-
Unity vs Syndicate
https://www.youtube.com/watch?v=h4YU_hy9xFk
Přijde mi, že kdyby mělo Unity navíc střídání dne a noci, tak ironií je to, že by Syndicate neměl co nabídnout navíc....Spíše mi přijde, že se s tím nechtěli tak piplat jako s Unity (které i tak bylo šíleně zabugované), tak Londýn osekali na minimum. Přitom v době, kdy se hra má odehrávat měl Londýn více obyvatel než Paříž za zmíněné revoluce. Navíc jsou neprůchodné domy, minimum lidí na ulicích, ulce mi graficky připadají mnohem nudnější než v Unity. A podle prvních ohlasů i když Unity byla zabugovaná hříčka, tak Syndicate je prostě už nudný. -
-
Čekal někdo něco jiného? Hrůza. Kdosi tu psal, že to předobjednává, díky takovým bude další díl stejný brak :(
-
Hm hm. Tak lepší než další fail jak loni s Unity. Ale je to špatně. Hry se mají rozvíjet. Když Unity nabídne davy lidí a živé město, tak další díly by v tom měly pokračovat. Holt zprasený engine. Snad další díl stavějí už na něčem jiném a lepším.
Nejvíc mě ale štvalo to příšerné doskakování textur a nízká vzdálenost vykreslování textur. Vidím, že už to je asi ok, ale uvidíme v PC verzi.
Jinak proč naivně doufám, i byť třeba v malou, změnu v Syndicate. Odstranili mikrotransakce, companion appku a multiplayer. Co-op v Unity mě sice bavil hodně, ale aspoň se tak zaměřili na single a příběhovou část. Jsem zvědav jak to hru ve výsledku ovlivnilo. -
-
Aby se hry mohli rozvijet potrebuji poradne HW! Nextgen konzole opravdu vic nezvladnou a tak Ubisoft udelal co musel osekal hru napadrt aby byla i na te nove uzasne generaci konzoli hratelna ve 30FPS. Boze kam sme to dospeli, tohle uz je fakt smutny.
-
-
Takže říkáš, že současný PC HW není dostatečně pořádný aby zvládnul ty lepší hry?
-
-
Koupil sem si ted Armu 3 a ta hra je uzasna, jde videt ze je to PC hra. A naplno ukazuje moznosti PC. Spolecnosti zamerne na PC slusne receno kaslou, najdi si treba Labuzo s Andrejem, borec ti to vysvetli. Ja uz na to nemam silu.
-
-
No vidíš, takže PC to utáhne v klidu, tudíž pořádný HW tu je a tudíž tedy vývojářům nic nebrání v tom, aby jej tedy naplno využili. Když se zamyslíš, ale opravdu zamyslíš a přejdeš ten typický první emocema podpořený názor, který tu je na fórech furt (tedy zas*aný konzole brzděj PC a hraní celkově), dojdeš k tomu, že konzole za to opravdu nemohou. Opravdu tady není žádné spiknutí bolševických iluminátních židozednářských fanboyů konzolí a vývojářů her, kteří chtějí ublížit PC hraní, jen jednoduchá ekonomika.
Poslechni si FC, Vávry se tam někdo ptal přesně na tohle - proč není KC jen na PC, jak by to mohla bejt lepší hra a kdesi cosi.
https://youtu.be/dW2KHklIHxw?t=1h34m25s
-
-
-
Navíc podle analýzy ani jedna konzole nedrží 100% stabilních 30FPS při 900p, XO je na tom jako obvykle o něco málo hůř.
Opravdu jsem zvědavej, jak dopadne PC verze, když si posunuli datum vydání o měsíc kvůli optimalizaci. -
-
Tahle generace je fail jako blazen. Jiste ze nedrzi podivej se na Zaklinace hra pada pravidelne pod 30 FPS a nikdo to neresi, musi byt fakt lahudka to hrat treba 3 hodky a pak od toho vysekane stoupnout a vnimat realitu. Mam par znamejch kteri sou nastvani, ale zbytek to prejde a bude ti tvrdit ze on zadny propady nema. Pritom ani nevi jak vypada plynule obraz! jezis jak me tihle lidi stvou!!
-
-
Jo je to děs tohle, je ale zajímavé, jak najednou začínají odkládat o nějaký týden/měsíc PC verze her, co teď mají vyjít (tohle, NFS atd.) .... jsem fakt zvědavý, co z toho nakonec bude, jestli ta kritika z poslední doby k něčemu byla, horší bude, až vyjde nějaký paskvil zase i po "odkladu na optimalizaci".
Osobně zrona u AC čekám optimalizaci ve smyslu "opravíme případne bugy a přidáme nějakou grafickou fíčuru ve smylu dáme tam třeba možnost vyhlazování", ale pochybuju, že to zoptimalizují nějak kompletně graficky/výkonově :/
Už se nemůžu dočkat videa s Batmanem před/po optimalizaci :) -
Už maminka pofoukala bebí?
-
Pár známejch....... :D Taky to jsou takoví hlupáci jako ty?
-
-
-
-
Asi bude pro tebe zklamání, ale mikrotransakce neodstranili.
-
-
Já vím, že zůstat měly ty, které ti odemknou celou mapu nebo skrýte poklady. Měl jsem za to, že se odstraní mikrotransakce, které byly v Unity. Tzn. nákup bodů (helix points ?), za které pak šlo koupit vybavení ve hře. To tam furt je ?
-
-
Tak to se přiznám, že ti neřeknu, ale divil bych se opaku. Přeci jenom je to Ubisoft.
-
-
Trochu tě opravím. Jakékoliv mikrotransakce ve hrách, za které zaplatíš, jsou špatně!
P2W je nechutnost mobilního průmyslu, kterej se teď všichni snažej zavést i do her na PC/konzole. Ono když si ovečky zvykli kupovat předražené season passy, proč nezkusit i tohle?
Chce se mi zvracet, když ještě tohle recenzenti přehlíží... -
Tak třeba v Unity to byla fakt prasárna. Kdo chtěl hrát jen příběh, tak narazil. Měl slabé vybavení a musel grindit vedlejší obsah, použít tu appku atd. Kdo nechtěl, tak dokoupil body za peníze na nákup vybavení.
Ale to je jedno, jakékoliv mikrotransakce v AAA hře jsou špatné. Bez debat.
-
-
-
-
-
Jak je videt, tak ubisoft nezklamal :D
-
Tak to je hustý, nevím jestli se dá zredukování populace na 1/4 říkat optimalizace *8*
Jestli něčím u mě Unity bodovalo, byla to rozhodně atmosféra "žijícího" města, v Syndicate to zatím vypadá jak Kolín v deset večer *1* Škoda. -
-
Tak to o vyvoji nic nevis kdyz si myslis ze kdyz se neco ubere neni to optimalizace
-
-
-
Oblečky pro hru Metal Gear Solid V: The Phantom Pain jsou již dostupné - každý z nich vyjde na 1€ (popř. bundle za 5€).
"The chest area can be unzipped for a tactical advantage."
If you know what I mean *3* -
Call of Duty: Black Ops 3 poběží na PS3 a X360 při 30 FPS.
A na ps4 60 v osekaných detailech a 900p? To je teda výhra. Nextgen jak má být *1* Taková hra měla běhat 100+ fps na plné detaily minimálně ve fullhd. Počkat to prý až na ps6 za 7 let :D -
Deus Ex: Mankind Divided - Adam Jensen 2.0 Trailer
Nový trailer Jensen 2.0 *14*
Hudební podkres opět perfektní, jen škoda komprese videa, celkem tomu škodí.
Opravdu zamrzí, že v dnešní době stále nepřidávají link na nekomprimované video.. -
Witcher 3 patch 1.11
Dnes vyšel další patch 3.3GB
http://wpc.4d7d.edgecastcdn.net/004D7D/media/THE%20WITCHER%203/Pdf/patch_1_11_changelog_en.pdf
Zatím tam mám 50h a žádný větší bug jsem nepotkal. Spíše hodně zábavné glitche hlavně při soubojích, kdy mrtví vojácí zůstávají zamrzlí v půlce pádu atd. *1* A nebo když Geralt chodí jako kačena 2 metr nad zemí.
http://i612.photobucket.com/albums/tt207/morraw/capture_21102015_223147_zpsvvoraye7.png
http://i612.photobucket.com/albums/tt207/morraw/capture_19102015_193721_zpsno0a6wkj.png
Hned ze startu jsem měl také rozpadlé textury u některých budov, ale verifikace souborů to vyřešila. -
Call of Duty: Black Ops 3 bude na starých konzolích jen ve 30 fps
A na novych v 35 *1* -
Uplay Club 20% voucher
Předevčírem jste se tu posmívali novince od Ubi. Já také více aplikacím neholduji a beru to jen jako nutné zlo, ale jedna věc mě na Ubi klubu potěšila.
Možnost zakoupit 20% voucher na jakoukoliv hru včetně předobjednávek. A to za 100 Uplay bodů. Říkám si, že konečně můžu ty body k něčemu využít - celkem 580.
S předobjednávkou sběratelky Syndicate jsem doteď otálel, ale se slevou to byla jasná koupě. Sběratelka mě tak vyšla skoro o 1000,- levněji. Hned jsem musel vzít i sběratelku Division, která vychází dokonce levněji než u nás.
Jsem zvědav, kam tohle povede a co Ubisoft vymyslí, ale jsem rád, za takové oživení, když si jejich hry stejně kupuju -
-
Já jsem asi slepej, ale kde tam jsou ty vouchery?
-
-
Na uplay obchodě úplně nahoře je modrý proužek s odkazem.
-
-
Už jsem to našel, hledal jsem to v klientovi a ono je to na webu. Ale koukám, že jenom na nezlevněné tituly, takže nevyužiju.
-
-
-
ty vole vážně ? já ti to nezávidím ale opravdu si musíš předobědnávat hry o terejch víš uplny prd ? v dnešní době ? předobědnávky jsou největší zlo herního prumyslu *10*
-
-
Sry, ale tady jde i o tu sběratelku. Vím, že předobjednávky jsou zlo a normálně to nedělám, ale u her u kterých vím, že si je stejně koupím a budu hrát v den vydání, ať už dopadnou jakkoli, si je stejně vždy předobjednávám. Třeba Unity byl fakt šílený fail, ale s tou sérií jsem už od začátku a těžko se opouští.
-
-
Goat Simulator v reálu *7*
-
Vidíš to a já ji opustil po ACR, pro mě AC skončil se smrtí Ezia, a pak šla stejně kvalita šílené dolů, i když občas se jim něco povedlo, ale to je hodně málo na to, abych si to znova kupoval nebo dokonce předobjednával.
-
-
Je pravda, že kvalita spadla. Trojka měla nevyužitý potenciál, ale Black Flag mě bavil. U Rogue jsem hrál sice jen příběh, ale byla to příjemná změna a líbilo se mi to. Tématicky skvělá série, ikdyž už docela stereotyp, ale pořád dostanu na AC aspoň jednou za rok chuť.
-
-
Já už jsem zklamaný dávno z některých věcí, presto to není tak špatné abych si to každý rok nezahral. Navíc to už davo nekupuju kvůli typu. Jsem věrný této značce a nestydím se za to.
-
Já ti to neberu a nekritizuju tě za to, ale jednou, až se z té diskotéky probudíš, budeš hodně zklamaný *3*
Jen mi nejde do hlavy, že jsi jim tak věrný... Takový oni chtěj a pak se máme divit tomu, co vychází za paskvily.
-
-
-
-
-
pak to nema jit vsechno do kopru *9*
-
-
-
Hodina ježdění buginou v Elite: Dangerous
https://www.youtube.com/watch?v=b3jlcPe8cII -
PewDiePie bude mít nový pořad ve zpoplatněné službě YouTube Red.
Red ve spojení s Tube ve mě evokuje něco úplně jiného. to moc nevychytali -
-
Taky mě to hned praštilo do očí, ale na druhou stranu, sledování PewDiePie bych klasifikoval jako formu SM *1*
-
-
Assassin’s Creed: Syndicate
Tak už vycházejí recenze na nový AC a hodnocení zatím moc nepřekvapí.
Gamespot – 9
Xbox Achivements – 80/100
Polygon – 8.5
Post Arcade – 8.5
Eurogamer – No score
DigitalSpy – 4/5
IGN – 8.2
GamesRadar+ – 4/5 -
-
Presne proto se hry nikam neposouvaji. Kdyby hra dostala zaslouzenech 4/10 takl by je to treba trklo.
-
-
Já nevím, ale hrál jsi to, že by jsi tomu dal 4/10??? Nebo jsi se nechal jen unést zdejší vlnou, která tu hodnotí hry, které ještě ani nikdo nehrál, ale je jim jasné že je to tak jak říkají??? (jen tak na okraj, minulej assassín mě bavil).
-
-
Jj hral sem to uz nekolikrat, akorat pokazdy v jinym prostredi.
-
-
Jestli to bereš takhle, tak tě už nemůže bavit žádná hra. A hrou to nebude, bude to znuděním.
-
-
Ne, já je hraju kvůli příběhu. Nejvíc mě bavil Unity, a to kvůli době, ve kterém se hra odehrávala. Docela se o to totiž zajímám...
-
Jestli to neni tim ze to je copypaste porad dokola. Pokud jsi hral predchozi dily, tak by me zajimalo kde beres tu viru ze se stane zazrak diky kterymu bude dalsi dil copypasty uplne jiny, revolucni a neskutecne zabavny.
Asi jako "je to jenom beta, az to vydaji tak to bude 1000x lepsi" ve vsech p2w a wowkiller onlinovkach.
A pokud ti na nove hre staci ze je stejne dobra jak jeji predchudce abys dal stejny hodnoceni, tak muzes hrat porad to samy dokola, ale je zrejme ze lidi proste to samy porad dokola nebavi. Mozna proto se toci porad jiny a jiny filmy. -
Lolwute, jak mám přijmout komentář Lukasse, který známkuje hru kterou nehrál??? Speciálně pro tebe vysvětlím, jak byl myšlený můj názor. Lukass psal, že poslední Assassín je čtyřková hra. Zeptal jsem se, zda ho hrál a on odpověděl, že ho hrál několikrát, jen v jiném prostředí. Tudíž jsem se domníval, že ho zmíněná hra ze začátku bavila a s každým dalším dílem jeho zájem opadal. Teď se tedy ptám: je to špatná hra, když je vlatně stejná jako díl, který Lukasse bavil??? Hodnotil hru, nebo jen svůj zájem o ni???
-
"nemas pravdu, protoze si myslis neco jinyho nez ja" neni nazor.
Tilwaen: Naopak, muj nazor je jediny s hodnotou. Vsichni se totiz hadaji jestli subjektivni nazor nekoho druheho je validni nebo ne, ale nikdo si neuvedomuje jak pokrytecke to je. A kdyz nekoho napomenu tak prispecha stado nemyslicich a sjednocene a hrde nadavaji ze si nekdo dovolil napsat pravdu.
Proto cechacci zustanou cechackama. Proto budou delat ovce za par kacek. A v hospode u piva si stezovat. *3* -
Lolwut: a ty můj názor uznáváš???
-
@Lolwut: Zatím jediný názor bez hodnoty v této diskuzi je pouze ten Tvůj.
-
Protoze nazor cloveka, ktery neuznava cizi nazor nema zadnou hodnotu. Smir se s tim. Nulo. *15*
-
Proč sem zase pleteš tohle téma??? Bavíme se o hře, ne o platformě...
-
Ano, mas pravdu. Vsichni vime kdo je tu konzolove dite a breci a vzteka se pokazde, kdyz se napise neco co se mu nelibi. *3*
-
Nevím, kde jsi vzal, že jsem student.
Pane Lolwut, všichni dobře víme, jak je to s názorama zrovna na této stránce. Já narozdíl od vás neurážím, takže léčba by měla být provedena jinde. -
lol co to je za nazor. Jakym znudenim proboha. Jinak se neboj hry me porad bavi, o vikendu sem koupil Armu 3 a uz v ni mam 17 hodin a to pracuju 10 hodin denne. Takze znudenim to fakt nebude studente.
-
Jasny, nemuze ho bavit zadna hra a je to jeho chyba, protoze ty jsi maly dite a nemuzes rozdejchat cizi nazor. Tolololol. Jdi se lecit.
-
-
-
-
To nevíš, že hodnocení her je subjektivní a tedy "zasložených 4/10" odpovídá v tvém případě? Každého snad baví něco jiného a už chci vidět, jak když já tady zhodnotím nějaký oblíbený RTS na 4/10, jak mě tady budou v tom všichni podporovat a schvalovat mi to.
-
-
Vem si jako priklad nedavno vydaneho Mad Maxe. Je to prvni dil serie, ale pouziva celkem uz zabehly system sveta, kde je zpousta ruznych markeru na mape s par drobnostmi a dohromady tvori variaci jen nekolika typu ukolu.
Ta hra dostala docela prisna hondoceni kolem 6/10, a casto i horsich, skoro uplne vsude a je celkem jedno, ze to jinak bylo celkem precizne zpracovane a nebyli tam ani technicke problemy (coz treba posledni AC byl pro vetsinu dost nehratelny).
Proto rikat o tom jak posledni dil AC je vlastne dobry a recenze maji pravdu, jen to neni podle jeho chute je dost nesmyslne, protoze ta hra se od prvniho dilu vzasade nezmenila. -
Ono je všechno subjektivní, např. každý vidí subjektivní hodnocení taky jinak, takže subjektivní hodnocení jako takové je taky subjektivní *1* (OMG)
Já bych do takového hodnocení zahrnul:
1) Gameplay - jako člověka co hrál všechny předchozí díly nevím, zda to chci ve více či méně pozměněné formě hrát už po deváté.
2) Příběh - formu vyprávění a kvalitu v rámci žánru a v případě série jeho návaznost
3) Technické zpracování - grafika, optimalizace, bugy a hlavně bych drasticky srážel hodnocení za nepodařený PC porty!
4) Online funkce - chyby připojení, mikrotransakce, síťový kód
No prostě a jednoduše, každý to má jinak - Howgh *1* -
Tak pokud te subjektivne bavi hrat 5 let stejnou hru furt dokola + jako bonus dostanes mikrotranskakce taj fajn. Me to opravdu nebavi.
-
-
-