-
A kedy bude recenzia na homeworld?
-
Ubisoft začíná postupně rozesílat klíče do bety Divisionu. Najdete ho po přihlášení tady - https://account-uplay.ubi.com/en-GB/beta-access
-
Video: Oficiální trailer oznamující Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan.
TNMT přes filtr Borderlands -
-
Já nechápu kde se vzala představa že s cel-shadingem přišel Borderlands
-
-
Super cel-shading měl i opomíjený poslední (dobrý) Princ of Persia jen tak btw.
Voe, jsem ani nevěděl že vyšly potom ještě další. Asi pěkný sra*ky to byly, ne? -
-
To žes o Forgotten Sands nevěděl tě vůbec nemusí mrzet, vyšel jako přívěšek k filmu a byl fakt mizernej.
-
Ten nebyl špatný, škoda že v tom stylu nepokračovali dál. Protože ten Princ, co přišel po něm se nepovedl.
-
-
Jaká hra byla vlastně první? Já si jako svoji první cel-shade hru pamatuji komiksovou střílečku XIII, která byla na svoji dobu super *4*
-
-
Myslím, že první hra s cel-shade bylo mnohými zapomenuté Jet Set Radio. Jinak nejlepší cel-shading mělo asi Okami.
-
XIII je super i dnes. Skoda ze ji museli stahnout z GOGu...
-
Hrál jsem hru s cell-shade grafikou na PS1. Na jméno si teda nevzpomenu, za kojota z Loony Toons jsi kradl ovce. Ale pochybuju, že byla první.
-
-
Sheep´n´ wolf ? jééj to jsem hrál furt demo... dokola, to bylo drsné i hc bylo to celkem i stealth v některých pasážích.
-
-
-
-
*TMNT ... a mají kořeny v komiksech, takže stylizace do něj je jedině dobře + poslední Transfomers od Platinum byly super.
-
-
Tak jsem si poridil Betu Division sam, bude mit nekdo zajem o screeny nebo nejaky videjko nastaveni atd ?
-
-
Videi a screenu mame z Division vsude spousty. Spis rekni jestli je to tak spatny jak to vypada.
-
-
A chtel bych videt ty spousty videii a screenu
-
Uvidime 29.
-
-
-
-
Hráč Bearskopff dosadil zámek princezny Peach ze Super Mario 64 do Halo 5.
Odkaz na zdroj by nebyl? -
-
Odkaz doplněn, díky za upozornění.
-
-
-
Za první týden se na STEAMu prodalo 200000 kusů Dragon's Dogma: Dark Arisen.
a z 95% převládají pozitivní reakce. Hezké jak PC hráči čekají na PC porty :) -
-
Mě by zajímal obrácený postup a to prodeje Diablo III na konzolích, to nevíš?
-
PC hráči čekají na PC porty? Kdo kde čekal? Myslím, že většina to měla jako já. Prostě najednou tu ta hra na PC je... Prvně jsem o ní slyšel v září 2015 kdy GAMES.CZ napsal, že se chystá PC port vylepšené verze. Jinak mě většina toho co vyjde na konzole míjí. :-)
-
-
Díky Kozymu a Ronoxovi za normální přívěsky, aspoň někdo se tu najde normální. 600 je vážně nic, čili to koupím, mám chuť na steampunk...
-
-
Takze ty se ptas na nazor a vetsina se tu shodne, ze je to spatna hra (coz opravdu je) ale kdyz se tu najdou dva lidi kteri ti ji doporuci tak das na ne. Tak mi vysvetli proc se vubec ptas kdyz jsi ocvidne uz davno rozhodnuty pro koupi.
-
-
možná dal na ně proto, že jsou to jedinci, kteří jsou registrovaní, mají úroven vystupňovaní a nejsou to trolové, čili asi tak 5% lidí zde na games.cz
-
-
Nevěímej si člověka co nemá ani PS4... a věř těm co to hráli *3*
-
Nekaž si chuť..
-
-
The Order 1886
Samozřejmě že má, má to skvělou atmosféru, hudba a zvuky jsou na špičkový úrovni, překvapila mě míra detailů, vypadá to hrozně reálně a střílení je taky fajn. Jenom těch QTE mohlo být míň, to je tak jediná výtka. -
Otazka: ne nema. Sam tu hru mam asi 3/4 roku a hral jsem ji max dve hodiny a je to nuda. Opravdu je to jenom interaktivni film s krasnou grafikou, ale to je tak vsechno. Radsi tech 600 utrat za cokoli jinyho, ale pokud by jsi fakt chtel tak ja bych ti tu hru prodal za 400 :-D