Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Video: Uniklo 11 minut gameplay záběrů ze hry Hitman.

Dovolím si po shlédnutí videa citovat:
    "
    AI je podezíravější, nadále hraje podle jistých speciálních pravidel (pokud štípnete převlek údržbáře, budou k vám nejvíce podezíraví právě kolegové, kteří by vás mohli znát) a měla by vám být schopná zatopit i v akčních sekvencích. Důležité tak bude přesně odhadnout své možnosti a výhodu by logicky měli mít tichošlápci. Jen je třeba říct, že na velké mapě může tichý postup znamenat i dlouhé a trpělivé vyčkávání na změnu situace.
    "
    Zdrojový článek:
    http://games.tiscali.cz/prvni-dojmy/dojmy-z-hrani-hitman-se-vraci-do-vetsich-urovni-a-pri-praci-ma-mene-svazane-ruce-253357

Popisuje článek skutečně ten produkt, který je možno shlédnout na uniklých záběrech?
  • Lukyz

...

A jedeme znovu...
    Ptám již po deváté (?!?) s dotazem, proč jsou moje příspěvky mazány?

Opět byl můj dotaz smazán a nechápu, čím jsem porušil pravidla diskuse viz http://imgur.com/a/z3Hhx předchozí dotazy

Zkuste namísto opakovaného mazání projevit trochu slušnosti a na dotaz odpovědět.
    Mohl bych poprosit o vyjádření někoho z redakce?

Děkuji
    • Tilwaen
      Zkus za každý slušný, smazaný příspěvek k tomuto tématu poslat e-mail nějaké vyšší instanci na Tiscali, jinak je to zjevně mlácení prázdné slámy. Tohle není normální. Diskutované téma se týká her, také mě zajímá a ráda bych si k němu přečetla to, co k němu mají co říct ostatní, technicky více znalí diskutující.
      • Lukyz
        Dobrý den,
        děkujeme za Váš dotaz. Vaše příspěvky nejsou mazány nýbrž skryty. Při každém smazání byste dostal na jeden den Ban. Cenzorů máme hodně a Vaše příspěvky byly nejspíše skryty z důvodu nesouvislosti s daným tématem. Takovéto dotazy nebo narážky a urážky vůči cenzorům bývají automaticky z důvodu nesouvislosti s tématem skryty, či mazány.

Váš prvotní skrytý příspěvek, na který jste se poté ptal, byl nejspíše smazán/skryt také z důvodů pravidel diskuzí. Určitě doporučuji řídit se na diskuzích podle pravidel a zaručuji, že se Vám skrývání příspěvků již nestane. V případě že byste měl podezření, že Vám někdo záměrně příspěvky skrývá i když Vámi psaný text nikterak neodporuje pravidlům, prosím kontaktujte nás.

Přeji Vám hezký a úspěšný den.

S pozdravem **********

Mě to teda moc neuspokojilo, vzhledem k té žumpě, která vesel bují pod oznámením smrti Satoru Iwata *7*
    • Keyz
      Proč se ptáš? Stejně tě smažou :)
      Já se také ptal a to samé (bylo to do 5 minut fuč). Najednou to je fuk ale nějaké další hovadiny zde jsou.

Asi podle toho kdo se jak vyspí a kdo u toho zrovna sedí. To je problém mnoha webů, kde musíš spoléhat na někoho kdo to "hlídá" a cokoliv udělá = automaticky dobře, protože nikdy nemáš možnost vidět, proč, co kdy, kde a jak... Prostě nic. Vypadá to zde jako na jiném webu na který se nedávalo, že tam tohle dělají. *15*
    • přestan bulet jak malá holka.. už po deváté se ptáš na takovou kravinu. *13* Chudáčku, zlej cenzor ti zase šáhnul na svět.. *13*
  • Jade Raymond povede nové studio pod hlavičkou EA

http://www.ea.com/motivestudios/
    • ringmancz
      od AC odešla, když bylo na vrcholu (no dobře, ještě Brotherhood). snad se z dalších her poučila a zase naváže kvalitou. akorát ta zpráva je taková zvláštní. ohlásí, že otevírají nový studio, kde chystají vlastní hru, ale místo toho se rozepisuje, jak bude pomáhat dalším třem studiím
  • MickeyMutant

Mysli trošku, to jako jedno vlákno snaže několikrát a hned pod tím jich je dalších několik, které tam nechá? :D Tomu snad nevěříš. Mimochodem games už tímto začíná být trošku známé jak jsem minulý měsíc zjistil čirou náhodou od pár lidí, když byla řeč o hrozné diskuzi na Hrej :)) Já jsem nic nepsal, ale vadí mi to také, protože ta debata byla zajímavá, stejně tak Smutný, bleskař nebo kdo to prý maže ztrácí čas také a ještě dělá ostudu tomuto webu. Lidi to vidí, nemysli si.
    • MickeyMutant
      Trošku myslím, ale je pondělí, tak to jde ztuha. Zřejmě nechávají jen to, co se bezprostředně týká her nebo bleskovek. Bleskař nebo kdo čas sice možná ztrácí taky, ale "ztrácí" ho v pracovní době, takže tam určitě cítíš ten rozdíl. A ano, lidi to vidí. Ježíš taky.
      • Vojta_Ilavsky
        S tebou by měl teda tentokrát taky ztratit čas a vymazat tě.
        • MickeyMutant
          S tím počítám, tohle všechno je hrubě off-topic. Takhle to už v životě chodí. Nebudu předstírat, že kvůli tomu po večerech nebrečívám v koutě.
  • MickeyMutant

Tak mi pak vysvětlit, proč tu často zůstávají různé nesmysly, co nemají nic společného s hrama?
    • MickeyMutant
      Protože tam nikdo nesedí 24/7, protože tam nesedí pořád stejní lidé, protože se mění politika výmazů... Co já vím? Jednoznačně je jasné, že si na nich tímhle nic nevydupeš a pravděpodobně jen ztrácíš energii a čas.
  • Byla dokončena cz verze Fallout 2 Restoration projectu. viz:
    http://madbrahmin.cz/diskuse/1408
  • Zemřel Satoru Iwata :,(
    http://www.wired.co.uk/news/archive/2015-07/13/nintendo-president-satoru-iwata-dead
  • Lukyz

Zemřel prezident a CEO Nintenda Satoru Iwata.

Ve věku 55 let zemřel v sobotu po dlouhé nemoci Satoru Iwata.
    Firma v pondělí sdělila, že její prezident a generální ředitel zemřel v nemocnici v Kjótu na rakovinu žlučových cest.

http://time.com/3747342/nintendo-ceo-satoru-iwata/
    • MickeyMutant
      Jestli ti mažou něco ohledně G-Sync a FreeSync, tak se prostě zřejmě rozhodli, že budou diskuzi řídit striktně on-topic, tedy mazat všechno, co se netýká oficiálních bleskovek. V tomhle případě ti asi ani nebudou odpovídat. Hodně štěstí s dalšíma zprávama, které třeba postuješ dřív než bleskař.
      • Keyz
        To je hloupost. Je zde tuna věcí off topic.

A kdyby to bylo jak říkáš, tak to bude dost zoufalé, protože bude možné reagovat jen na to, co bude oznámeno v bleskovce a takto ani neřeší komentáře pod články.

Tedy vypadá to, že se maže podle nálady apod.
    • je sranda, ze s tvojim postom suhlasi 4ks ludi a nesuhlasi 5ks *1*
      asi maju ine infosky
  • Thorar

Alza reklama

To muselo jaydeeho stát hodně přemáhání dát na EG tu reklamu od alzy na Level ke každé hře :-)
  • Steam Controller

Už si někdo z vás předobjednal Steam Controller?
    • Vždyť je to stejné šmečko jako kterýkoliv jiný ovladač *5*
    • Dokud to nevyzkousim tak za to platit urcite nebudu.

Asi si to nejdriv jenom stahnu a pak uvidime :D
    • Vojta_Ilavsky
      Nevidím důvod proč měnit za X360 ovladač.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit