Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz

Deus Ex: Human Revolution

Už to hraničí se spamem, ale ještě jsem narazil na video kde vývojáři hrají, ale hlavně komentují svůj čtyři roky starý výtvor Deus Ex: Human Revolution *4*
    • alladjex
      Mě to přijde super. Do diskuzí chodím sice nepravidelně, ale právě proto, že občas se tu objevují nové věci, které neznám a nenarazil jsem na ně. Já s tím rozhodně problém nemám. Prostě takové Bleskovky v bleskovkách ;]
    • Jack1947
      Spam ani ne ale, mohli by asi zvážit jestli by bleskař nepotřeboval výpomoc... zdá se že na všechno úplně nestačí.
      • No nestačí. Není určitě možný pokrýt všechno a všechny od her přes videa a modifikace až po ten nejmenší drb, co se v herním světě během dne objeví. Asi proto, že těch informací se rojí denně vesměs jak splašků a uspokojit tu herní potřeby a info všech jednotlivě asi nebude žádnej med a vždycky se na něco nedostane. Nějaká ta selekce v důležitosti zpráv a dalších zajímavostí pro daný den určitě probíhá. Ale věřím, že to mít tu komentáře tu skýtá tu možnost nadhotit a doplnit další věci, co sám někdo shledává zajímavými a mohly by třeba zaujmout i ostatní. Jak ukazuje třeba tady kolega. Jediná otázka je, kam až může zajít ta hranice to tady zatarasit kdejakou srandičkou od jednoho člověka. :D
        • Lukyz
          Vždyť já se to snažím vždycky nacpat mezi příspěvky od ostatních, právě abych takhle netapetoval, ale včera tady prostě nikdo nepsal *1*

Tak já vám nevím, mám sem házet příspěvky když na něco (podle mě) zajímavého narazím?!? *4*
          • Tilwaen
            Já jsem pro.
        • Jack1947
          Takže by si radší nemysli od anonymů?... prosím jak se říká anglicky "be my guest"

I když pochybuji že to je hlavní nápl bleskařova života, jenom sem to tak nadhodil... proč když si dá někdo práci a evidentně ho to zajimá, nemít i z toho něco málo... já vím tohle se fakt pro něco nedělá bud to člověka baví a nebo ne ale pak to nedělá že.
  • Lukyz

Datadisk Cities Skylines: After Dark vyjde 24. září

Vývojáři to dnes oznámili na twitteru včetně ceny, která byla stanovena na $14,99.
  • Lukyz

Fallout Shelter

Peter Hines viceprezident Bethesdy a šéf PR prohlásil, že mají v plánu udržovat Fallout Shelter při životě přidáváním nového obsahu i v průběhu příštího roku a možná i déle.
    • Jack1947
      Jn freemium sype stejně jako F2p... stará moudrost. *3*
  • Lukyz

GTAV PS4 / XO update

Následující update pro GTAV přidá do hry Rockstar Editor, který byl zatím pouze ve verzi pro PC.
  • Lukyz

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

PC verze nebude mít oproti konzolovým možnost pre-load, takže si hru budete moci stáhnout nejdříve o půlnoci pokud máte hru již zakoupenou, k zakoupení by pak měla být dostupná 10am PT - uvedl Peeler na svém Twitteru

10am PT je 19h našeho času, jen nevím jak s daty vydání a časovými pásmy pracuje Steam.
    • už se nemužu dočkat jak presne o pulnoci budu vystrelovat dzipy pomoci balonku do vesmiru. to budu jiste celou noc vzhuru a mozna si i vemu dovolenou... *3*
      • Lukyz
        Je to trochu přitažený za vlasy (BTW je to hra) ale tady se můžeš podívat na autentické testy prováděné v průběhu druhé světové války a dokonce je tam test i s ovcí *3*
  • ZvacA

Obrazem: Zaměstnanec Creative Assembly zveřejnil na své stránce koncept arty ke zrušenému projektu z Marvel univerza, Django Unchained (Nespoutaný Django) či nových dílů sérií Resident Evil a Bourne.

Na jeho oficiálních stránkách se to už nezobrazuje, tak snad nebude vadit odkaz třeba sem (včetně Marvelu a Djanga) http://www.twinfinite.net/2015/08/19/resident-evil-7-the-creative-assembly/

Jinak podle těch konceptů pro ten RE projekt je to jeví tak, že navzdory zrušení se něco z toho nakonec mohlo použít pro Resident evil Revelations 2. Ale ono vůbec, spolupráce Capcomu a CA na téhle značce, samo o sobě hodně zajímavý fakt.
  • Vogon

Twitch plays Dark Souls se dostalo přes tutorial!

Po šesti dnech máčení v kalužích, koukání do rohů a tyranizovaní zdí se twichi povedlo porazit bose v tutorialu, samozřejmě hned jak se dostali do Firelink Shrine zaútočili na Crastfallen Warriora a dál už si to určitě domyslíte...
    http://www.twitch.tv/twitchplaysdark
    • Jack1947
      To jsou cvoci i ten název " jakoby to hrál sám Twitch" :-D.
    • Tilwaen
      To je dobrý, místo You died se jim tam objeví Thanks chat *1*
    • Inquisitor
      To jako že lidi píšou do chatu a tím to ovládají? Nebo jak to je? :)
      • Vogon
        Jo, lidi píšou do chatu ty přednastavené příkazy a postava reaguje. Už to asi tak pětkrát upravovali aby to bylo hratelné. Přidali demokracie/anarchie, zakázání/povolení menu(lidi dokázali vypnout hru) a zvýšení/snížení prodlevy..
        • Inquisitor
          Co si ty lidi nevymyslí za kraviny :)
  • oin.odin
    http://j.mp/1J59sIF
  • Lukyz

Company of Heroes 2 - The British Forces free trial

Datadisk The British Forces vychází již 3. září, ale dnes Relic oznámili, že v období 31.10. - 2.9. tzn. ještě před oficiálním vydáním si hráči budou moci přídavek vyzkoušet zdarma.

Zda úplně všichni nebo jen majitelé základní hry popř. pouze zákazníci co si datadisk předobjednali zatím neupřesnili.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit