-
Uz jste nekdo hral vcera vysle The Witness ? Koukam ze se na to snasi celkem chvala, az do vydani jsem o hre neslysel, o to je to vetsi prekvapeni.
-
-
Jo, je to super a vypadá, že i na dlouho :)
-
hodnoceni ma zatim slusne, ale cena mi prijde dost nadsazena... polovic bych za to dal hned
-
-
BFG: Armada spustila předobjednávky
Datum vydání je březen a nějaký ten týden po vydání se dočkáme i SM armády. Těšíte se ?
http://www.battlefleetgothic-armada.com/shop/ -
Koupil poslední dobou někdo něco zajímavého v dobré ceně na PS Store? Prosím o doporučení, já tam asi neumím hledat nebo co.
-
-
Flower za 80,-
-
-
O tom jsem uvažoval, díky. Asi to vezmu. Ale není to nějaké staré? Mám pocit, jestli s tím nemachrovali na startu PS3
-
-
Ano vyšlo to i na PS3, ale to snad neni problém ne?
-
-
Není, jen jsem si nebyl jistý, jestli je to ono.
-
-
-
-
zajímavých her je tam podle mě dost, něco bych koupil, ale dojíždím ještě pořád nějaké staré resty, takže předpokládám, že k takovým hrám jako Bloodborne a Dark Souls 2 se ještě nejméně rok nedostanu.
-
-
no nakonec jsem toho Bloodborna koupil :) do PS+ to dle toho, jaký tam dávají hry, nejméně 2-3 roky nedají, a cena už o moc níž taky nepůjde, letos to zapařím.
-
ty resty by měly počkat, jelikož Bloodborne je zjevení, podobná hra s takovým uměleckým cítěním tu dlouho nebyla. Dark Souls 2 vynech úplně, to je škoda času.
-
-
prostředí v DS2 se mi popravdě líbí víc než to v Bloodborne. to je na mě moc temné a depresivní (což mě ale od hry neodrazuje :) ). každopádně bych před Bloodborne ještě rád zahrál Demon's Souls a Dark Souls (a možná i to Dark Souls 2 :) ). na tom pořadí vyloženě nelpím, ale říkám si, že bych jakousi posloupnost s tím, jak to vycházelo, u této série dodržovat mohl.
-
Škoda času? Přijde mi, že všichni hrozně dramatizujou že to je nejhorší souls hra. Pořád je to ale skvělá hra.
-
-
Je to dobrá hra, ale není tam to, co dělá Bloodborne, Demon Souls a Dark Souls výjimečné. Přesah hry byl v DS pro mě poměrně malý.
-
-
edit v DS2...
-
-
-
-
-
Mne se už 3 dny nejde připojit, takže ani nemam šanci.
-
goty bloodborne a je to jeste lepsi, nez se o tom rika
-
-
Netvrdím, že je špatná, ale takovou hru právě nechci hrát.
-
-
-
Jsem tu pro další doporučení. Hledám spíš méně známé hry, které by byly podobné stylu Alan Wake. něco jako Heavy Rain, Dead Space, Condemned, Silent Hill... Prostě lehce mysteriózní a "creepy", ale ne vyloženě akční ve stylu posledních Resident Evil atp. Věděl by někdo o nějaké zapomenuté perle ? Většinu známých her tohto stylu už mám odehráno.
-
-
Ty nebývaš u rodičov že si varíte sami? Inak s letsplaymi už si skončil? je to škoda lebo som ťa celkom rád sledoval...
-
-
Nene, já už jsem dlouhou dobu sám, nebo teda s polovičkou *3* Definitivně jsem neskončil, jen mám teď dost špatnou práci a nedaří se mi to skloubit dohromady časově, ale vrátil bych se k tomu rád, už mám zase nějaký hrubý materiál připravenej, tak něco přibude *3*
-
-
*14*
-
-
Pako :D
-
-
Jak rad bych se pustil do DS3, otazka je jak na tom budu s casem... :/
-
To neber zas tak doslovně žádná gay party u bazénu nebude, jen jsem rád že zas bude nějaké video, osobně bych začal dohráním Dark Souls II (ano nezapomněl jsem *16*) a volně bych pokračoval Dark Souls III *3*
-
-
-
-
-
meh
Deadly Premonition? -
Zkus Cry of Fear, na Steamu je to zdarma, jen musíš mít nějakou source hru.
http://store.steampowered.com/app/223710/?snr=1_5_1100__1100
Jak můžeš vidět na screenech, tak grafika je postarší, ale atmosféra je tak hutná, že si toho beztak všímat nebudeš. -
-
Cry of Fear jsem dohral v coop rezimu, k singlu bych se mohl vratit :)
-
-
I Am Alive, možná i Cold Fear (hrál jsem jenom kousek na vyzkoušení), Riddick, ve své době se mi zamlouvala The Thing.
-
-
O I Am Alive jsem cetl spoustu negativnich komentaru, stoji to opravdu za to ? Cold Fear mam uz par let dohrano :) Riddicka jsem popravde jeste nezkousel a The Thing taky ne, diky :)
-
-
Vývoj I Am Alive jsem nesledoval, tak nevím, co bylo naslibováno, tedy mě to nemohlo po této stránce zklamat. Koupil jsem to ve výprodeji na Steamu za pár korun a dost se mi to líbilo. Hra je kratší, celkem lineární, našly by se nějaké nedostatky a asi by se z toho dalo vytěžit víc. Ale spíš si pamatuju na kladné dojmy a hra se mi líbila. A pokud jde o atmosféru, rozhodně nechybí.
-
I Am Alive je celkem slušná hra, ale bohužel nedosáhla toho, co s ní bylo plánováno. Tuším, že FireTight jí i natáčel, takže pokuď ji nebudeš hrát, můžeš se na ni mrknout.
-
I'm Am Alive měla být původně mnohem rozsáhlejší a propracovanější, jenže změnili koncept, hru osekali, zkrátili a udělali lineárnější a spoustu lidí to tak zklamalo. I přes to není finální produkt vůbec špatný a já se u toho dobře bavil.
-
-
I Am Alive je super. Sice ta hra asi úplně zapadla, ale má zajímavé mechaniky a velmi tísnivou atmosféru.
-
Cold Fear mě kdysi strašně bavil, asi zkusím, jak obstojí v dnešní době. Díky za tip!
-
-
první DLC k The Evil Within. Parádní DLC a jedno z nejlepších roku.
-
-
Samotny TEW me zrovna dvakrat nevzalo, je to DLC lepsi nez zakladni hra ?
-
-
Série Fatal Frame, série Siren, Eternal Darkness, Clocktower, Among the sleep, Layers of Fear, Spooky's house of jumpscares, Deadly Premonition(pokud chceš horor typu "co se to tu ku*va děje.").
-
-
Diky, tohle je presne to doporuceni co jsem si pral :) O Fatal Frame a Siren jsem toho spoustu slysel, urcite se na to mrknu, to je presne to co jsem si predstavoval. Deadly Premonition uz jsem snad i kupoval na GOGu jak ted nedavno vysla nejaka ta edice, ale jeste se k tomu nedostal. Ostatni neznam, takze diky moc !
-
-
Tak pokud budeš chtít hrát Deadly Premonition na PC tak si hlavně stáhni fix od Duranteho.
http://blog.metaclassofnil.com/?p=438
-
-
-
Manhunt jsi hrál?
-
-
Jojo, každopádně díky :)
-
Manhunt2 ale to je už spíš fraška navíc hnusná grafika z PS2.
-
-
zkusim si na neco vzpomenout, ale az se odtrhnu od JC3 :D
-
SAW bylo supr a je i na to nějaký ten mod, 2 díl už tak brej nebyl... respkt mi to přišlo co se týče hádanek pomalu nesplnitelné uch... a až moc frustrující.
-
Nevím jestli jde přesně o tenhle styl, protože jsem ji nehrál, ale působila tak na mě hra The Saw, která byla na motivy filmů...
EDIT: Ještě mě napadá Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth a Darkness Within -
-
Za SAW díky, to by mě nenapadlo :) Call of Cthulhu mám dohráno. Darkness Within je point and click adventura, pokud se nepletu ne ?
-
-
-
Life is Strange
Kompletní čeština je venku http://www.zing.cz/novinky/30327/cestina-do-peti-epizod-life-is-strange-s-korekturou -
Když se vám s*re pc
http://www.combofix.org/download.php
Tohle mi před lety poradily na Viry.cz ( když jsem měl časté BSOD) ted jsem zase měl zamrzání Win7.
Znovu jsem si to stáhl, zapl a po restartu zas běhaj jak maj... kdyby někdo měl nějaký problém s pc tak tohle je supr. Řešení... občas to jediné možné.
Nevím přesně jak to opravuje ale zjevně to dělá nějakou hloubkovou analýzu ve woknech všech registrů no a výsledek je že to něco smaže/opraví. Defakto je to takový ten pomyslný most mezi reinstalací... kdy už nevíte co dál. Je to naprosto zdarma a to je taky supr. -
-
Ty tam mas takovej bordel..nauč se něco o hw a sw a pak nebudeš mít problémy.
-
Combofix je celkem pokročilá utilita, která ti pomocí vytvořenách logů smaže z PC jen to špatné. Pokud to odklikáš a smažeš všechno c oti to vyhodí bez toho, aniž bys věděl o co jde, tak je to pěkná zkratka do OS pekel. Každý jsme svýho štěstí... *3*
-
-
Co? a to mi řiká člověk co se tady nemohl rozhodnout nad jakou grafikou si má pořídit hehe... Viry.cz tam se vyznají já tam nic neklikám to je spustím a dám restart. Tohle jediné mi vždy pomohlo nechápu proč bych měl mít zlé pc... jen ho nečistím tak často ale jinak ok.
-
-
WhySoSad má pravdu, ostatně i na fórech Virů na každém rohu najdeš upozornění, že máš Combofix používat jen a pouze tak, jak ti poradí lidé, kteří se v tom vyznají, a to na základě logů, které jim poskytneš. Používat Combofix jakkoliv jinak bez toho, aby ses v dané problematice vyznal, ti může v PC způsobit nenávratnou paseku.
Raději si dej tu práci, zkus na jejich fórum znovu napsat o radu a důsledně dodržuj pokyny, které ti dají. Samoléčení PC tímhle overkillem ti sice může vyjít, ale taky nemusí - a potom už bude pozdě přemýšlet nad tím, cos měl udělat lépe. -
Já jsem se tě jen snažil upozornit, že to co děláš je nebezpečný. Podle toho co jsi napsal, tak to nevypadá, že by si to pokaždé konzultoval s odborníky...
A hlášku ohledně karty opravdu nechápu, to je trochu něco jinýho, nemyslíš ? *3*
-
-
-
Díky bohu, že jsem nikdy nic takového nepotřeboval. Mně jednou okna od 01/11/2013 a jedou stále jako bych je nainstaloval včera ;o) Bych to tvé PC asi nechtěl vidět ani přes TW teda, chudák malej :)
-
-
Far Cry Primal a Rise of the Tomb Raider bude proti pirátství ochraňovat Denuvo.
To nasere. Dám si to tedy za rok až dva, v GOTY verzi a za dvě stovky... -
-
Přesně. já třeba už v PC mám minimum her (asi jenom NHL2005) nelegálně
-
-
kdyby nekdo jeste nemel...
Magicka - T7FMG-WNZRQ-BQE5E
Stalker: Clear Sky - 5AM9X-A9QWC-PX9H4 -
The Division Beta
Predownload dostupný na Uplay..veľkosť 26.26 GB..