-
Vážení čtenáři, omlouváme se, že na dnešek naplánovaný GamesPlay DiRT Rally opět neproběhne. Náš závodní odborník Vašek Rybář bohužel uvízl v zácpě…
Tož je toto možné? *9* -
Video: Grafické porovnání E3 2013, 2014 a 2015 verze hry Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.
To jiný nasvícení tomu dost pomohlo. -
-
Nasviceni by melo zaviset na dobe kdy ji hrac zapocne nekde sem videl srovnani ze muze stejna cutscena bezet jak v noci tak ve dne
-
-
Prvni trailer na Suicide Squad
https://www.youtube.com/watch?v=wEfjrvKugHM -
-
Averze k Jaredovi Letovi přetrvává, jako Joker se mi prostě nezdá věrohodný, ale z jednoho záběru moc soudit nemůžu. Jinak Will Smith a hudba... *14*
-
-
tvl, vypada vic jak david bowie zamlada nez joker
-
-
Spis jak Marylin Manson *15*
-
-
ten je aspon strasidelnej... *5*
-
-
-
Ja jsem rad ze mu vymazali nektery ty tetovani na xichtu. Jinak s Jaredem problem nemam ,vypada dost silene! *1* Ale Harley! *14*
-
-
Jo, Harley vypadá fakt charakterně. :D Hlavně je konečně převedena na plátno, a ne ve fan-filmu.
-
-
-
-
Sniper Ghost Warrior 3 Trailer
Glorious 23.98 fps. Vypadá to zase jenom jako CoD sniper pasáže.
http://www.youtube.com/watch?v=YPg89787Nv4 -
-
Já měla za to, že snipeři leží hodiny a dny nehnutě v trávě a oni kloužou po skále a padají do jezera. *8* Já teda nikdy ze žádné zbraně nestřílela, ale ten dalekohled funguje tak, že zvýrazní obrys nepřátele ?
-
-
-
premyšlím o koupi NFS Rivals a chci se zeptat nekoho kdo to hrál, jak moc vadí fps lock na 30, jestli z te sekane nebolí po chvilce hlava a pod. Preci jen je to zavodni hra a prostredí se meni rychle tak by ten nizky počet snimku mohl byt znat.
-
-
Omez si FPS u jiné závodní hry a uvidíš. Na 30 FPS se to neseká jen to jede prostě "zpomaleně" jak tam je méně obrázků za vteřinu.
Jestli máš PC na to, aby to utáhlo v 60FPS tak bych to nebral. Jestli nemáš tak to je jedno. -
-
p.s.
tak jsem to zjistil na googlu a zkusil jsem Most wanted 2012 na 30 fps. reknu vam je to hruza, neskutečna sekana -
a jak si omezim fps?
-
Nedá si tam to odemknutí?
-
-
To asi dá, ale pak se to podělá. Tedy podělalo. Jestli to nějak vyřešili netuším.
https://www.youtube.com/watch?v=eDA37BmvNwM -
-
tak si mne predbehl, no ale možna to už porešili, ja nevim
-
-
-
-
-
Jak čistíte svá pc?
Netvoří se mi v pc kupodivu moc prachu, ale dočetl jsem se že vysávat pc (nejedná se o trolling) je velice nebezpečné kvůli statické elektřině... tak mne zajímá jak to řešíte vy...
Jo, luxoval jsem protože jsem ještě neměl a nemám stlačený vzfuch a zdálo se mi že mám v větráku u procesoru docela dost prachu... jinak v ostatních částech pohoda prach skoro žádný a to máme kocoura a koberec... na kterém pc stojí...
Prosím, bleskaře at mi nemaže opravdu mi to zajimá jak to ostatní mají. já jsem např dost líný člověk a nemám rád stálé čistění atp... i když vím že stačí jednou za pár měsíců.
Já si asi koupím stlačený vzduch nestojí moc, a je možná lepší než, lux sice máme nějaký značkový možná s uzemněnou kovovou hadicí/hubicí ale ruku a součástky do ohně bych do toho samozřejmně nedal no... -
-
zajistim vetraky aby se netocily, vezmu do garaze a profouknu to kompresorem, prachovy filtry vysavacem a je to.
-
co se ti nelíbí na stlačeným vzduchu? plechovka stojí stovku a pár vyčištění vydrží, a je to fakt to nejlepší, jak dostat třeba z žebrování pasivů na procáku a grafice prach
-
Prvně je třeba říci, že ten prach má minimální dopad na teplotu v PC (jestliže to třeba luxuješ a zůstane tam menší část). Tedy stačí to luxovat apod. Prostě to nějak pravidelně čistit.
Lepší je stlačení vzduch. Tak vyfoukáš bordel z míst které by jsi jinak musel rozebrat (větrák atd). A sundavat větrák = dát znova pastu. Tedy není to ideální. Vysavač blbě narveš tak aby vyfoukal anebo vysál to co je mezi žebry větráku. Od toho je stlačený vzduch a ta flaška je také tak udělána aby se to tam dalo nějak nacpat.
Tedy luxuji to pravidelně a vytírám (jednou za měsíc) a jednou za delší čas použiji stlačení vzduch. To co zůstane někde ve zdroji je jedno. Je toho minimum dopad to má 0. Když to prodávám po částech, tak to poté vyčistím pořádně. To je jasný, protože to mohu rozebrat a nemusím to zase montovat zpátky.
Jinak stlačený vzduch mít nemusíš. Dopad to má 0. Jestli je mezi žebry větráku prach tak to má dopad prostě prd. Hlavní je, aby to neucpalo prachové filtry anebo místa kudy ten vzduch proudí. Také asi není dobré mít na kartě x mm prachu anebo ve větráku. To ale lehce řeší právě vysavač.
Konzole a PC třeba někdo nečistí během záruky vůbec a funguje to. Tedy i tak to jde. Prasácky. -
-
Nejde prach ti začne přehřívat pc... no a jinak díky ten stlačený vzduch tedy koupím ono nestojí moc takže nic na tom netratím... aspon nebudu muset luxovat atp...
Ted se mi např po vyčištění zmírnila teplota na cpu z 77-80¨° na 69-72° při zátěži. -
-
To jsi to poté měl zadělané jako prase.
Jestli to čistíš pravidelně, tak tohle není možné. Protože i bez použité toho vzduchu tam zůstane minimum prachu a ten má vliv 0. I když budeš mít ten stlačený vzduch, tak to musíš nějak vyluxovat apod. Vyfoukne to bordel z větráku do skříně. Jestliže větrák nesundáš. Když ho sundáš, musíš dát znova pastu.
Proto jsem psal, že hlavní je to čistit pravidelně a poté nebudeš mít taký nárůst teplot. -
-
Já se bál že si musím měnit pastu, protože když jsem měnil desku měl jsem tam méně pasty....
To naštěstí případ zdá se nebyl, každopádně ho častio nečistím zasraný nebyl jak prase ale měl tam prach až do takové míry že jsem mi i začali posekávat hry... což bylo nepřijemné. CPU normálně na 100% ale nevím jestli to nedělal vir ale asi ne každopádně proč nekoupit vzduch že... skoro nic zato nedám a budu ok. Navíc když vysavač neumí dosáhnout na všechno že.
Mimochodem "taký" to je po slovensky ne.
-
-
-
-
Já to štětečkem vymetl a pak vyluxoval, protože s prachem ani vysavač nehne :).
-
Normalne vysavam, ten vysavac se stejne nedotyka soucastek (max tak vetraku) tak je to jedno. Pripadne si k tomu vemu jeste stetec.
-
-
Taky ty do uší požívám na větráček, takženemám kupovat stlačený vzduch ale co sem četl je všude doporučován, nebo pumpička na kolo ale vzduch je jistota hmm...
-
-
ty si cistis pc? to ja radsi tvrdim, ze prach konzervuje pred korozi *5*
-
-
Co? tvá chyba pokud si ho nečistíš... ano prach je možná dobrý ale do té doby než se ti něco díky prachu přehřeje nebo tak... pak už takový klid nebude.
-
-
Vysáváním toho moc neuděláš, mnohem účinnější je vzít to ven a vyfoukat.
-
https://www.youtube.com/watch?v=W9T6WGFmam0
-
Dovezu autem na myčku a vystříkám vnitřek wapkou... pak většinou do trouby na hoďku až dvě vysušit na 200 stupňů.
-
-
To má být jako vtipné? *7* Když se to pravda kompresorem taky dělá...
-
-
-
Video: Uniklo 11 minut gameplay záběrů ze hry Hitman.
"Uniklo" -
-
Musím se přiznat, že jsem chvilku hrála ten poslední díl Absolution a v tom videu nevidím žádný rozdíl proti tomu. Umělá inteligence nepřátel je špatná. *8*
-
-