Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • deus ex human revolutions

zdravím ztáhnul jsem si tu hru deus ex human revolutions ale nemužu se dostat dal jsem u sarivový tovarny vydej a přijem ale nemuzu to hecknout co mam delat
    • Tilwaen
      Všude se dá dostat víc než jedním způsobem. Hledej.
    • Chim
      Zapracovat na pravopisu.
    • Pro použití superhacku zmáčkní ALT-F4, to tě posune dál.
  • Lukyz

GeForce Experience

Nvidia chystá novou verzi svého GeForce Experience a nabídne novou službu GameStream co-op, která nabídne tři funkce:

1) streamovat svoji hru druhé osobě
    2) předat ovládání osobě, které hru streamujete
    3) možnost hrát s dotyčným co-op některých her i když ji bude vlastnit jen jeden

Beta zatím umožňuje max. 720p při 60FPS
    Do bety se lze již přihlásit, ale odkaz momentálně nefunguje.
  • Spíš mi to příjde jako cílené ovlivňování veřejného mínění. Ten graf je jen pro desktopové grafiky, to je jako kdyby AMD udělalo graf jen pro konzole kde by to bylo 100% ku 0%.

Když už tak - http://store.steampowered.com/hwsurvey
    • nekromant33
      U konzolí ale nemáš na výběr. U notebooků zase musíš zohledňovat i další komponenty. Jedině u desktopů můžeš udělat statistiku nákupu samostatných karet.
    • Tak desktopové grafiky je nejspíš to, co tu všechny zajímá, nemyslíš? Vzhledem k tomu, že jsme na herním serveru.
      • Jasně, jen jsem chtěl ukázat jak jde snadno ovlivnit vyznění grafu. Navíc když se podíváš na nezávislý průzkum najednou Nvidia nemá okolo 80% ale pod 60%. Pochybuji, že si někdo koupí grafiku a pak si ji nechá položenou na stole.
        • Tak ten graf samotný je jasný marketing Nvidie, stačí se podívat doleva na osu Y, nezačíná na 0% a nekončí na 100%, ale na 15% resp. 85%. Opticky to potom vypadá, že AMD nemá téměř nic. To je klasický trik marketingových oddělení.
          Ale bohužel on i ten graf na Steamu je dost alarmující. Za půl roku AMD ztratilo téměř 4% podílu.
    • no intel ma skoro jak amd, to je snad jeste desivejsi *5*
  • Kozy

První rezence Metal Gear Solid 5: Phantom Pain

JeuxVideo Magazine udělil známku 17/20 (ale bral bych to s rezervou, stejnej magazín dal Watch Dogs 19/20)

Španělský Hobby Consolas dal 97 ze 100.
  • V Metal Gear Solid V půjde střílet při jízdě na koni i v autě.

Začínám si říkat co v MGS nepůjde? Budu si tam moc odskočit si na WC a dát si něco k jídlu/pití?
    • kennyB
      Jestli to bude jako v minulejch dílech, zbude i čas na rauchpauzu.
    • WC nwm ale budes se muset sprchovat a ve tretim dile jedeni byl otak treba zas obnovej :D
  • FPS s nejlepší grafikou ever! To uspokojí i LVho... až na mírný input lag teda.
    http://www.youtube.com/watch?v=p747PrxmZJ4
  • Lukyz

Risen 3: Titan Lords

Už je mi to fakt blbý, ale Piranha Bytes zrovna oznámili, že vydají PC update, který přinese úpravy, které obsahovala nově vydaná verze pro PS4 Risen 3: Titan Lords Enhanced Edition.

Jen ve zkrace pár bodů:
    - podpora 64-bit OS = zlepšení výkonu
    - textury ve vyšším rozlišení
    - vyšší vzdálenost vykreslování, navýšení mezipaměti pro plynulejší vykreslování a nižší doskakování objektů (LOD)
    - nové post-process efekty jako HDR a DoF
    - vylepšené renderování mraků
  • Lukyz

Hitman: Agent 47

Tak nového Hitmana zatím dost propírají, Metacritic krásných 29% (Reviews rating) i můj oblíbený Jeremy Jahns zrovna nejásal štěstím.

Nikdo od toho beztak nic nečekal, ale i tak je to škoda. Premiéra v ČR je příští čtvrtek, najde se tady nějaký odvážlivec, který na to zajde do kina? *4*

"If you strip away all the gunplay, Hitman: Agent 47 would be about 10 minutes long."
    • jakubc
      To mi nedělej, lekl jsem se, že jde o hru... *3*
      • alladjex

Vývojář hry ReCore zmínil na svých stránkách nejen Xbox One, ale i PC verzi hry. Později byla informace stažena.

Přesně. "Ono to už vyšlo, vždyť první jako-epizoda měla být až na vánoce ..." sem si řek. To sou ty přídomky k názvům, v kterých se člověk ztrácí ;]
    • Metacritic? A kdo je sakra Jeremy Jahns? Jedině, kdo ten film zhodnotí jak má bude asi jenom Verbal.
    • Já se hodně nasmál u prvního traileru, ale když sem viděl ten další v kině, tak sem měl chuť odejít z kina dřív, než začal hlavní film.
      Ale docela mne to mrzí, protože v herní podobě je to jedna z mých absolutně(kromě Absolution) nejoblíbenějších sérií a pořád si myslím, že má v sobě potenciál na kvalitní filmový zpracování.
    • To snad ale nikoho nepřekvapilo, ne? :)
  • aktuální data

http://hexus.net/media/uploaded/2015/8/3baf5502-dd13-441d-8dd6-3b5afbbe0347.jpg
    • LV, ty si fakt cvok, pouzivaj vlastne nicky prosim
    • 100% nezávislá
      • Tak ono to (bohužel) daleko od pravdy nebude. Doufejme v zázrak, že AMD pomůže přechod na DX12. Jestli bude AMD vytlačeno i z grafik (po mobilních a desktop CPU) tak v podstatě chcípne, resp. někdo ho koupí jen kvůli APU divizi a licencím, vývoj grafik se na několik let zpomalí a ceny nVidie vyletí nahoru. Hráči na to doplatí všichni stejně.
        • blbost, amd nic nepomoze, napr zober si teraz, vydali r9 380, co je priemerne 10perc v fullhd a 20perc v 2xhd rychlejsia karta ako gtx 960, a ludia kupuju "geforce" ako teple rozky(tj mainstream, najvacsie objemy predaja) rozdiel v tych kartach je v tom, ze na gtx potrebujes 400W zdroj a na r9 380 450W
          taki typci ako LV, co postol ten link robia amd zle meno, pluju siru na forach, a aj v okoli
          ludia co sa nevyznaju, pytaju si rady od nich a to robi predaje
          taki nvidioti su vsade na svete, ci uz guru3D diskusie, alebo toms hw, wccftech atd.
          to je cisty fanatizmus
          • Tak dražší zdroj, elektřina, hluk, topeníčko, těch nevýhod tam pár je, zase nebuďme slepí. Ne nadarmo v segmentu notebooků AMD už jen paběrkuje.
            Už se stalo v minulosti, jak v CPU segmentu, tak v GPU segmentu, že AMD bylo na koni a Nvidia dotahovala. Může se to opět zopakovat.
            • Skaven je amd fankid. Bude si mlet porad svoje. *3*
        • Vojta_Ilavsky
          Tak zatím AMD v DX12 benchmarcích Nvidii cupuje, holt mantle je převlečen' za DX12.
          • Tak to je dost předčasný podle jednoho benchmarku hodnotit. Navíc dle nVidie jde jen o chybu v ovladačích.
            • v tych dokonalejsich ovladacoch ako ma konkurencia? chyba? neverim *4*
  • Jack1947

Drsný... to by mohl zkusit třeba Hnisavec, když je v té klokantérii...

http://bonusweb.idnes.cz/virtualni-realita-herna-ponorit-se-do-hry-fgk-/Novinky.aspx?c=A150820_145910_bw-novinky_anb

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit