-
PC verze Need for Speed vyjde až na jaře příštího roku, vývojáři si berou více času na vylepšení grafiky a odemknutí FPS.
jeste, ze mam ps4 *1* -
-
Ještě by mohli dložit COD BO3 a bude klid... ( respkt nebude co hrát).
-
-
ty si placený za tohle trolení? *4*
-
-
To jo, 500 na dřevo za každej blaf co vypustím ( *15* *2* ).
-
-
v tom případě jsi milionář
-
-
Kéž by, ( navíc milion by byl za rok pryč a to by si nic ani nedopřál).
-
-
-
-
-
-
PC verze Need for Speed vyjde až na jaře příštího roku, vývojáři si berou více času na vylepšení grafiky a odemknutí FPS.
lol, tak GL pri "odemykání" FPS... musí to bejt neskutečná fuška -
-
Ano je.
-
Tomu se říká vývoj pro všechny platformy, když musí poté extra řešit jak odemknou ty FPS *15*
-
-
Ty vle... sice to bude blbost a zase to samé v bledě modrém obalu ale i tak zase odložení... moment takže už jen FalloutIV? jinak jestli se i ten odloží tak je to v p1či... *7* -
Disk... ?
http://www.czc.cz/wd-red-3tb/112471/produkt
Na vánoce to bude chtít nějaký ten nový disk, mám hodně disků ale málo místa na všech a bylo mi řečeno že kamarád má taky red a že jsou dobré přeci jenom se zeptám tady. Je to dobrý disk chtěl bych ho hlavně na ukládání her... tedy tzv instalace. z cenového hlediska se jeví WD jako nejlepší poměr/cena/výkon Seagate už je trochu dražší (no 4k a více).
Chtěl bych aspon ty 3Tb přeci jenom, je dobré mít něco do budoucna a dnešní hry spolykají zachvíly 100gb... co si myslíte. ( to je docela dobré ne minulý rok to byla karta letos disk ).
Potom jak moc velký nápor je to např na desku a aby mi vydržel i nějakou dobu ne jak nějaké Hitachi kdy se mi odpouroučeli po 2 letech těsne po záruce. Díky za rady tipy triky... moc to ocením. -
-
red a black jsou dobre a moc rozdilu ve vykonu mezi nimi ani nenajdes, akorat black budou asi hlucnejsi. WD je taky dobra firma, ale teda 3 TB bych asi nebral. Resp. obecne vic nez 1 TB na 1 plotynce bych nebral, prece jenom je tam uz jen par molekul na magnetizaci, takze jejich udavane spolehlivosti moc neverim.
Beztak je lepsi si koupit 2 mensi a dat je treba do raid0 jestli nepotrebujes redundaci. -
Já vzal dva Blacky http://www.czc.cz/wd-black-fzex-1tb/137768/produkt a dal je do raidu a mám ryhlí dvě tera, akorát se to nesmí po*rat *15*
-
-
Nebo mít nas stanici ale to je spíše velké odkladiště/uložiště... jinak proč by se mělo posraat? *7*
-
-
Tak vždycky a všechno se může .... proto bych místo jednoho velkého volil dva menší a udělal bych to přesně naopak než to mám já XD
-
-
-
Ještě donedávna jsem měl na externím disku cca 500GB her, dokud se mi nepodělal. Kupodivu mi to vůbec nevadí, ptže ukládat dnes spotřební data (hudba,hry,filmy..) je zbytečnost, když si to člověk můžes stáhnout kdykoliv znova. (Ale je pravda, že už pár let hry spíše kupuju, takže jich spousta vlastním na steamu a jiných platformách, takže držet instalačky her pro mě pozbylo smysl)
Teď mám 1TB WD Green čistě jen záložní jako uložiště. Hraju na SSD a pak vymažu. Ale k tvé otázce:
Greens are for eco-oriented folks who want less power consumption
Blues are your standard vanilla drives
Reds are performance oriented drives that spin at variable rates
Blacks are for enthusiasts willing to shell out a premium -
-
Purple is ? ty sou nejdražší, takže typuju server, Nas nebo tak něco. Což je zvláštní Blue zrovna taky nejsou nejlevnější ale Red bych volil určitě to ne mám hodně starších disků a nemám místo... a nwepíšu o stahování na to mám Externák a když se podělá tak prostě naformátuju mluvím čistě o hraní her z něj a instalace. Ne tahal bych na něj nic skoro vůbec.
Navíc kupovat dražší disk nemá podle mně moc smysl když nemáš Nas uložiště nebo nezálohuješ mraky věcí... ale zeptat sem se chtěl jak se to má a snad není ten co jsem sem postnul otevřený to by taky nebylo nic moc.
-
-
-
Starcraft II: Legacy of the Void Collectors Edition
Neví někdo, co je obsahem balení? Děkuji. -
-
http://www.gamestop.com/pc/games/starcraft-ii-legacy-of-the-void-collectors-edition/123541
SC2 jsem nikdy pořádně nehrál. Teď už jen čekám až vyjde kompletní edice. -
-
Děkuji:) Já koupil oba předchozí díly v normální edici (i ty mají hezký papírový obal) a tam rozloučením ze sérií si dáme jednu sběratelku:)
-
-
-
GTA V - True Detective intro
Krásně zpracované intro ze seriálu True Detective v GTA V. -
-
Koukam ze druha sezona nikoho po pravu moc nezajima a radsi to udelal na tu prvni :D
-
-
PC verze Gears of War: Ultimate Edition nebude mít uzamčené FPS.
Nemělo by se spíš psát o hrách, které BUDOU mít uzamknuté FPS? Nebo už jsme se posunuli do stavu, kdy je odemknutá frekvence u PC portů výjimkou, kterou je vhodné zpravodajsky pokrýt? -
PC verze Gears of War: Ultimate Edition nebude mít uzamčené FPS.
Mrkváci to mají v hlavě aspon trochu srovnané *5* -
-
A pobezi jen na windows 10! *2* Takze to moc srovnane nemaji. *7*
-
-
Aha, takže 2 a více bodů dolů... mrkvosoft to zase projel. ( bylo to ale těsné). *3* *7*
-
Jo které si může snad 80% lidí stáhnout zadarmo, zlé MS zlé *15*
-
-
AIDS je uplne zdarma a moc lidi se do toho nehrne.
-
Nevim proc bych mel upgrejdovat na horsi system? *1*
-
-
-
-
Mezi soubory Metal Gear Solid V: The Phantom Pain byl nalezen odkaz na třetí kapitolu, která není součástí hry.
*16* -
-
Konami no, třetí kapitola vyjde ve formě výherních automatů
-
-
nvidie nemaji dx12
my, kteří máme Maxwell, jsme v prdeli.
už to je oficiálně venku
http://diit.cz/clanek/nvidia-maxwell-directx12-asynchronni-shadery -
-
Ještě nikdo nepotvrdil, že to na nvidiích vůbec může fungovat správně, takže i když to svým nickem devalvuješ, jde o důležitou informaci - s nákupem karet je teď potřeba počkat, jestli ji chce mít člověk na rok a více, protože bez téhle funkce by byly maxwelly do budoucna naprosto nepoužitelné.
-
-
Tak teď nevím. Už jsem byl dost nahlodaný rozbít prasátko a koupit Fury. Teďka různě čtu, že dx12 pořádně zatím nepodporuje žádná karta. Mám teda počkat na GPU, co vyjdou příští rok?
-
-
"protože bez téhle funkce by byly maxwelly do budoucna naprosto nepoužitelné".
gcn asynchronne shadery hardwarovo vyuzivaju, takze tam problem nevidim
problem bude skor v tom, ze nvidia bude brzdit vyuzivanie DX12 do doby kym sa im(snad) uraci dx12 featurky implementovat do novych kariet -
-
historie radi jasne, pockat na neco realnejsiho nez vykriky fanboys jednoho nebo druhyho tabora
nova technologie musi existovat fyzicky (mozna ji uz dostala mezi lidi amd)
novou technologii musi vyuzivat vyvojari (teprve nedavno zacly vychazet dx11 only hry, dx12 budou z pocatku jen tlacenka kvuli win10, navic si vybavuju, ze novejsi karty by mely umet provozovat dx12 hry, byt treba nebudou umet vyuzivat jejich vykonovej boost, kolik ten boost bude je zas jen dohad)
na efektivni vyuziti novych technologii potrebujete i dobre naspany ovladace (takze nez amd napise takovy ovladace, nv vyda novou generaci karet nebo dve) -
-
prvni odkaz na google mi ukazal clanek, kde amd fnuka, ze po zapnuti hairworks padnul framerate na jejich kartach o 60% a na kartach nv jen o 30% (me pripadaj sileny obe cisla, kvuli takovymu nepodstatnymu detailu, ale budiz), takze mi asi unika, proc jsi o tom zacal mluvit
-
mad max mi dava cca 85framov, vo vnutri, a 75 vonku neviem ako nefunguje, mne funguje
-
me nezajima znacka, me zajima pomer cena/vykon (pripadne hlucnost, ktera mi s pribyvajicim vekem vadi cim dal vic)
vzdyt na amd ted nefunguje zas ani mad max, a to neni zrovna technologicky prulomova hra
hairworks je cypovina pro technofily, s tim me vubec neobtezuj -
bral by som tvoj post, keby si to nezabil klasickym zelenym debilizmom na konci :)
dokaz:
witcher 3 a haiworks
nvidie nevedeli znizit teselaciu uz od zaciatku a na to museli vydat fixpack
amd to uz v nastaveniach malo
drivery su viac menej rovnake, takze tvoje zvasty su len zeleny vyplod
-
-
Ještě jsem editoval. Nové GPU od nVidia by měly být napřesrok. Jestli se vyplatí počkat, tak to ještě doklepu na 660.
-
-
o rok pridu nove grafiky z obidvoch taborov. ber tak, ze v optimalnom pripade highend minulej generacie je vykonovo vyssi mainstream novej generacie. tj ak planujes grafiku na 3 roky, si za vodou aj s fury
je velmi pravdepodobne, ze nova generacia kariet bude znova onieco drahsia ako tato
-
-
-
-
-
Nekolik tydnu stary benchmark z alfa verze. To je teda fakt definitivni test. Proste se musi pockat aspon na neco dodelanyho, nez tu hazet tyhle hlody.
-
-
jj, niekolkotyzdnovy benchmark, na ktory nvidia nevydala nove ovladace, aby si opravila reputaciu...lebo maxwelly vedia, akoze, mozno, snad (bohda) softwarovo emulovat asynchronne shadery
ale komu niet rady... -
-
Ano a alfa jedne jedine hry je velice prukazny test. Jak jsem psal, je treba pockat az vyjde nekolik dx12 titulu a pak bude jasne jak to s vykonem. Muzu te dokonce uklidnit, ja te AMD aj preju aby ji to fachalo dobre, byt mam zrovna nvidii. Protoze kdyz jim ani to fungovat nebude, tak tu v high endu zbyde jen monopol nvidie a to budou panecku ceny.
-
-
-
doporucuji si precist i tu diskusi pod clankem...
-
-
jj, odporucam, celu..o par hodin neskor :)
okrem dementa Hnizda to kazdy berie nejak normalne
-
-
Zloděj nicků detected. Mně na Maxwellu běhají hry parádně, nestěžuju si. A jsem si jistý, že budou běhat i pod DX12 :)
-
-
jo, majitel nvidie a viera, to je symptomaticke *1*
-
-