Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morraw
    Já jsem taky koukal. Na youtube. Ale kupodivu jsem neměl žádnou potřebu si to zahrát. Každopádně jako interaktivní film je to super.

viz Order dole *7*
  • Order

přemýšlím o koupi. Vyplatí se do toho investovat těch 600? Mám chuť si to zahrát, protože graficky je to nedostižné, co jsem tak koukal. Prosím, aby se LV apod. exoti zdrželi této diskuze.
    • Ronox
      Záleží, co od toho čekáš, protože jinak je to tradiční 3rd person střílečka s cover mechanikami a sem tam nějakej QTE. Zamrzí recyklace boss fightu, ale jinak je to doopravdy nádherné v chodu a kupodivu jí dávám do konzole často, už jen kvůli tomu, abych ukázal lidem, jak to vypadá. Stejně jako například AC: Unity, či Driveclub. Jinak znovuhratelnost kromě sbírání je nula. Mě osobně to bavilo a délka mi přišla akorát. Jsou to tvoje peníze a 600 je nic.
    • Doporučujem využiť Youtube a hru si pozrieť tam.
    • Radši jdi do Far Cry 4, nabídne ti to mnohem více zábavy. Order jsem viděl na tom youtube a nestojí to za to *12*
    • Jack1947
      Někdo psal že už prolomily ochranu no tááák... třeba chvíly počkat vzít konzoli z bazááru... no stress víš. *3*
    • Larky
      Doporučil bych peníze investovat do jiné hry. Order jsem nedávno dohrál a podle mě je to, kromě grafiky, ve všech ohledech spíše podprůměrnější hra. Zejména scénář mi přišel hodně špatný.
    • Zahraj si raději crysis 3 na PC. To vypadá stálé lépe. Navíc to je hra a levná.
      Order...Tam koukáš, hraješ, zmáčkneš tlačítko a to se opakuje.

Plus to má špatný formát pro monitor a tv. Pak tam máš pruhy a vidíš méně obrazu. Platit za osekaný obraz..No jestli to chceš tak jo.
      • máte problém s chápáním psaného textu? Já nepotřebuji rady na ostatní hry, ptal jsem se na danou hru a co si o ni myslí lidi, co ji hráli. Nepotřebuji ty, co koukli na youtube, nepotřebuji Zaklínač děti či Crysis 3 hráče. Crysis 3 sem na PC hrál a považuji to za dobrou FPS, ale o tom sakra není řeč. Ach jo, tady je to jak v pomocné...
        • Také jsem to napsal. Za tu cenu ne. qte,pruhy a další divnosti a zbytečnosti. Jakmile to dostaneš na plus programu pro konzole tak, pak jo
    • Lukass
      Ne, za 5 hodin mas dohrany a znovuhratelnost nula. Kup si radci Zaklinace, za stejnou cenu dostanes 200 hodin a vic dobre udelane hry.
      • Zaklínač mě absolutně nezajímá, už jsem ho dávno prodal. Kdyby mě zajímal Zaklínač, tak se zeptám na Zaklínače, navíc mě nezajímá názor nějakého PC trolla.
    • V novem Levelu zařadil Dan Vavra The Order do jeho top her 2015, jen prej ten konec je spatnej
      • Vojta_Ilavsky
        Vávra.. Božínku. Wannabe bůh. Můj despekt k němu je nezměrný, bezbřehý.
      • Fakt? Zrovna od Vávry bych čekal, že takové béčko pošle rovnou do pekla. No nicméně zajímavá informace, díky ti.
  • Eitr

https://www.youtube.com/watch?v=a-YatMGBqq0
  • jindra.veliky

zoo tycoon

nevite nekdo jak beha zoo tycoon pod w10?
    • PreidaQ
      Pod W10 nevím, ale třeba pod sedmičkami s ním není nejmenší problém a myslím, že desítky by mohli být taky v pohodě. Super je, že si navíc člověk může v ini souboru odemknout počet návštěvníků z původních performace-preventivních 500 až na 5000.
  • Lukass
    Tak Far Cry Primal i Tom Raider budou vyuzivat ochranu Denuvo. Obe hry chcu koupit, jak je to s nicem disku touhle ochranou, ma skutecne nejake vliv na zivotnost disku, mam HDD. A jeste sem neco cetl o niceni CPU.
    Jako tahle zprava me moc nepotesila, protoze si nechcu nechat znicit PC, ted babo rad.
    • Lukyz
      Mám MGS V, Dragon Age: I a Batmana AK, který využívají Denuvo a žádné problémy jsem nezaznamenal.
    • Draken69CZ
      Byli zvěsti že to stále něco přepisuje/zapisuje na disku což by vadilo v případě SSD, ale nevím zda to nebyl jen kec a o CPU teda nevím jak by ho to mohlo ničit maximálně víc zatěžovat.
  • Life is strange

Zdravím. chtěl jsme se zeptat zda-li někdo nemá info, jestli bude další série Life is strange a nebo 5 epizoda byla konečná. Předem díki za odpověd.
    • Doplňující otázka. Neví někdo jak je to s češtinou na 4. a 5. Epizodu?
      • Nějaký poslední update jim rozhodil fonty, tak to ještě nějak řeší, mělo to být už 22. ledna. Pak to bude mít exkluzivně Xzone (takže hledej na warezu) a asi po měsíci bude volně ke stažení.
        • "Obchod Xzone zaplatil profesionální jazykové korektorce za opravy překladu a proto kompletní překlad všech 5 epizod bude do konce února dostupný pouze ze stránek Xzone, ale pro všechny bez nutnosti si hru u Xzone koupit."

http://cestinybeta.rpgcitadela.cz/portfolio/life-is-strange/
        • "exkluzivně Xzone" = 10 minut poté to bude všude.
    • Mám pocit že life is strange 2 sezona byla oznamena ;)
      • PreidaQ
        Pokud já vím, tak ne. Autoři řekli, že by se pokračování úplně nebránili, ale s jinými postavami. Tohle nemá s potvrzením pokračování nic společného.
        • http://www.gamespot.com/articles/life-is-strange-season-2-confirmed-by-developer/1100-6432101/ jsi na tahu :)
          • PreidaQ
            Čti prosím dále než za zavádějící nadpis. V tom článku je přesně to, co jsem řekl. Naznačili, že by pokračování mohlo být, v tom případě s jinými postavami, ale oficiálně nepotvrdili. Zdá se to být pravděpodobné, ale pořád je to jenom spekulace. Už věříš?

Z diskuze pod článkem: "How did you post this misinformation? Yesterday when a different site posted the same news it became clear very quickly that there was a translating mistake. He said that IF there's a season 2 he will work on it, the original French source has already been edited to say that it isn't confirmed"

Plus ještě přidávám: http://pc.hrej.cz/novinky/2015/11/09/pozor-life-is-strange-2-zatim-nevznika-37778/
      • opravdu ? vtom případě paráda :3 děkuji :)
        • Radkaa
          Další řada nebude, autoři pracují na jiné hře.
  • DD

http://www.nexusmods.com/dragonsdogma/mods/14/?

No nevypadá to krásně?

Ještě HD textury: http://www.nexusmods.com/dragonsdogma/mods/68/?tab=2&navtag=http%3A%2F%2Fwww.nexusmods.com%2Fdragonsdogma%2Fajax%2Fmodfiles%2F%3Fid%3D68&pUp=1
    • Ta hra má mnoho jiných nedostatků, grafika je naprosto v pohodě dostačující. Radši bych ocenil např. normální inventář.
      • Dal by se rozhodně udělat líp, ale pořád to ještě nění taková mizérie jako inventář Skyrimu. Jediná věc, co mě na něm vyloženě otravuje, je rozdělení itemů a vybavení do dvou různých oken.
      • ale má taky desítky předností, kde jinde nenajdeš a inventář je v pohodě, samozřejmě to musíš hrát na gamepadu...
        • Ako tomu katastrofalnemu inventaru pomoze gamepad? ;-)
  • No ted
    • Sakra pisu z mobilu a nejsu prihlasene.
      Chtel sem napsat ze ted tady mame nadejny hry, Tomb Raider a Far 8ry Primal, pokud budou obe slusne optimalizovany a povedou se tak je beru.
      Tomb Raidra chvalil Anastasov a tomu cloveku verim, kdo uz hru hral jak je to tam s hadankama sou slozitejsi a je jich tam vic nez v predchozim dile
      • Vojta_Ilavsky
        Far Cry Primal. Ale, ale, chybí ti soudnost, jelimane. Rád hraješ už po 17cté(rychle jsem si v duchu spočítal hry od Ubi s identickými herními mechanikami, kdyžtak mě opravte) to samé pořád dokola jenom v trochu jiném prostředí?
        MGS má možnosti o dost víc a nechybí tomu příběh ani sofistikovaný humor.
        Btw ve Far Cry by mohli konečně udělat pořádně animaci stahování..
        • Pokud jde o Far Cry tak jo. Neznam moc her s lepsi hratelnosti a tolika moznostma jak hru hrat. Primal bude pecka.
          • kennyB
            FC: Primal vypadá dobře, jen mě štve ta bombardující sova, nebo co to je.
            • Jo souhlas to je strasna blbost
          • Draken69CZ
            Běhat po ostrově/horách a hledat nějakou kočku abych si z ní ušil baťůžek? Vážně? To mě na té hře celkem odpuzuje. Kolik je tam možností? Všechny vystřílet nebo jít potichu. Vynechal jsem něco?
            • Lukass
              Tak hlavne ze vis jak se hra hraje a jaky sou v ni moznosti, akorat to ma jeden hacek, hru nehrals :-D
            • Draken69CZ
              Já tu hru hrát nebudu ani nechci a tvé možnosti hraní mě v tom jen utvrdilo, ale hlavně že tě to baví o to ve hrách jde, neber to špatně každého baví něco jiného.
            • Ze neumis tu hru hrat je tvuj problem.
              Loveni zvirat me bavi, cistym lovem ziskam kuze vic a je to v pohode.
              Zabijet muzes potichu snajprem, lukem.
              Muzes hrat rambo styl, nebo treba potichu v tabore rozmistit C4 pak vyleztna kopec a odpalit je a sledovat en chaos. Muzes tam nabehnout se slonem, nebo dat C4 na slona a poslat ho proti nepratelum. Tech moznosti je tuna pokud je neumis vyuzit neni to chyba hry ale tvoje ze si hru neumis uzit.
      • Draken69CZ
        Si přečti recenze nebo koukni na video ne?!? Jde to po stopách předchozího dílu á la Uncharted. Přehnaně akční a v takovém duchu se nesou i "hádanky".
        • Recenze fakt cist nebudu, placeny zvasty a recenze v nichz se clovek vlastne nic nedozvi sem uz prestal cist.
          No uz sem cetl ze hadanek ma byt vic, chtel sem si to nechat potvrdit, snad se tolik nestalo...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit