Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hráči vyjadřují svoji nespokojenost se zpětně kompatibilním Halo: Reach, kterému na Xbox One klesá počet snímků za vteřinu. (+ video)

Tak ať snížej rozlišení na 720p, když většinu her rozjede na 720p. *1*
    • Hra v 720p jede už teď a bylo by vhodné zmínit, že se jedná o emulaci hry, ne port.
      • Tak ať to daj na 480p. *1*
  • Transistor si našel již více než milion kupců (bezplatné stažení v rámci PS+ se nepočítá), Bastion miliony tři.

dobra hudba a stylizace. jinak debilovina az me to mrzelo. bastion si v porovnani podle me teda zaslouzi prodanejch aspon 10mega
  • A ty si myslíš, že mu nic nečtu? Že si nehrajeme jinak? Nebo žiješ v představě, že se dá dítěti číst něco 10 hodin denně? Na hraní her není nic špatného, nebo je tady snad někdo, kdo se stydí za to, že hraje? Samozřejmě hlídám, co hraje. Neposadím ho ke hře a nejdu pryč. U GTA5 jsem s ním a prostě si tam jezdí. Auta má rád a na ježdění je GTA5 fajn. Stačí jen ohlídat, aby nenarážel do lidí a prostě dával pozor, jezdil opatrně. Poškodí ho to nějak? Pochybuju. Navíc se tím naučí, že má dávat pozor na ostatní... Většina rodičů tohle chápe. Přijde mi, že pokřivené vnímání mají v tomhle buď jen staří lidé, nebo lidé bez zkušeností s dětmi (nebo novopečení rodiče). Divil by ses, ale někteří rodiče berou třeba i své čtyřleté děti na filmy jako jsou nové Hvězdné války... Tohle bych třeba zase neudělal já, ale mám dost rozumu na to, abych jim nekecal do toho, co mají dělat a jak vychovávají své děti. Protože logicky nevidím, co všechno s ním dělají a co mu jak vysvětlí.

Takže někdo se tady může ptát na mobilní strategie a já se nemůžu ptát na hry pro děti? Nemá ten cenzor nějaký zvláštní problém?
    • Just F**** google it !!!

Ono by to třeba bylo lepší a příhodnější si to sakra vygooglovat.

http://lmgtfy.com/?q=games+for+kids+pc

A ne se ptát na foru, na něco, co de facto zajímá jen rodiče ( 5-10 % ) lidí zde.

Jinak, když mi bylo 5 let, tak jsem hrál street fighter a Tekken ( normálně s tátou ) + hry jakou jsou Ape Escape etc. A nestal se ze mě fanatik mlátící lidi.
    • Asi pro dítě by bylo nejlepší nějaký Nintendo to my přijde že tam je nejvíc her pro děti a i dospělej si sním může zahrát
    • Ja sem jako malej hrál pokemon hry na gameboyi. Akorat sem to hrál stylem ze sem mluvil s každou postavou protože sem vubec nevěděl co ta hra po me chce. Ale stejne me to bavilo
    • ringmancz
      já jsem jako malej hrál Dooma, Duke Nukem a Wolfa

teď vážně: LEGO hry jsou asi nejlepší nápad, a různý hopsačky: Duck Tales, Sonic, Rayman, Epic Mickey(?). jestli si troufá na složitější tak FEZ, Braid, Ori and the Blind Forest
      • Jack1947
        Není Ori and the blind forest hc i pro dospělého?
    • Jack1947
      "Nové hvězdné války" je ale film od Disneyho ne? takže to je určené i dětem zato jsem se divil že tahají děti na BRidge of spies... vždyt ani to nemohli chápat lol. *7*

Začal jsem na Gameboy tam jsem hrál SuperMario land 2 (černobílé) že potom PS2 QIII Revolution.
      On je problém že moc her pro děti dneska nevychází takže pokud má konzoli Skylanders a Disney Universe to je i na pc a to se tedy může prodražit. Pokud nehledí, na grafiku Wacky races to je přeci klasika i první Rayman.
      • Veskoslav
        Až na to, že Disney vlastní i Marvel například a na to, že tyto hvězdné války spolu se III. dílem mají nejvyšší možný věkový rating pro "nekrvavé" filmy, tady 13+ a to dětský film není (viz vraždění civilistů). Dávno neplatí Disney=děti. To už přerostlo samo sebe. Stejně tak Rogue One jako další SW film má mít tento rating. A Deadpool (Marvel (Disney) a Sony se domluvili na spolupraci, kdy je Spiderman například je půjčený do světa Marvelu atd) má nejvyšší možný věkový rating a stále za tím stojí částečně Disney.
        • Jack1947
          Jistě, to je možné Disney je gigant takže to fakt nemusí znamenat že dělá jen dětské no...
    • Vogon
      Rayman, Little Big Planet, Lego hry, Minecraft, Journey. Jian kse doporučuji podívat na google, tady máš jeden z prvních odkazů co mi to našlo a je jich tam plno. http://www.gamespot.com/forums/playstation-nation-1000002/can-anyone-recommend-ps4-games-for-kids-32266672/
    • davidBray
      asi má, byl tady příspěvěk, který ti odpovídal a už je pryč :)
  • Radkaa

DiRT Rally

Ahojte, nemyslíte si, že ti počítačoví závodníci v DiRT Rally jsou nějak zvýhodnění ? Jedu třeba v Řecku jak nejlépe můžu a umím, abych nerozbila vůz do další zkoušky a přitom mi jeden závodník dává třeba 10 vteřin na 1 mezičas. *13* Kolikrát mi přijde, že už to o moc rychleji zajet ani nejde a pak mi tam skočí ztráta 10 vteřin a vůbec nechápu jak by to šlo zajet... jezdím pravidelně mezi 2.-5. místem nejhůř, ale ten jeden jezdec mě skoro vždy porazí takovým rozdílem. Děje se vám to taky ? *8*
    • SalemCZ
      Offline? neni tam nějaká uprava auta jako jako brzdy, otáčky atd.?
      • Radkaa
        Offline, když jezdím sama proti počítači. Nastavení vozu mám většinou tak jak je, občas upravím tlumiče a převodovku, ale to nemůže udělat takový rozdíl asi.
        • co řazení, ruční nebo manuální? zrovna v Řecku je to hodně znát, jsou tam i trasy do kopců, kde automatika netuší, jestli to dřít na 3500 otáček na nižší nebo 1500 na vyšší...
          • Johnny
            Dřít na 3500??? To tam jezděj v Dieselech ? :D :D :D
            • to je samozřejmě analogie ze skutečnýho světa, nesedím u toho, abych četl ty čísla :D (a ne, nejsem motorhead, takže nevím, co tam je v těch autech za motory a při kolika otáčkách ta automatika řadí)
  • To mi připomnělo místní HW koutek http://9gag.com/gag/adjYX1Z
    • Vtipný :-)
      Jinak místní HW koutek je jeden pomatenec a jeho alter ega. Ale každá ves má svého blázna.
  • Mobilní strategie

Zdravím. Hledám nějakou vojenskou strategickou hru na mobil. Nemyslím travian nebo divoké kmeny ale nějakou RTS ve stylu Command and Conquer, kde mi to najde soupeře a bude to bitva tak na 10-20 minut. Prostě něco na cestu autobusem. Neví někdo o něčem? Na google play jsem nic moc nenašel. Díky.
  • Star Wars: Epizoda VII - Síla se probouzí

Spoilery!
    Tak jsem si dal ještě jednu projekci a mé nadšení pro tento film se ještě zvětšilo. Při první se to vezlo na nostalgické vlně a když se objevil na plátně Millennium Falcon tak už to byla nádhera a pak když jsem viděl Hana a Chewieho tak jsem byl v sedmém nebi :-D Pak samozřejmě spousta narážek na původní filmy a vyhlížení toho kdy se konečně objeví Luke. Teď při druhé projekci jsem se více orientoval na nové postavy a musím vypíchnout Rey a hlavně Kylo Rena. Moc se mi líbí, že tahle postava má zatím do Dartha Vadera daleko a jenom si na něho hraje, ale zároveň ve filmu dokázala obrovskou sílu zabít někoho ze své rodiny což Vader nikdy nedokázal (taky Vader se přidal k temné straně jenom kvůli lásce k Padmé a u Kylo Rena to vypadá na něco jiného). Opravdu se těším až v epizodě VIII bude mít po Snokeovým výcviku a jsem přesvědčen, že od něho uvidíme ještě velké věci. To taková Rey je skrz naskrz na světlé straně a i když bych byl nejradši kdyby ji Kylo Ren na konci trilogie zabil tak ji mám rád a myslím si, že má hodně velký potenciál a navíc je skvělé, že po Anakinovi a Lukeovi je teď hlavní hrdina právě žena.
    Jinak scén co by se mi líbilo bylo opravdu hodně, ale ty co bych vypíchnul jsou souboje se světelnými meči (kam se na tohle hrabe celé nová trilogie) a hlavně pohled Lukea na Rey přičemž mu lze v očích vidět bolest a smutek z toho co se stalo... Za mě jasných 5 hvězd.

A teď do mě hateři :-P
    • Mart9
      Nic proti tobě nebo tvému příspěvku, ale vždycky mě pobaví to ubohé "A teď do mě hateři" *1*
      Jako kdyby si ten člověk myslel, že napsal něco úžasně skvělého, co všechny popudí a přitom je to všem u zadku *6*
    • Prosím smažte tento spam, který patří na filmové weby.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit