-
Darksiders 2 – Original Xbox 360 vs. Deathinitive Edition PS4 Graphics Comparison
https://www.youtube.com/watch?v=Ri2UZUPCHz0 -
Hezký víkend na Steamu:)
C8EEA-IL6KX-79MV6 New Kind of Adventure
HCD6P-4W5PZ-XGW4P Star Chronicles Delta Quadrant
E4JJY-4RHF8-BN9TG Hacker Evolution
KLI5N-5FX37-TDLJM Flesh Eaters
4H4YB-ILAV9-PTNA7 Crystals of Time
6YJLQ-03QJ7-6GRY2 Hacker Evolution Untold
PX3WX-V22IQ-H0EMJ Bermuda
RHP89-PYIT3-IFHCR Terra Incognita Chapter One The Descendant
Napiště pak, jaký kód jste si vzali, aby lidi zbytečně nezkoušeli. -
-
Vánoce *15* *14* *3*
-
-
Tvl to není možný :D
-
Kámo jestli mlýny opravdu melou, tak tebe čeká něco strašného.
-
-
Peklo, kde za všechny hry se musí platit, už nikdy nic zadarmo? *2*
-
-
Bude muset dohrát vše co vyzobal (a to nonstop) jak holub před obchodním centrem. To bude peklo.
-
-
-
-
-
Sony zvažuje vývoj výkonnější verze konzole PS4 či podporu Ultra HD Blu-ray přehrávače.
hmm, to bylo rychlý, tytam jsou doby kdy vám konzole vydržela X let, pekně ste si nalítli za 10k a místo upgradu budete kupovat rovnou celej novej stroj, tam vám hry pujdou konecne 1080/60 fps, na starym to pude 30 stěží - realita do roka a do dne. -
-
Haha, no to jim tahle generace vydrzela fakt dlouho.
-
Tak stejný jako si koupit komponentu za 10 tisíc.
-
-
Ne není to to samé. Měli jít cestou dražší konzole jako byla PS3, ale byla to špička v té době. Když vyšla PS4 byl to silný průměr, co měl rok zpoždění. U pc zastaralou komponentu vyměníš, u konzole pochybuji, že Sony bude vyměňovat PS4 za novou a výkonnější PS4 za doplacení rozdílu ceny. A to je zásadní prů*er. Ti, co si koupili PS4 a budou chtít lepší PS4, budou si muset koupit za plnou cenu. Ano, namítneš, že můžeš prodat starší PS4. Ale i tak budeš mít na tom minimálně 2-4 000 ztrátu, pokud by jsi PS4 prodával teď a kupoval jsi ji, jak byla u nás představena.
-
skoro stejny, jen uzivatele ostatnich pc bez pochybnych operacnich systemu jsou zvykli si sami vybirat komponenty, pripadne aplikace, co si do nej pusti
-
-
Však to dělají majitelé konzolí také. Konzoli mají navíc k PC, autu, bicyklu, bytu atd. Nic se vzájemně nevylučuje.
-
-
Nevidím jediný důvod proč si k počítači kupovat konzoli. Možná tak aby měli na čem hrát děti.
-
-
Někdo důvod nevidí, někdo vidí. Někdo vaří, někdo ne. Někdo vraždí, někdo ne. Svět je rozmanitý :-)
-
-
-
-
-
-
Zahrál bych si nějakej fotbal. FIFA nebo PES? PS4 verze.
-
-
Na PS4 není co řešit, tam jednoznačně PES. Pro toho bych hlasoval i na PC, ale už ne tak jednoznačně. (V loňské Fifě mám ve FUT nahráno myslím kolem 200h)
-
-
Díky, já v tomhle totálně plavu, naposled jsem hrál asi Fifu 13. Chci to hlavně jako party hru.
-
-
Koupil jsem FIFU, chvíli mi to připadalo, že prošla velkou změnou. Nakonec jsem zjistil, že to tak pouze ze začátku vypadá. Až na pár nových featurek je to úplně stejné jako 15.
-
nastve, ze mas na vyber 2
http://games.gamepressure.com/games_encyclopedia.asp?PLA=1&KAT=12&TEM=60
na pc by si mal 158 *1* -
-
Když nemáš čim přispět tak radši nereaguj, díky.
-
-
ako to ze nemam, listol som ti 158 futbalovych hier
ludom sa nezavdacis
-
-
-
-
Sony zvažuje vývoj výkonnější verze konzole PS4 či podporu Ultra HD Blu-ray přehrávače.
"I have a high performance PS4. It's called a PC."
*1* -
Life is Strange
Ahojky, co říkáte na finále Life is Strange ? Ta poslední volba byla teda něco... *8* -
-
Docela slabota navíc natáhlá 4hodiny wtf? skoro nežikám že špatné a protože jsem chtěl zkusit něco jiného volil jsem druhou možnost
Chloe měla žít
Mnohem více mne bavilo finále Tale of the borderlands a to nejen kvůli tomu že to dopadlo lépe.
Celkově 6/10. (Borderlands tak 8/10). -
Přiznám se, že jsem se během posledního dílu regulérně rozbrečel.
-
Jednoduchá volba 1 < 5000 (nebo kolik tam žije obyvatel). Jinak co se epizody týče, jako celek se mi líbila... Hodně se povedla ta část, kdy dohromady splývaly všechny ty pokřivený časový roviny. Naopak mě trochu zklamalo pár logických kiksů. Zařveš na Davida (bývalýho vojáka) ať si dá pozor, a stejně tam nalítne jak trotl na porážku. Hodí po Jeffersnovi lahev a pak tam stojí jak trouba a čeká na popravu, to samý s tím kopnutím do stolu... útočník zavrávorá a on místo aby se proti němu alespoň pokusil rozeběhnout, tak si počká až Jefferson vytáhne zbraň a zastřelí ho. -
-
Ano, to s tím Davidem bylo docela k naštvání... A 1 nebo 5000 - no já jsem zvolila 1, protože pak by to všechno co jsem pro ni udělala nedávalo smysl. *4*
-
-
Mně osobně to přišlo jako slabé finále.
U poslední volby jsem ani nemrknul a měl jsem jasno. Hra to byla skvělá ale to finále mi prostě nesedlo. Navíc se ukázalo, že volby kromě pár dialogů nemají skoro žádný efekt. Velká škoda. -
-
-
Nepotvrzeno: Během Paris Games Week bude oznámeno velké DLC pro Driveclub.
Offroad? Sem s tim. -
soundtrack k AC: Syndicate
sice tu hru hrát nebudu, ale když jsem se dověděl, že soundtrack k ní dělal Austin Wintory, tak je jasný, že půjde o nejlepší věc na celé hře. a je vtipný, že jej sice může prodávat na bandcampu, ale bez poslechu. na youtube kanále labelu Ubisoftu to ale je... v popisku tam zase nenajdete link na bandcamp #ubilogic
https://youtu.be/-6WjOKqnszo?list=PLu6_FOgZp3eheTtQv0UQ7B4nZukeC1Hcs -
Jaké znáte hry?
#halloween -
-
Nepotvrzeno: Během Paris Games Week bude oznámeno velké DLC pro Driveclub.
Soma!!! -
-
Můžeš mrknout taky sem - https://www.gog.com/mix/my_favorite_horror_games_on_gog
Třeba Cat Lady bylo pro mě velké překvapení a jedna z nejlepších hororových adventur za poslední léta. Teď netrpělivě očekávám remaster Downfall.
-
-
-
Video / Obrazem: Fanoušek Metal Gear Solid pracuje na předělávce hry do Unreal Engine 4.
ne hry, jenom dělá prostředí. jinak už by to Konami dávno zakázalo