-
Deus Ex: Human Revolution
Už to hraničí se spamem, ale ještě jsem narazil na video kde vývojáři hrají, ale hlavně komentují svůj čtyři roky starý výtvor Deus Ex: Human Revolution *4* -
-
Mě to přijde super. Do diskuzí chodím sice nepravidelně, ale právě proto, že občas se tu objevují nové věci, které neznám a nenarazil jsem na ně. Já s tím rozhodně problém nemám. Prostě takové Bleskovky v bleskovkách ;]
-
Spam ani ne ale, mohli by asi zvážit jestli by bleskař nepotřeboval výpomoc... zdá se že na všechno úplně nestačí.
-
-
No nestačí. Není určitě možný pokrýt všechno a všechny od her přes videa a modifikace až po ten nejmenší drb, co se v herním světě během dne objeví. Asi proto, že těch informací se rojí denně vesměs jak splašků a uspokojit tu herní potřeby a info všech jednotlivě asi nebude žádnej med a vždycky se na něco nedostane. Nějaká ta selekce v důležitosti zpráv a dalších zajímavostí pro daný den určitě probíhá. Ale věřím, že to mít tu komentáře tu skýtá tu možnost nadhotit a doplnit další věci, co sám někdo shledává zajímavými a mohly by třeba zaujmout i ostatní. Jak ukazuje třeba tady kolega. Jediná otázka je, kam až může zajít ta hranice to tady zatarasit kdejakou srandičkou od jednoho člověka. :D
-
-
Vždyť já se to snažím vždycky nacpat mezi příspěvky od ostatních, právě abych takhle netapetoval, ale včera tady prostě nikdo nepsal *1*
Tak já vám nevím, mám sem házet příspěvky když na něco (podle mě) zajímavého narazím?!? *4* -
-
Já jsem pro.
-
-
Takže by si radší nemysli od anonymů?... prosím jak se říká anglicky "be my guest"
I když pochybuji že to je hlavní nápl bleskařova života, jenom sem to tak nadhodil... proč když si dá někdo práci a evidentně ho to zajimá, nemít i z toho něco málo... já vím tohle se fakt pro něco nedělá bud to člověka baví a nebo ne ale pak to nedělá že.
-
-
-
-
Datadisk Cities Skylines: After Dark vyjde 24. září
Vývojáři to dnes oznámili na twitteru včetně ceny, která byla stanovena na $14,99. -
Fallout Shelter
Peter Hines viceprezident Bethesdy a šéf PR prohlásil, že mají v plánu udržovat Fallout Shelter při životě přidáváním nového obsahu i v průběhu příštího roku a možná i déle. -
-
Jn freemium sype stejně jako F2p... stará moudrost. *3*
-
-
GTAV PS4 / XO update
Následující update pro GTAV přidá do hry Rockstar Editor, který byl zatím pouze ve verzi pro PC. -
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain
PC verze nebude mít oproti konzolovým možnost pre-load, takže si hru budete moci stáhnout nejdříve o půlnoci pokud máte hru již zakoupenou, k zakoupení by pak měla být dostupná 10am PT - uvedl Peeler na svém Twitteru
10am PT je 19h našeho času, jen nevím jak s daty vydání a časovými pásmy pracuje Steam. -
-
už se nemužu dočkat jak presne o pulnoci budu vystrelovat dzipy pomoci balonku do vesmiru. to budu jiste celou noc vzhuru a mozna si i vemu dovolenou... *3*
-
-
Je to trochu přitažený za vlasy (BTW je to hra) ale tady se můžeš podívat na autentické testy prováděné v průběhu druhé světové války a dokonce je tam test i s ovcí *3*
-
-
-
Obrazem: Zaměstnanec Creative Assembly zveřejnil na své stránce koncept arty ke zrušenému projektu z Marvel univerza, Django Unchained (Nespoutaný Django) či nových dílů sérií Resident Evil a Bourne.
Na jeho oficiálních stránkách se to už nezobrazuje, tak snad nebude vadit odkaz třeba sem (včetně Marvelu a Djanga) http://www.twinfinite.net/2015/08/19/resident-evil-7-the-creative-assembly/
Jinak podle těch konceptů pro ten RE projekt je to jeví tak, že navzdory zrušení se něco z toho nakonec mohlo použít pro Resident evil Revelations 2. Ale ono vůbec, spolupráce Capcomu a CA na téhle značce, samo o sobě hodně zajímavý fakt. -
Twitch plays Dark Souls se dostalo přes tutorial!
Po šesti dnech máčení v kalužích, koukání do rohů a tyranizovaní zdí se twichi povedlo porazit bose v tutorialu, samozřejmě hned jak se dostali do Firelink Shrine zaútočili na Crastfallen Warriora a dál už si to určitě domyslíte...
http://www.twitch.tv/twitchplaysdark -
-
To jsou cvoci i ten název " jakoby to hrál sám Twitch" :-D.
-
To je dobrý, místo You died se jim tam objeví Thanks chat *1*
-
To jako že lidi píšou do chatu a tím to ovládají? Nebo jak to je? :)
-
-
Jo, lidi píšou do chatu ty přednastavené příkazy a postava reaguje. Už to asi tak pětkrát upravovali aby to bylo hratelné. Přidali demokracie/anarchie, zakázání/povolení menu(lidi dokázali vypnout hru) a zvýšení/snížení prodlevy..
-
-
Co si ty lidi nevymyslí za kraviny :)
-
-
Asi tak *1*
-
-
-
-
-
http://j.mp/1J59sIF
-
Company of Heroes 2 - The British Forces free trial
Datadisk The British Forces vychází již 3. září, ale dnes Relic oznámili, že v období 31.10. - 2.9. tzn. ještě před oficiálním vydáním si hráči budou moci přídavek vyzkoušet zdarma.
Zda úplně všichni nebo jen majitelé základní hry popř. pouze zákazníci co si datadisk předobjednali zatím neupřesnili.