Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

Hrajeme s Alim jde (bohužel) do 2é sezony

V sobotu premiéra... aha tak nakonec se jim tio asi vyplatilo. *7*

Mimochodem pochybuji že mně někdo dokáže trumfnout ale měl jsem ban celkem 10dní!!! ( skončil mi jeden a pak jsem rázem dostal, druhý heh. ( chápu že tehdy nebyl velký bratr v náladě).
    • Draken69CZ
      LV podle neoficiálních zdrojů dostal na 11 dní
      • Jack1947
        Ani se nedivím co post to většinou agresivivní blábol proti konzolím. Pak se diví že mu mažou post a dávají ban není to dokonalý web ale aspon se tu jakž takž psát dá.
    • sem rád že si z5
      • Jack1947
        Tyvlee, jsem rád že aspn někomu jsem chyběl *4*
        hned má -5 a jinak po dobu co jsem zde nebyl jsem si ověřil jednu úplně známou věc že mínusy nemají naprostou váhu protože se vážou k popularitě nicku. Kdybych se přejmenoval a změnil obrázek nebo založil x ůčtů a psal bych z nich bylo by to jedno nikdo by neveděl že jsem to já. Až takhle povrchní to je prostě si někdo na někom schlazuje žáhu... tedy kdyby to toho dotyčného nějak výrazně požkozovalo *7*
        • Jacku, nechcu ti brát tvé iluze, ale v tvém případě by každý, kdo zdejší diskuse navštěvuje alespoň chvíli, by celkem rychle poznal, že jsi to ty.
          Tvůj styl vyjadřování a chorobná nutkavost se vyjadřovat ke všemu ( i když mnohdy víš o tématu kulové) jsou prostě nezaměnitelné.
          *3*
          • Jack1947
            Jojo, přesto umím měnit s nicky i styl psaní ale tehdy mi to nikdo nevěřil ani na W@rezblogu takže zbytečné se snažit.
            • Vzhledem k tomu, že píšeš jako pologramot, tak ti opravdu nevěřím, že bys najednou uměl stvořit nějakou smysluplnou větnou skladbu.
              Takže ne Jacku, změna nicku by ti nepomohla. *3*
    • stratego
      Musím říct s naprostou upřímností, že si mi opravdu nechyběl ...
    • Mart9
      Jsem si toho ani nevšiml, že bys tu 10 dní nepsal.
      • Jack1947
        Psal *15* , ale jako anonym ale tomu nikdo nebude beztak věžit hehe.
        • ja mel i vic myslím že i 36 dnu, jednou jsem dostal dokonce i permaban
          • Jack1947
            Tomu nevěřím, permaban dostat nemůžeš (systém to nepodporuje) ... nicméně delší možná i jo.
            • Jack1947
              Vidno že s tím máš zkušenosti, co mi ještě neřekneš? *8* *7*
            • víš že se pod proxy mužeš prihlasit i na svuj učet...
            • Jack1947
              I kdyby jo tak by to beztak bylo jedno, anonymové nejsou hloupý proxy mění každých 10 nicků...
            • jak víš že nepodporuje
  • Demoverze Fallout 4 není v plánu - hra se prý nedá to krátké ukázky zmenšit.

Neda, kdyz se nechce.
    • k čemu ti je demo? podivej se na Youtube
  • Lukass
    Ban?
    • Nevypadá to. *4*
  • Mart9
    Nové AC dostalo na games 8/10 http://games.tiscali.cz/assassin-s-creed-syndicate-16848
    • Morraw
      Já už jsem se z čísel a hodnocení v recenzích vymanil, takže nevím proč jsou tím všichni tak posedlí, kde jaká hra kolik dostane.
    • Teď ještě napsat recenzi, která by tomu hodnocení odpovídala. *4*
      • lol *1* ted jsi trefil hrebik
    • Keyz
      taková klasika 8/10 pro AC díly....
      • Píše to Smutný, tak co bys od toho čekal?
      • jj, noty maj davno rozdany od ubisoftu *5*
    • Ještě, že tu recenze nečtu :)
      • Ja uz je nectu nikde.
    • Draken69CZ
      *12* *11* *16* *10* *13* *9*
  • Keyz

Fallout 4 art works

http://pastebin.com/BsjJPVF7
    • Lepší by bylo hodit link, kde jsou všechny vidět a ne si je muset překlikávat... http://bit.ly/1PUnvF7
      • Keyz
        Tam to je 18+ *15* Bez data tě to nepustí!
  • Ve hře Wild se vžijete do kůže šamana, který dokáže ovládat zvířata (orla, zajíce) a jezdit na medvědovi.

Sony ukázala spousty a spousty originálních titulů, opravdu nechápu, že jste neměli nějaký speciál. Sony je číslo jedna v herním průmyslu a určuje trh a vy tu nedáte ani nějakou podrobnou zprávu?
    • Sony klikac v plne kráse. Sony nic neurcuje jako vývojář. Pleteš si pojmy a dojmy. Sony představilo hry pro svou platformu. Nic víc. Jinak pověz, jak mohla být dle tebe jednička na trhu několik let dotované ze ziskovych divizi Sony, protože byla neustále ve ztrátě? Sony naprosto nic neurcuje a už vůbec ne ve hrách. To dělají vývojáři jako Activision, Ubisoft atd. Sony jako vývojář dávno propadl a skončil. Takže přestaň mlit z cesty a urovnej si pojmy. Jo a 3 minuty a 19 plusu? Ty něco mel o změně IP.
      • a kdo ty studia jako dlouhodobě dotuje? Kdo jim dává absolutní volnost? Ha. Sony!
        • :-D Prosím tě, kdo dotuje Activision, Ubisoft, Squash Enix, Blizzard, Naughty Dog, From software atd.? Sony? Nenech se vysmat. Sony může být maximálně investor. Ale hry nedotuje.
          • co to meleš? Sony má vlastní studia a ty samozřjmě dotuje. To se bavím s Veskoslavem? Naughty Don je studio Sony, takže vývoj Uncharted samozřejmě dotuje Sony. To se fakt bavím s Veskoslavem nebo inteligence pc rasy upadla na minimum. Proč sem taháš Blizzard? Co má Sony společného s firmou, která vykrádá 20 let a ma tři hry? *15*
            • Tak Veskoslav je taky prudce neinteligentní a pořád brečí kvůli nějakým čisílkům, takže proto mi ho připomínáš, možná že jsi to ty.

Uncharted je úplně jiný žánr než původní TR, to jen nový TR obšlehl Uncharted.

Samozřejmě těch revolučních her pod záštitou Sony jsou mraky. ICO, Shadow of the Colossus, Gran Turismo, Journey, Okami, Heavy Rain, Vagrant Story a spousty dalších........
            • Každý je Veskoslav. Já si pro změnu myslím, že svou tuposti jsi Stopar 3. A pravda zapomněl jsem o pohlceni ND v roce 2001. Ty jsi mlel něco o tom, ze Sony určuje trendy. Tak mi vyjmenuj hry Sony, co přinesly revoluci a Sony má na tom zásluhu. A rovnou nepiš nic o Uncharted. Čistá kopírka, co vznikla díky TR sérii.
    • Sony nenabizi vubec nic, nezmeni na tom nic ani fanbojovani, ani cenzura pravdy. Deal with it.
      • dobře nezvládáš, nachystej si novou ip, než dostaneš další ban a pak zase můžeš reagovat nějak podobně na " úrovni"
    • Tvoje baba urcuje trh.
  • roumen

hrajte hry, mozu zachranit zivot vam aj rodine
    http://archiv.roumen.cz/a/world_of_warcraft_skills.jpg
  • Humble bundle

Tentokrat bych rekl ze dobrej humble bundle

https://www.humblebundle.com/?utm_source=Humble+Bundle+Newsletter&utm_campaign=97cfcf9413-Humble_Jumbo_Bundle_5&utm_medium=email&utm_term=0_990b1b6399-97cfcf9413-92830437&mc_cid=97cfcf9413&mc_eid=e051856c77
    • Lukyz
      Bundle slušnej,
      zrovna jsem strávil 35min snahou naložit jeřábem kládu na náklaďák - bez úspěchu.
      Nějak nevím co si o tý hře a trávení svýho volnýho času tímhle způsobem vlastně myslet *1*
      • Ja jerabem nikdy nenakladal. Radsi jsem si zajel k pile a nechal je to nalozit :D

Jerab je dobrej kdyz potrebujes prenest vahu na druhou stranu ve chvili kdy se prevracis ale ja s nim nejezdil protoze zase zvysuje teziste :D
  • Contagion

Steam klíče - LKLQR-5ARMZ-0MB0Z - Z5K84-NQKE2-66AIF
    • Lukyz
      Insurgency: GGWLY-I22PB-9R7TE
      Abyss Odyssey: CMDIZ-FQ8XD-W5QVE
      • alladjex
        Fascinuje mě, že si někdo aktivuje klíč a nenapíše sem ani děkuju tomu, kdo klíč dal a info pro ostatní, aby to zbytečně nezkoušeli... že se ještě divím.
        • Inquisitor
          Bohužel běžný hovadismus.
      • tak to je náhoda. Někdy se zadaří. Insurgency je v knihovně a mnohokrát děkuji :)
    • Chim
      Děkuji, ale raději knihu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit