-
Zná tu někdo From the Depths? Takový "minecraft" s loděmi, kde si můžete vypiplat své vlastní plavidlo/letadlo/pevnost. Hra je i v early accesu skvěle hratelná, velice komplexní a krásně se rozrůstá. Na Steamu momentálně k dostání za 7€.
-
My true mentor, my guiding moonlight....
teď o svátcích jsem se dostal teprve k The Old Hunter a musím říct, u prvního bosse fakt neskutečné téma a absolutně nejlepší herní moment z tohoto roku a samozřejmě soundtrack roku...
https://www.youtube.com/watch?v=7RzA_Oomra8 -
-
Nejlepší hudba z dlcčka je u třetího bosse. Souboj a k tomu ta hudba je famozní.
-
-
Nevím nevím, druhá fáze Ludwiga mi přišla dost kule rvoucí. Navíc jako fanoušek Berserka jsem měl skrze celý bossfight úšklebek na tváři(Pokud chcete vědět proč, tak si pouze na vlastní nebezpečí vygooglete Berserk Horse.). Ale jo třetí bossfight byl dost luxusní, a pak když ještě zjistíte příběhové pozadí toho bosse.
Jinak nejlepší hudbou z Bloodborne je pořád Hail the Nightmare.
https://www.youtube.com/watch?v=tuHzagjqOLU&feature=youtu.be
-
-
-
rozhovor s carymaryfuckem :D
http://www.lidovky.cz/stvoril-retrokruty-z-kolotoce-i-vestkyni-jolandu-do-eza-jsem-nevolal-rika-majitel-kanelu-gvo-/lide.aspx?c=A151221_145509_lide_ogo
*15* -
DriveClub
Prosím o radu. Včera jsem si koupil DriveClub na PS Store (s využitím 14 day free pro PS+). Je to super, ale pro začátek jsem si dal singl a trať Scotland "the Kyle", kde se jezdí s mini Cooperem.. Dneska po asi 5ti hodinách ježdění pořád na stejné trati jsem furt na posledním místě (asistent brzdění na off a už bych to projel i poslepu, jednou jsem dojel teda devátej). Ze začátku měla AI časy kolem 3:10 min, já mám teď s tou plečkou 2:44 min a stejně je mi to prd platny, první má vždy min. 6 sekund náskok. Když už jich pár předjedu, tak mě AI zezadu strčí do skály nebo zábradlí a můžu dát tak max opět restart. Je to mojí neschopností, nebo je ve hře něco špatně? -
-
Prý se tam nedá vyjet ani metr mimo silnici, takže celou jízdu máš takový divný klaustrofobický pocit, je to tak? A důvod tvých proher je, protože jízda není plynulá v těch 30fps *1*
-
-
Tak ono ve většině závodních her se doporučuje jezdit po trase (většinou silnice), pokuď nechceš soupeřům koukat na zádele...
-
-
Tak to je snad jasný, ale když se něco stane a vyletíš mimo, tak je hodně hloupoučký v roce 2015 narazit do neviditelné zdi u krajnice :)
-
-
Myslíš ty "neviditelný" svodidla co lemují trať? *15*
-
-
A ta neviditelnost je tedy kde? Přiznané mantinely trati nevidím tam problém, ale tak všichni víme co ti na té hře vadí nejvíce, jinak třeba DiRT Rally tam vyjedeš kousíček a už ti jde odpočítávání tam ti to nevadí?
-
https://www.youtube.com/watch?v=f-fmtdcXdB8
Jj kilometry patníků a svodidel kdesi v poušti :D
-
-
-
-
-
AI je tam trochu zlá na hráče. To je důvod, proč se tý hře zatím vyhýbám, abych nebyl frustrován :)
-
-
Hledám
Hledám hru, hraná byla na Win98, takže už staršího data. Indície: Byla to ZOO, která se nestavěla, česká hra od českýho vydavatelství a byly tam vždycky úkoly se zvířatama. Zvířata byly (možná) nemocný a úkolem bylo je léčit, po splnění úkolu sem dostal lék pro to zvíře. Jednoduchá animované 2D grafika z boku.
Nevěděl by někdo ? -
-
Zoo Tycoon?
-
-
*1*
-
-
-
Humble Bundle zbytky 2
Colin McRae Rally - MZMCM-6NG6X-5D43Y
Hospital Tycoon - 8X2WH-D2879-32BI8
Lumino City - P53K5-6FGHT-2ILTT -
-
Díky za Lumino City :)
-
-
Dík, žes mi to vyfouknul *5*
-
-
-
Humble Bundle zbytky
PLUG & PLAY - 7FG46-7R8VX-L9CR6
Overlord™ - 38R99-CNLLA-CZBF0
Operation Flashpoint: Red River - 78T2G-TATR0-52WKJ
Operation Flashpoint: Dragon Rising - NMYZF-D4GZZ-V44N4 -
Just cause 3
Parádní hra hhrozně mně baví (destrukce to jsem potřeboval jak sůl!!) ale mám problém a dle internetu nejsem sám že když se jede připojenej k nim na servry tak to snižuje výkon a navíc jim každou chvíly exnou , jde o to že pak hraju ve slow motion a to není příjemné a nedá se toho zbavit všechno trvá a je to otravné a kazí to požitek ze hry. Někdo kdo hraje neví co s tím - dokonce jse m stáhl i beta ovladače přímo Just cause3 ready a nic FPS je ok ale tohle mně prostě mrzí ... prý to může být AMDčkem ?
Nicméně to skusím zakázat v Firewallu aby se to nepřipojovalo na ty jeblé servery. Nehlásilo mi to každou chvíly mimojiné connection lost. Jasný net mi jede nahovno ale mám rezervní od kyslíku a ten jezdí celke stabilně. *7* -
-
nechtel bych byt tvoje PC, ty v nem musis mit neskutecne bordel. Nejdriv GTA a ted JC 3.
-
Neříkej, že sis tu hru koupil... Ukradneš co se dá ale koupíš si recyklát ničení 1,86...?
-
-
tohle a goat simulator jsou presne jackovo krevni skupina, to se pak nestiti ani platit *1*
-
-
Až na to, že on nic neplatí, ale někdo (rodiče) mu to koupil na Vánoce.
-
-
-
Musis si zakazat odchozi komunikaci na port 80
-