnání PC a Xbox One verze hry Rise of the Tomb Raider.
Já si počkám až nVidia udělá 4K obrázky a ty rozdíly mi zakroužkuje, lupou je tam sám hledat fakt nebudu. -
-
https://www.youtube.com/watch?v=ZlkYpNyKCjM&index=1&list=PLY9cZ8nX4xmmynNEmbkE87eqTWflnADGP
tady ještě digital foundry. Moc rozdílu tam není. -
Vypadá to slušně i na tom Xboxu, musím tedy říci. -
-
To musím uznat taky. Já jsem teda koukal na nějaký srovnávací obrázky a nějaký větší rozdíly, který by mě posadily na zadek, jsem fakt nenašel. TR vypadá fakt dobře už na XO (a s příhlédnutím ke stáří HW, tak i na X360).
-
-
Věda internetových trolů
Poměrně zásadní video pro všechny uživatele internetu, hodně aktuální i pro diskutéry na Games. *3*
http://www.videacesky.cz/navody-dokumenty-pokusy/veda-internetovych-trolu-asapscience
TLDR:Internetoví trollové mají sklony k psychopatickému chování a k sadismu. -
-
Moment moment moment.... to jako nám to video chce říct že třeba takový uživatel LV nebude ve skutečnosti tak úplně v pořádku? To jsou věci teda.
-
-
kdo by to byl rekl *1*
-
-
-
Členové PS Plus programu obdrží 2. února PS4 tituly Helldivers a Nom Nom Galaxy. Hry pro ostatní platformy zatím nebyly odhalené.
hm, celkem slabota, tyto hry zaměřené na multiplayer moc nemusím. -
-
Helldivers je ale naprosto luxusní záležitost. Twinstick Starship Troopers.
-
-
Členové PS Plus programu obdrží 2. února PS4 tituly Helldivers a Nom Nom Galaxy. Hry pro ostatní platformy zatím nebyly odhalené.
Takže další blbosti. Pořád čekám, že bych si tu službu předplatil a pořád nemám důvod. -
Na účastníky betaverze The Division se nevztahuje dohoda o mlčenlivosti. Internet tak pravděpodobně zaplaví množství screenů a videí ze hry.
Na PSN si můžete "koupit" The Division v preorderu a pak si stáhnout betu bez čekání na klíč. Stejně jako to bylo u BO3. -
Batman Akrham Knight
"Zajímavej" komiks na téma PC verze posledního Batmana *1* -
Koukam prave na release list pro rok 2016 a s exluzivitama pro XOne to vypada proti PS4 hodne blede, napocital jsem je 14:7 ve prospech PS4. Navic se u Sony bude jednat o mnohem zajimavejsi kousky nez u MS. Vzdycky jsem byl zastancem Xboxu, ale u tehle generace se mi zda ze na plne care prohrava nejen co se tyce her, ale hlavne vykonu a downscalingu rozliseni...
-
-
Kolik je exkluzivit na jednu konzoli a na PC?
-
-
Ty jsem do toho počítal taky, pokud to vyjde jen na PC a jednu z konzolí, tak jsem to připočetl konzoli, úplných exkluzivit je na konzolích minimum proti PC...
-
-
ty konzole nejsou jen o exkluzivitách. je to samozřejmě příjemné zpestření, ale na tom to nestojí. já teď například na PS4 hraju Broken Age.
-
Mno, jediná X1 exkluzivka která má potenciál být fakt luxusní je Scalebound, a ten byl odloženej.
Quantum Break bude dobrej, ale dojede na to že X1 není tak rozšířenej a že to není nic takovýho aby to někoho donutilo koupit konzoli.
Ty ostatní ani nestojí za řeč, žádný must-have na tenhle rok oznámený nejsou.
-