-
Já jsem taky koukal. Na youtube. Ale kupodivu jsem neměl žádnou potřebu si to zahrát. Každopádně jako interaktivní film je to super.
viz Order dole *7* -
Order
přemýšlím o koupi. Vyplatí se do toho investovat těch 600? Mám chuť si to zahrát, protože graficky je to nedostižné, co jsem tak koukal. Prosím, aby se LV apod. exoti zdrželi této diskuze. -
-
Záleží, co od toho čekáš, protože jinak je to tradiční 3rd person střílečka s cover mechanikami a sem tam nějakej QTE. Zamrzí recyklace boss fightu, ale jinak je to doopravdy nádherné v chodu a kupodivu jí dávám do konzole často, už jen kvůli tomu, abych ukázal lidem, jak to vypadá. Stejně jako například AC: Unity, či Driveclub. Jinak znovuhratelnost kromě sbírání je nula. Mě osobně to bavilo a délka mi přišla akorát. Jsou to tvoje peníze a 600 je nic.
-
Doporučujem využiť Youtube a hru si pozrieť tam.
-
Radši jdi do Far Cry 4, nabídne ti to mnohem více zábavy. Order jsem viděl na tom youtube a nestojí to za to *12*
-
Někdo psal že už prolomily ochranu no tááák... třeba chvíly počkat vzít konzoli z bazááru... no stress víš. *3*
-
Doporučil bych peníze investovat do jiné hry. Order jsem nedávno dohrál a podle mě je to, kromě grafiky, ve všech ohledech spíše podprůměrnější hra. Zejména scénář mi přišel hodně špatný.
-
Zahraj si raději crysis 3 na PC. To vypadá stálé lépe. Navíc to je hra a levná.
Order...Tam koukáš, hraješ, zmáčkneš tlačítko a to se opakuje.
Plus to má špatný formát pro monitor a tv. Pak tam máš pruhy a vidíš méně obrazu. Platit za osekaný obraz..No jestli to chceš tak jo. -
-
máte problém s chápáním psaného textu? Já nepotřebuji rady na ostatní hry, ptal jsem se na danou hru a co si o ni myslí lidi, co ji hráli. Nepotřebuji ty, co koukli na youtube, nepotřebuji Zaklínač děti či Crysis 3 hráče. Crysis 3 sem na PC hrál a považuji to za dobrou FPS, ale o tom sakra není řeč. Ach jo, tady je to jak v pomocné...
-
-
Také jsem to napsal. Za tu cenu ne. qte,pruhy a další divnosti a zbytečnosti. Jakmile to dostaneš na plus programu pro konzole tak, pak jo
-
-
-
Ne, za 5 hodin mas dohrany a znovuhratelnost nula. Kup si radci Zaklinace, za stejnou cenu dostanes 200 hodin a vic dobre udelane hry.
-
-
Zaklínač mě absolutně nezajímá, už jsem ho dávno prodal. Kdyby mě zajímal Zaklínač, tak se zeptám na Zaklínače, navíc mě nezajímá názor nějakého PC trolla.
-
-
-
V novem Levelu zařadil Dan Vavra The Order do jeho top her 2015, jen prej ten konec je spatnej
-
-
Vávra.. Božínku. Wannabe bůh. Můj despekt k němu je nezměrný, bezbřehý.
-
Fakt? Zrovna od Vávry bych čekal, že takové béčko pošle rovnou do pekla. No nicméně zajímavá informace, díky ti.
-
-
-
Eitr
https://www.youtube.com/watch?v=a-YatMGBqq0 -
zoo tycoon
nevite nekdo jak beha zoo tycoon pod w10? -
-
Pod W10 nevím, ale třeba pod sedmičkami s ním není nejmenší problém a myslím, že desítky by mohli být taky v pohodě. Super je, že si navíc člověk může v ini souboru odemknout počet návštěvníků z původních performace-preventivních 500 až na 5000.
-
-
Tak Far Cry Primal i Tom Raider budou vyuzivat ochranu Denuvo. Obe hry chcu koupit, jak je to s nicem disku touhle ochranou, ma skutecne nejake vliv na zivotnost disku, mam HDD. A jeste sem neco cetl o niceni CPU.
Jako tahle zprava me moc nepotesila, protoze si nechcu nechat znicit PC, ted babo rad. -
-
Mám MGS V, Dragon Age: I a Batmana AK, který využívají Denuvo a žádné problémy jsem nezaznamenal.
-
Byli zvěsti že to stále něco přepisuje/zapisuje na disku což by vadilo v případě SSD, ale nevím zda to nebyl jen kec a o CPU teda nevím jak by ho to mohlo ničit maximálně víc zatěžovat.
-
-
Life is strange
Zdravím. chtěl jsme se zeptat zda-li někdo nemá info, jestli bude další série Life is strange a nebo 5 epizoda byla konečná. Předem díki za odpověd. -
-
Doplňující otázka. Neví někdo jak je to s češtinou na 4. a 5. Epizodu?
-
-
Nějaký poslední update jim rozhodil fonty, tak to ještě nějak řeší, mělo to být už 22. ledna. Pak to bude mít exkluzivně Xzone (takže hledej na warezu) a asi po měsíci bude volně ke stažení.
-
-
"Obchod Xzone zaplatil profesionální jazykové korektorce za opravy překladu a proto kompletní překlad všech 5 epizod bude do konce února dostupný pouze ze stránek Xzone, ale pro všechny bez nutnosti si hru u Xzone koupit."
http://cestinybeta.rpgcitadela.cz/portfolio/life-is-strange/ -
"exkluzivně Xzone" = 10 minut poté to bude všude.
-
-
-
Mám pocit že life is strange 2 sezona byla oznamena ;)
-
-
Pokud já vím, tak ne. Autoři řekli, že by se pokračování úplně nebránili, ale s jinými postavami. Tohle nemá s potvrzením pokračování nic společného.
-
-
http://www.gamespot.com/articles/life-is-strange-season-2-confirmed-by-developer/1100-6432101/ jsi na tahu :)
-
-
Čti prosím dále než za zavádějící nadpis. V tom článku je přesně to, co jsem řekl. Naznačili, že by pokračování mohlo být, v tom případě s jinými postavami, ale oficiálně nepotvrdili. Zdá se to být pravděpodobné, ale pořád je to jenom spekulace. Už věříš?
Z diskuze pod článkem: "How did you post this misinformation? Yesterday when a different site posted the same news it became clear very quickly that there was a translating mistake. He said that IF there's a season 2 he will work on it, the original French source has already been edited to say that it isn't confirmed"
Plus ještě přidávám: http://pc.hrej.cz/novinky/2015/11/09/pozor-life-is-strange-2-zatim-nevznika-37778/
-
-
-
opravdu ? vtom případě paráda :3 děkuji :)
-
-
Další řada nebude, autoři pracují na jiné hře.
-
-
-
-
DD
http://www.nexusmods.com/dragonsdogma/mods/14/?
No nevypadá to krásně?
Ještě HD textury: http://www.nexusmods.com/dragonsdogma/mods/68/?tab=2&navtag=http%3A%2F%2Fwww.nexusmods.com%2Fdragonsdogma%2Fajax%2Fmodfiles%2F%3Fid%3D68&pUp=1 -
-
Ta hra má mnoho jiných nedostatků, grafika je naprosto v pohodě dostačující. Radši bych ocenil např. normální inventář.
-
-
Dal by se rozhodně udělat líp, ale pořád to ještě nění taková mizérie jako inventář Skyrimu. Jediná věc, co mě na něm vyloženě otravuje, je rozdělení itemů a vybavení do dvou různých oken.
-
ale má taky desítky předností, kde jinde nenajdeš a inventář je v pohodě, samozřejmě to musíš hrát na gamepadu...
-
-
Ako tomu katastrofalnemu inventaru pomoze gamepad? ;-)
-
-
-
-
No ted
-
-
Sakra pisu z mobilu a nejsu prihlasene.
Chtel sem napsat ze ted tady mame nadejny hry, Tomb Raider a Far 8ry Primal, pokud budou obe slusne optimalizovany a povedou se tak je beru.
Tomb Raidra chvalil Anastasov a tomu cloveku verim, kdo uz hru hral jak je to tam s hadankama sou slozitejsi a je jich tam vic nez v predchozim dile -
-
Far Cry Primal. Ale, ale, chybí ti soudnost, jelimane. Rád hraješ už po 17cté(rychle jsem si v duchu spočítal hry od Ubi s identickými herními mechanikami, kdyžtak mě opravte) to samé pořád dokola jenom v trochu jiném prostředí?
MGS má možnosti o dost víc a nechybí tomu příběh ani sofistikovaný humor.
Btw ve Far Cry by mohli konečně udělat pořádně animaci stahování.. -
-
Pokud jde o Far Cry tak jo. Neznam moc her s lepsi hratelnosti a tolika moznostma jak hru hrat. Primal bude pecka.
-
-
FC: Primal vypadá dobře, jen mě štve ta bombardující sova, nebo co to je.
-
-
Jo souhlas to je strasna blbost
-
-
Běhat po ostrově/horách a hledat nějakou kočku abych si z ní ušil baťůžek? Vážně? To mě na té hře celkem odpuzuje. Kolik je tam možností? Všechny vystřílet nebo jít potichu. Vynechal jsem něco?
-
-
Tak hlavne ze vis jak se hra hraje a jaky sou v ni moznosti, akorat to ma jeden hacek, hru nehrals :-D
-
Já tu hru hrát nebudu ani nechci a tvé možnosti hraní mě v tom jen utvrdilo, ale hlavně že tě to baví o to ve hrách jde, neber to špatně každého baví něco jiného.
-
Ze neumis tu hru hrat je tvuj problem.
Loveni zvirat me bavi, cistym lovem ziskam kuze vic a je to v pohode.
Zabijet muzes potichu snajprem, lukem.
Muzes hrat rambo styl, nebo treba potichu v tabore rozmistit C4 pak vyleztna kopec a odpalit je a sledovat en chaos. Muzes tam nabehnout se slonem, nebo dat C4 na slona a poslat ho proti nepratelum. Tech moznosti je tuna pokud je neumis vyuzit neni to chyba hry ale tvoje ze si hru neumis uzit.
-
-
-
-
Si přečti recenze nebo koukni na video ne?!? Jde to po stopách předchozího dílu á la Uncharted. Přehnaně akční a v takovém duchu se nesou i "hádanky".
-
-
Recenze fakt cist nebudu, placeny zvasty a recenze v nichz se clovek vlastne nic nedozvi sem uz prestal cist.
No uz sem cetl ze hadanek ma byt vic, chtel sem si to nechat potvrdit, snad se tolik nestalo...
-
-
-