-
Fallout Shelter
Ok, omlouvám se, ješte jeden příspěvek. Zdá se mi že hra funguje tak, že se hraje i když jste mimo? Jakože zapnu hru po několika hodinách a těhotným ženám se narodili děti a malé děti vyrostli? Taky myslím že vaulteruům co jsou na expedici, se počíta reálný čas i když je hra vypnutá, ale nejsem si jistý. Pak se hra asi musí hrát tím stylem že to zapnete, zkontrolujete co je novýho a zas vypnete. Protože se mi nechce čekat půl hodinu až mi vyrostou děti a ženy porodí. -
-
Tak tohle vysvětluje proč to tak vychvaluješ, protože jsi to evidentně teprve začal hrát. Hra je totiž dobrá možná tak na začátku, za chvíli zjistíš, že to je repetetivní nuda. Dohrál jsem to kam to šlo (200 osob ve vaultu tuším) a můj názor je stejný co ti tu psali ostatní. Není to takový zázrak jak se tvrdilo.
-
-
Teď je jen otázka jestli to zjistím dřív než u This war of mine za ktery jsem zaplatil 14€ *1* Jinak já od toho ani nic nečekám, protože možná narozdíl od ostatních nepodléhám hypu.
-
-
hra je odehrává v realným čase,funguje ať máš či nemáš zapnutou hru
-
-
State of decay syndro,m už i na mobilu, no neke co příjde dál Genisys? *8*
-
-
Takovou hru jsem ješte nehrál, teď nevím jestli je to dobře nebo špatně (že to beží v reálném čase).
-
-
Ber to takhle že ta hra se hraje sama když v ní nejseš a ty potom neseš následky... noo *7* *3*
-
-
-
-
-
komplet žebříček
http://www.eurogamer.net/articles/2016-01-01-eurogamers-top-50-games-of-2015
Tedy až na ten Battlefront *3* -
Nesetkal se někdo při přihlašování do PS Store (přes prohlížeč) s touto chybou?
{"error":"invalid_client","error_description":"Bad client credentials","error_code":4102,"parameters":[]}
nějak se tam už pár dnů nemůžu zalogovat. -
-
Nepoužívat konzole ty proutkaři *15*
asi jsi špatně postavil pyramidu aby odrazila špatné vlny *15* - námět pro CaryMaryFucka -
-
To je tak, když se konzolista ucho pokouší něco dělat s počítačem :D
-
-
Povolit cookies [*.]auth.api.sonyentertainmentnetwork.com
https://support.google.com/chrome/answer/3123708?vid=1-635772919311176093-915054717 -
-
to jsem si taky vygooglil, ale já mám cookies povolené.
přímo PS Store mi dole píše: "Cookies are enabled on this site to give the best browsing experience. You can modify your cookie settings to disable them." -
-
Já jsem se přihlásil, ale nejdřív mi to psalo něco o údržbě tak jestli nejsou zas pod útokem. Ještě čas a datum máš správné?
-
-
ne, dobrý, FF je nějakej rozbitej. už si dal říct.
-
-
LV: ja vim celkem dobre co chrome schromazduje, ale spoustu tech veci si bere i pri pouzivani googlu. Navic mam android, takze abych resil jaka z tehle ficur si bude pamatovat na jake por*o jsem se koukal, tak na to nemam cas. To spis mi vadi 90% aplikaci na telefonu, ze chteji pristup ke kontaktum.
-
Ja teda nevim ale tohle mi nijak hrozny neprijde?
http://lifehacker.com/5763452/what-data-does-chrome-send-to-google-about-me -
To neřeš, ucho je holt děsnej paranoid... *7*
-
Me zajima v cem je ten chrome tak lepsi, sam pouzivam FF. Chrome jsem pred lety zkousel, ale prislo mi ze akorat zere trochu vic pameti a ma naprosto retardovane resene otvirani souboru, jinak ty prohlizece jsou vzasade stejne.
-
Tak to bylo z toho slabšího soudku no tak nenech se prosit vystřihni nějaké číslo máš na víc *15* než dostaneš ban a budeš se muset přihlásit na jiný nick *15* a needituj pořád příspěvky já pak nevím která verze platí *15* si to předně pořádně rozmysli než něco napíšeš *15* nebo ne piš první věci co ti přijdou na rozum *15* to jsou větší řachy *15*
-
Já nic nevyvozuji tvoje multi-nickovost je známá, než to prasklo tak sis tu povídal sám se sebou *15* v ničem se utvrzovat nepotřebuji mě to vždycky rozesměje opravdu to neřeším. A k tématu opravdu evidentně nic nemáš tak proč vůbec reaguješ *15* njn hlavně že nemáš na nic čas a potřeboval by jsi aby den měl 50 hodin že nic nestíháš *15* pak se tu prsíš jak máš 500+ h v The Crew vždycky prskám smích když na někoho jako si ty narazím. Tak trapně zareaguj jak ničemu nerozumím že ani google neumím používat, přitáhni si alobal do čela a hurá přejdi na tvoje oblíbené číslo s konzolema nebo AMD *15*
Silvestrovský program pokračuje a já se moc bavím *15* -
Tak jasný někdo kdo trpí stihomamem a na vše musí používat anonymizéry to opravdu není *15* ostatní kdo nemusí mít u brouzdání po webu alobal na hlavě skvělá volba.
-
Tak jestli ti blbnou oba prohlížeče, tak je jasný, že problém bude mezi židlí a monitorem.
-
Divný vzhledem k tomu že je snad ve všem lepší než FF tak bude chyba někde u tebe.
-
ten mi nějak blbne, je děsně pomalej.
-
Pokud nejsi paranoidní tak přejdi na Chrome.
-
-
-
-
-
-
Fallout Shelter
Zahrál jsem si to a je to dobrý, mohli by to udelat i na pc nějakou vylepšenou verzi. Taky jsem si stáhnul Bio inc. Doporučuju. Je to podobné jako Plague inc ale zdá se mi to lepší a je tam víc možností. -
-
všichni o tom tak básnili, že jsem to taky zkusil. hrál jsem to snad dvě hodiny a teda mám pocit, že je to naprosto o ničem hra.
-
-
Já mám rád hry kde mužu spravovat základnu, (např. jako v This war of mine) proto se mi to líbí. Neříkám že je to bez chyb ale líbí se mi ten nápad proto jsem taky napsal že by mohli udělat vylepšenou verzi pro pc. Asi sáhnu po hře Sheltered, která je propracovaná o dost víc.
Jinak o tom které hry jsou o ničem bych asi pomlčel. Zdá se mi že to má snad víc herních možností než regulerní fallout 4. -
-
proč bych měl pomlčet o svém názoru na tu hru? jestli to někoho baví, ať si to užije. přede mnou zjevně ta hra tu spoustu herních možností úspěšně skrývala, protože mně přišlo, že se tam nedá prakticky nic dělat. po herní stránce mě to nebavilo.
-
-
nic delat, akorát dávat vaulterum vybavení, sledovat statistiky a pridelovat podle nich obyvatele na správne ukoly, starat se o obranu vaultu, vysílat ven pruzkumníky a číst si jejich log, vyrabet predmety, prodávat predmety, školit obyvatele atd. na mobilní hríčku ktera je zadarmo a byla myšlena jako upoutavka pred vydanim regulerního falloutu docela slušné. i kdyby to vydrželo jen pár hodin je to víc zábavy než Call of duty kde jen jdeš dopredu a držíš levé myšítko a stoji te to 50€.
je to jen drobná hríčka pro srandu, nic víc nic mín. hodnotit to nejak prísne a vážne mi prijde uplne trapné -
-
tak rozjíždej *3*
-
obyvatele rozdělíš na správné úkoly během minuty dvou, prostě když získáš toho člověka. vysílání průzkumníků je jen loterie, kdy čtení logu postrádá smysl. máme na hru zjevně opačný názor, protože přes ty pozitivní ohlasy mi hra přišla prostě jako jedna velká nuda. to raději budu dokola rozjíždět plants vs zombies 2 než trávit čas u tohoto...
popravdě jsem po těch pozitivních ohlasech čekal nějakou bombu. dostal jsem nudu.
-
-
-
-
-
Fallout shelter je uplne primitivni a dementni farmville. Navic tomu zasadne chybi nejakej "endgame". Jestli chces hrat neco na Androidu tak doporucuju Future Shock pinball a Wayward souls.
-
-
ja mluvím o hre s base manažmentem a ty mi doporučíš nejakej dungeon crawler a pin ball? *1*
-
-
Ja jenom doporucoval zabavny hry na Android... jestli jsem tim udelal nejake faux pas tak se opravdu hluboce omlouvam.
Bohuzel mi prijde ze je na Android tak malo opravdu dobrych titulu ze hrat si na nejake zanry je trochu zbytecne. -
base manazement? ted vyjde darkest dungeon, to je manazersky rpg *5*
-
-
-
-
Rok 2015 očima redaktorů českých HW magazínů
http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/38785-rok-2015-ocima-redaktoru-ceskych-hw-magazinu -
eurogamer.net GOTY
http://www.eurogamer.net/articles/2016-01-01-eurogamers-game-of-the-year-2015 -
-
Bude překlad vydávaný za vlasní obsah i na české mutantnici eg?
-
-
*15* EG.net považuji za kvalitní web a s digital foundry odvádí slušnou práci, ale co nechápu je, že nemají nějakou kontrolu pro své ostatní své muta- weby, jelikož český EG dělá ostudu.
-
-
-
No jo frajer LV se svou rozpolcenou osobnosti nemá na Silvestra nic lepšího, než psát do diskuzí.
-
Square Enix vydává re-release nejlepšího Final Fantasy
Android, iOS a PC.
http://www.jp.square-enix.com/ff9/en/
https://www.youtube.com/watch?v=4oDeSJI0qJc
Samozřejmě, všichni ví že FFIX je nejlepší, a ten kdo si to nemyslí si myslí špatně. -
-
Devítka je super a tehdy z prvního PSX ždímala maximum, ale pro mě zůstává nejlepší stejně sedmička. Pokud bych měl vypíchnout tři pro mě nejlepší díly, tak 7, 6 a 4. Pětka je taky boží a osmička pro mě byla tehdy vstupem do FF série. Ono vesměs do desítky jsou všechny super, ale od X-2 to šlo do kopru.
-
-
dvanáctka v international revizi taky dobrá.. *3*
-
-
-
čumění jak někdo hraje
Dneska jsme u příbuzných vytáhli Famicon (asi se to taky jmenuje NES ... ?) a PS1. Je zajímavý, že na ty starý hry prostě je stejná zábava se dívat jako to hrát. Netuším proč to tak je, ale připadám si jak kdybych se vrátil o 25 let zpátky a střídal se s bratránkem u Mária.