-
GTA V
Tak jak jsem tehdy pod recenzí kibicoval, že je Lukáš Grygar hrozná cíťa, jelikož se vzteká nad mučením virtuální postavičky, tak mu dlužím omluvu, jelikož jsem si to teď "konečně" vyzkoušel na vlastní kůži a musím uznat, že je to dost přes čáru a to hlavně, protože se tomu nejde vyhnout.
Násilí ve hrách mi fakt problém nedělá, ustřelováním končetin v Soldier of Fortune jsem se bavil hodně dlouho, Manhunt mě bavil, ale tady je to tak surově reálně pojatý,navíc týpek kterýho mučíte je obyčejnej civil, nula, která nic neprovedla, navíc vám celou dobu chce ty informace vyklopit, ale Trevor (vy) ho s nadšením pořád dost krutě mučí a ještě si to užívá, což se o mně říct nedalo *9*
Vás to někoho bavilo? -
-
Nebavilo, ale co naplat; když už mi to stálo v cestě, zkusila jsem všechny možnosti, které hra nabízela. Vesměs to nebylo až tak hrozné - až na
"NUTCRACKER!" , ten byl brutální. -
Hraješ za zločince. Problém tam nevidím. Udělali to dobře. Takto se někteří zločinci chovají.
A jde to přeskočit. Na PC rozhodně.... Jestli je někdo extra citlivej na vymyšlené věci ve hře která ukazuje realitu zločince, tak si to prostě přeskočí a je to vyřešeno. NP
Naopak + za to, že to tam dali a nebylo to tak uhlazené a genericky korektní jako skoro všude. -
Já jsem měl problém ve čtyřce zabít toho právníka. Z mýho pohledu prostě neudělal nic tak hroznýho, aby si zasloužil umřít. Akorát stál v cestě. A ještě prosil o milost a nechápal, proč ho vůbec někdo chce zabít... No fuj. Tak jsem si řek, že dál hrát nebudu, ale potom jsem se na to podíval tak, že to není můj příběh, ale příběh grázlíka Nika, kterej s tím problém evidentně nemá. Tak jsem pokračoval ve hraní... V pětce jsem se k tomu zatím nedostal, ale asi to pojmu stejně. Že bych byl radši, kdyby mě do toho tvůrci nenutili, to je jasný. Přijde mi to samoúčelný; asi jako kdyby v Itchy a Scratchy najednou - a jen na chvilku - oba protagonisti plakali, že je scénář nutí dělat takové děsivé věci...
-
-
Byl to právník, takže kdo ví, co měl všechno za lubem. O milost bude prosit skoro každý a napovídá všechno možné. Niko věděl, co dělá.
-
-
V celé hře není žádná informace o tom, že by se ten právník dopustil něčeho špatnýho. Niko o něm nevěděl vůbec nic, dokud mu ho neoznačil Francis a neřekl mu, že právník na něj něco ví, a proto je potřeba ho zabít. A Niko to prostě udělal. Je to in-character, patrně, ale osobně to považuju za humus.
-
-
Kámo trochu moc to žereš. :D
-
-
Některý věci mi zkrátka vaděj i ve hrách. Jestli tobě ne, tak mně se z toho žíly nezkrátěj a tobě už vůbec. *4*
-
-
-
-
Nenašel bys prosím na youtube nějaký walkthrough toho právníka? Já si na to totiž vůbec nevzpomínám a chtěl bych si to připomenout.
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=MPlNg34D-mY
-
-
Aha, už si vzpomínám. Opravdu mě nenapadlo zabít ho potichu nožem a utéct oknem. Já ho odprásknul a prostřílel se ven *1* Ale splnil jsem to jen jako další misi, žádné výčitky jsem v tohle případě neměl. A díky.
-
-
-
-
já si to dal dokonce 2x, abych dostal jednu trofej :)
-
Ne přímo bavilo ale nebylo mi to ani příjemné nicméně... to bylo v zájmu Americké vlády a FIB, když se mluví o ohroření bezpečnosti státu... je to malá obět.
-
SPOJLER
Podle mě se na to díváš trochu blbě, pokud by tě to mělo bavit, musel by jsi se s postavou Trevora ztotožňovat a to jsi předpokládám nedělal, prostě to ber jako součást příběhu, nic víc, Trevor je psyhopat, tak někoho mučil, "no a co", když se díváš na film, kde nějaký záporák dělá špatnosti, tak tě to taky tak bere? Já vím, tady je to trochu jiné, protože za tu postavu hraješ.. můžeš to ještě brát jako holý fakt, že svět není spravedlivý, deno denně na světě trpí hromada nevinných lidí ... -
Nebavilo, ale ani nevadilo. Z normálního hráčského hlediska je to o ničem, ale vzhledem k celkovému vyprávění jsou cíl a intepretace jasnými - epizodická částečka, která jasně podtrhuje vidlácky psychicky ujetej charakter Trevora a jeho odkaz do dění ve hře. Jedinej problém je, že to má nutně a ne jinak hráč pod kontrolou, což je ze strany autorů jistá zbytečnost, avšak ve stejné chvíli to taky může být bráno jako odkaz k typičnosti a konceptu této série a značky. A taky proč nad tím neuvažovat, že to má prostě mít efekt a šokovat. Stejně jako filmy, proč by i hra, tím právě taková jako GTA, nemohla hráče svými pasážemi záměrně zhnusit a přimět ho k zamyšlení nad věcmi, které právě, byť virtuálně, dělal (nebo byl nucen dělat). Jediný, co tu chybí pro hráče je akorát nějaká pro něj přijatelnější souvislost a možnost se tomu vyhnout, u které by se mu ta morálka a absurndost konání už tak tolik nevtírala na oči.
-
Neříkám, že by bavilo, ale prostě to byla další scéna, kterou jsem měl ve hře odehrát.
-
Vezmi si Walking Dead, v podstatě interaktivní film, kde ve finále děj neovlivníš. Když se rozhodneš pro jednu postavu, víš, že druhá zemře, ale nejde tomu zabránit, hráč to nemá ve své moci a prostě udělá to, co musí, aby se dostal dál. Nebo když bych se chtěl rozhodnout jinak, ale ta hra mi to nenabízí.
Takže to mučení v GTA jsem bral stejně. Nebral jsem to tak, že to způsobuju já, ale že je to jen něco, co ovlivňuju a směřuju k nějakýmu výsledku. Takže ne, nepřišlo mi to přes čáru a nic to se mnou nedělalo. Ta postava přeci nejsi ty (on by někdo chtěl být Trevorem a souhlasí s ostatními věcmi, co Trevor dělal? Už ten jeho úvod na scénu byl celkem psycho...). A nemám problém ani s tím, že hráč při té scéně danou věc řídil. -
-
takovej Jack by určitě Trevorem byl rád
-
-
Ani ne a Trevor tady navíc je...
-
-
-
To měl být ten týpek, kterému rvala baterku do prd*le tak zvaná Michael [FBI]?
→ https://youtu.be/2nLkrUdR_TI?t=8m22s
Já myslel, že Lukáš mluvil celou dobu jen o Yóge. Jinak já s tím týpkem neměl problém. Pak ho stejně pustí, ne? -
ano, bavilo, představoval jsem si některé zdejší jedince místo toho civila a neměl jsem si problém to užít...
-
-
Mezi hrami, které v lednu obdrží předplatitelé PS Plus služby, nalezneme Grim Fandango Remastered a Hardware Rivals.
hm, tak hry na PS3 i PSV celkem o ničem.
Hardware: Rivals (PS4)
Grim Fandango Remastered (PS4)
Dragon Age: Origins (PS3)
Medal of Honor: Warfighter (PS3)
Nihilumbra (PS Vita)
Legends of War: Patton (PS Vita) -
-
PS3 paběrkuje a PS4 bude mít další multiplayer smažbu
Legends of War: Patton (PS Vita) - Super . Zvlášť když tahle hra byla v obchodě tak předražená .. -
6 let stará hra... i když dobrá. a průměrná střílečka
ale i tak jsem si prodloužil, dostal jsem 2 měsíce zadarmo. hlavně tam ale mám co hrát z dřívějška - Sherlock, God of War, Yakuza, Demon Souls, Puppeteer a další -
-
ale tak to já si taky prodloužím. taky mám ještě spoustu her, co chci dohrát, na PS3 i PS4. ten leden není převratnej, ale určitě z toho minimálně dvě hry zapařím. na Dragon Age: Origins se taky chystám, ale zrovna tohle si dám raději na PC.
-
-
-
Tomb Raider - Steam klíče
Mám navíc klíče ke hrám:Tomb Raider: Anniversary
Tomb Raider: LegendTomb Raider: Underworld
YosuminGyromancerFront Mission Evolved
Pokud máte někdo zájem, napište mi email, ale na jeden email jen jeden klíč. *3* -
-
Díky *3*
-
Veřejně děkuji za TR Anniversary *4* Malinko opožděný vánoční dárek, díky!
-
-
Poškej ale víš že se tam řeší hádanky a střílí tygři koneckonců je to takový restart 1-3 Tomb raiderů a mně bavil nicméně jsem ho nebyl schopný dohrát.
-
-
Vim a těším se, že si to zahraju.
-
-
Ok okk.
-
-
Tomb Raider Anniversary je (podle mě) velmi podařený remake prvního Tomb Raidera.
-
-
-
Ještě koukám, že tady mám klíč na MMO Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, který by měl být včetně 30ti denního trialu, pak je nutný platit "klasický" měsíční poplatky.
-
Jé ahoj jak jen to říct ehm, no já bych to jako i vzal *15* Ne dík já už mám kompletní sbírku, samozřejmě že jsem jediný díl nehrál, ale mám je *3*
-
-
Hlasujte ve facebookové anketě o nejhezčí obálku Levelu v roce 2015.
chybí vám ty výroční obálky, máte tam od nich jenom jednu -
PS4 PS+ - leden
Hardware Rivals
Grim Fandango Remastered -
-
PS4 nic moc, multiplayer moc nemusím. Grim Fandango bude asi fajn, to si zahrát chci. No ještě bude nejméně jedna PS4 hra, tak se uvidí, s čim přijdou.
-
Takže když chci hrát jakoukoli hru online tak musím měsíčně platit? I když ta hra nemá měsíční poplatky?
-
-
Však to je jako na PC, taky si musíš měsíčně platit připojení k internetu, abys moh hrát online.
-
-
A keď si platíš PS+ tak internet si platiť nepotrebuješ? alebo ako tomu mám chápať? *4*
-
-
ano! A myslím si, že by to prospělo i Steamu, mohli by si najmout nějaké lidi a mohli by udělat něco s cheatery a hackery, jelikož online složka na Steamu je prostě nefunkční...
-
-
Je spousta serveru, kde jsou aktivni moderatori a cheatery bys tam hledal marne. A ten multiplayer je stale zadara.
-
Tak snad jsem si zaplatil za hru, u které předpokládám je funkční multiplayer. Takže Sony se s touto zlodějskou politikou ještě tváří jako, že dělají zákazníkům službu a oni jim to žerou.
-
-
jako nenech se zmást človíčku, na Steamu není funkční multiplayer už dlouho :) I když máš pravdu, máš ho zadarmo *15*
-
-
To by som rád vedel čo si pod pojmom funkčný MP predstavuješ.
-
Zajimavy ze ho kazdej den hraju
-
Multiplayer mě nezajímá a i kdyby mě zajímal tak bych za něj určitě měsíčně neplatil.
-
-
Jj, a jak vidis tak nekteri jim to zerou i s navijakem *1*
-
-
A jako dezert si dají časopis udice
-
-
-
-
-
PS4 mám měsíc, PS Plus jsem si chtěl předplatit, ale není důvod :D
Mám tam možnost 14 dní trial verze, takže počkám, jestli tam někdy bude pořádná hra, zkusím trial, během těch dvou týdnů ji odehraju, pak počkám pár měsíců na další pořádnou hru a to už PS Plus předplatím. Jestli tam teda něco pořádného bude, jsem koukal na loňský seznam a zahrál bych všeho všudy tak 3 hry. -
-
Popravdě, za ty čtyři roky, co si platím PS+ jsem si z nabídky stáhl dvě hry, ale Grim Fandango je pecka, takže já jsem s lednem spokojenej.
-
-
Nevěřím té první části.
-
-
fanboy, takovi plati uz jen za ten exkluzivni pocit, ze bez nej by sony prislo zu grund *5*
-
-
Ale jdi ty šmudlo.
Podívej se, co všechno za ty 4 roky bylo.
Jiná věc je TEĎ začít s Pluskem, to bych do toho nejspíš nešel. Na podzim 2012 mě přesvědčil Red Dead Redemption a do doby, než přišla PS4 stál každý měsíc za to.
-
-
-
-
-
-
Ubisoft cenzura
Tož si hraju Crew, po závodě napíšu jednomu loserovy do chatu "pls su and learn drive laggy noob" a místo laggy vidím hvězdičky, zkusím napsat "lag" a hvězdička :D Ubisoft cenzuruje slovo lag, no prostě lol, kam to spěje .... *1* -
-
Kam to spěje svět, kde hořčice jako ty brečej po fórech, jak je všechno zjednodušený a pak hrajou zrovna The Crew místo nějakýho HC jezdícího simulátoru? *7*
-
Me ta hra fakt zklamala, hrajou to vubec jeste lidi?
Co Project Cars nechystas uz koupit? -
-
Čau, já to zapnu už jen sem tam, pořád je to z nových her asi nejlepší arkáda, NFS se nechytá, bohužel dost dobrých hráčů tam už odešlo, ale nějací se ještě najdou, takže občas si pořád dobře zajezdím, ale už to není ono, co vydali Wild Run, tak dost lidí přešlo zase tam, takže je ta hra taková rozdělená teď, někteří jezdí WR, jiní zůstali v základní hře ....
pCARS jsem si tak měsíc nezajezdil, není čas, potřeboval bych aby den měl tak 50 hodin a to nemyslím jen kvůli hraní :) -
-
nesmíš sedět 24/7 sedět u Games.cz pak bys mohl jezdit i jiná autíčka. Pokud chceš dobrou arkádu, tak Driveclub, nejlepší arkáda od dob NFS: Porshe, pokud jsi byl v té době vůbec na světě.
-
-
Nemáš tušení, je vidět, že jsi mulťák Crew vůbec nehrál, s trapárnou Driveclub, kde nemůžeš vyjet ani metr ze silnice to nesrovnávej, chování aut, skladba tratí, ta hra nevypadá možná na pohled nic extra, ale když dojde na samotný gameplay, na hratelnost a máš tam správné lidi, co neodpadnou po třech zatáčkách, tak je to fakt fofr a jízda, musíš se snažit aje to fakt zábava, aspoň já to tak vnímám, kdyby mě to nebavilo, nemám tam nahráto přes 600 hodin :) To člověk, který tohle nezažil a jen tu plácá na foru nemůže pochopit...
-
-
jediná trapárna si tu ty a tvoje alter ega nýmande...
-
-
Promin ale srovnavat Driveclub s NFS Porsche to spis vypovida o tom ze na svete nebyls ty.
Porsche v zadnym pripade nebyla tak tupa arkada jako Driveclub, mela paradni model poskozeni na svou dobu a poskozeni melo i dost velke vliv na rizeni, k tomu paradni kariera, trate, AI, hudba. Porsche je jedna z nejlepsich zavodnich her historie. -
-
Hudba byla skvělá, když jsem ji nahradil tou z NFS2. Od dob NFS4 šla hudba do řiti.
-
JJ, 30FPS zavody nejsou zrovna moje krevni skupina. To nic nemeni na tom ze zminit Porsche v jednom prispevku s Drivclubem je slusna mimoza.
-
promiň ale trotl, co nehrál jednu z těch her mi může být u zádele .) Navíc nikde ty dvě hry nesrovnávám, špatně chápeš psaný text *3*
-
-
Hádal bych se, a to kvůli FH2.
-
-
Jo, Forza je taky fajn.
-
-
-
Tak hlavne ze si najdes cas nam vzdycky neco napsat.
-
-
Nebylo by rychlejší se na židli otočit a zeptat se elvéčka přímo? Odpověď bys měl rychleji a oba byste pak mohli v klidu pokračovat v práci.
-
-
-
Video: Fanouškem vytvořený Rayman v Unreal Engine 4.
Z toho by se měli vyvojáří Raymana poučit jak má hra vypadat -
-
Postavička sice hezká, ale jen ať to zůstane ve 2D. Většina plošinovek převedením do 3D velmi trpí.
-
A co by se jako na tom měli poučovat? Vždyť je to jen postavička přenesená do naprosto jiného prázdného prostředí, navíc dost amatérsky, protože tam vypadá jak pěst na oko. Rayman ať hlavně zůstane jak je a nevymýšlí se žádné 3D chujoviny.
-
-
Teď jsem se nasr*l.
Jedu CS:GO a jsem byl level konec silvra - ke goldu
Odehraju jeden kompeťák, kde jsem byl druhý nejlepší a dostanu downgrade silver 1
Co to k*rva je? -
-
Karma?
-
-
Ne, nespravedlnost.
-
-
Neodvijí se to od toho že třeba si byl v týmu s neschopnejma? Jsem rád že nemusím kompetitivní hry. I v tom COD:BO3 upustily od kompetitivnosti.
-
-
-
on někdo může mít silver 1? o tom ranku jsem slyšel jenom pověry že ty hráči netrefí ani na Long
-
-
Díky za tipy. Ono to právě není tak jednoduché. Například na Raymana podle mě ještě nemá, je to celkem složitá plošinovka. Hraje občas Raymana na tabletu, ale zatím dává jen ty jednodušší levely. Jak přituhne, nemá šanci (a zase nechci, aby u toho byl dlouho, takže se ty těžší pasáže zatím nenaučil). Tady je paradoxní to GTA5, kdy tam není moc co zkazit, když se třeba jedná o jízdu autem. Prostě auto reaguje, on se učí používat ovladač a prsty k ovládání a není tam nic, co by dramaticky něčemu bránilo, když jsem po ruce já. O střílení samozřejmě neví, takže GTA5 je pro něj zatím nezávadný simulátor ježdění autem, kde ví, že má dávat pozor a nebourat. Little Big Planet taky ještě bude muset tak rok počkat. Lego hry jsou dobrý nápad, ale přijde mi rozumnější nejdřív vidět ty filmy, což má počítám nejmíň do šesti let čas. Z toho odkazu mě tak nejvíc zaujaly Angry Birds a Trials Fusion.
Hvězdné války samozřejmě pro děti moc nejsou. Zatím se ho snažím ušetřit všeho, kde někdo umírá a kde se něco záměrně ničí (to vyřazuje celkem dost her). Nechápu moc to mazání mých komentů a banování na den. Asi když napíšu, že dítě nechám hrát GTA5, každý si hned představí, že to tam všechno masakruje (moc nechápu, jak si tohle někdo může myslet :) ) nebo že to není pravda a troluju, přitom GTA5 jde hrát i neškodně... Jinak jeho celkem oblíbená věc na tabletu je Temple Run 2, ale tam toho na hraní moc není. Zkouší teď i nějaké logické věci. -
-
hry
Na nějaké poježdění mu sežen Drivera SF. Lidé přejet nejdou a "otevřené" město tam má. -
-
Nebo starého dobrého prvního který je beztak nejlepší a umí být i hc, nebo PS1 a Driver2 ten taky jde at se vyhne tomu Driv3rovy to byla hrůza.
-
-
A nebo Manhunt. Co se v mládí naučíš...
-
-
-
Staré Wacky Wheels, když už tu padlo Mario kart, které jsem nehrál. U WW jsem si prve užil spoustu zábavy.
-
Pokud chceš klukovi udělat fakt radost, tak si k PS4 pořiď kameru a nainstaluj mu Playroom (je to free). Je to sranda a ještě se u toho i zapotí, unaví a dřív usne :)
Ve spojení s interaktivní mobilní aplikací si pak může i malovat a dělat blbiny a vše se mu to promítne "v obýváku".
Jinak mě napadá Little Big Planet 3, snad i Rocket League (v singlu snad zabaví)...
Případně mrkni na Store https://store.playstation.com/#!/en-cz/kids-family/cid=STORE-MSF75508-GAMEGENREKIDS%7Cplatform~ps4%7C -
Emulátor a Mario Karts? Ale tam je taky nějaké násilí...
-
Je ti ale jasné že nemůžeš ho od těch násilných her chránit donekonečna a je to myslím zbytečnost čím dříve se o tom dozví tím líp pak aspon nebude nosit věčně růžové brýle když svět je drsné místo a přežijí ti nejsilnější. *4*
-