Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • alladjex

Nintendo 3DS - regionální zámek

Zdravím. Netušíte někdo, zda má Nintentdo 3DS regionální zámek? Jde mi o to, když si koupím 3DS tady, jestli si můžu v Japonsku koupit hry a na tom odsud si je zahrát? Díky
    • bohužel má.. a eu region na to dojíždí nejvíce..
    • ringmancz
      má zámek, deset vteřin na Googlu
  • MickeyMutant

Největší stánek na GDC 2015 bude patřit Microsoftu.

Je to kvůli větrání. Tahle velikost podle propočtů vychází jako minimální pro uchlazení vnitřního prostoru. Příští rok prý slibují slim stánek, co bude mnohem víc sexy, ale zase se do něj skoro nikdo nevejde.
  • MickeyMutant

Neoficiálně: Připravovaný systémový update konzole PS4 přinese možnost nastavit si vlastní pozadí.

Tohle mně hlava nebere, jak se ten technický pokrok nezadržitelně valí dopředu. Včera se otevřela možnost pořídit screenshot na Xboxu, dneska už na nás čeká volitelný wallpaper na Playstation. Otrlý člověk by třeba mohl říct drobný softwarový update, ale kolik radosti tyhle malé technologické zázraky dokážou přinést před naše obrazovky.
    • No konecne next gen
    • Jack1947
      Tak není se čemu divit konzole si teprve osaaávají pc architekturu takže jsou to nové věci... nahrávat video tedy stereamovat uměli a ted se učí dělat screeny a měnit pozadí ( na PS3 tahle funkce taky nebyla hned) prostě to máme jako s DX, každým vydaným novým rozhráním se zlepšují i funkce.

Pokud se nepletu ještě konzole neumí přehrávat MP3, pevně věřím že se to naučí v dalším systémovém updatu. *3*
      • Nastavit tapetu si pred 15 lety umely telefony s cernobilym displejem a hw kalkulacky ty trotle. Na to nepotrebujes zadnou architekturu.
        • Jack1947
          Já myslel že konzole uznáváš, tak jako celý jejich strastiplný vývoj. HW kalkulačky? fakt měnit tapeti wew tak to jsem neveděl.
      • zrcadlo

Ty by sis taky potřeboval něco osahat konečně, třeba by ses pak trochu uklidnil.
    • Kozy
      Spíš jsem čekal narážku na to, že konzolisti jsou zvyklí nastavovat pozadí, škoda, taková příležitost.
      • MickeyMutant
        Doposud mohli jen tajně a museli se přitom třást strachy, že se to provalí a někdo je potrestá. Teď mají oficiální požehnání a můžou nastavovat dle vlastních představ a jak často libo. Zpátečníkům se to líbit nemusí, ale pokrok nakonec dorazí i do té poslední vísky. Ostatně všichni PC uživatelé už to dávno dělají, a kdo ne, tak by určitě rád, jen to prostě nezvládne technicky.
  • Eurogamer.net ruší číselný hodnocení!

Holt někdo na to ty koule má *3*
    • Keyz
      K čemu na to potřebují "koule"?

Recenze se budou psát stejně jak je píšou, jen tam nebude číslo ale nějaké znáčky. Navíc tam nemají databázi kde lze třídit podle hodnocení, tedy žádný problém jím to nenadělalo.
    • Jack1947
      Aha, .net tak beru zpět.
      • Eh?
  • WT tanky esport

Ahoj, nema chut nekdo z mistnich dat dneska vecer war thunder (tanky) ve dvou?
    • Erien
      Hraješ na PS4? :))
  • MickeyMutant

Poděkování redakci

Tímto bych vám všem v redakci chtěl poděkovat, že na vašich stránkách zvysoka kašlete na veškerý e-sport a děláte je tím pro mě mnohem čtivější a přitažlivější. Ještě jednou díky.
  • jindra.veliky

Hrajeme s Alim

lol, koukam, ze ta traparna tu byla uz driv

https://www.youtube.com/watch?v=iXtN_OmzPGA a taky to bezelo v TV

uplne stejnej host aka houmles reziser

*15*
  • Veskoslav
    Je skutečně smutné, že naprosté sr*čky sem Bleskař hodí či redakce vydá článek o tom, že se něco vydá na Apple platformy, to jo. Ale aby se aspoň krapet věnovali e-sportu, tak na to vyloženě kašlete. Smite jste naprosto ignorovali, to jsem si zvykl. "MS" v LoLku to jsem si zvykl také. Nakonec asi nebylo důležité, že se hrál Dota 2 Asia Championship s dotací 3 miliony dollarů. To jsou asi drobné. Taky to "nikdo" nesledoval. Na to, že jste herní magazín, tak ne e-sport z vysoka se*ete a bleskovky jsou z 50% snůškou blábolů a nesmyslů, kdy se Bleskař naprosto sekne či je to "hodnotná" informace asi jako to, že jsem měl k snídani vajíčko a okurku....

Kdo nesledoval, tak do finále se dostali Evil Geniuses(USA) a ViCi Gaming (Čína). Nakonec vyhrálo v bitvě EG a odneslo si finanční odměnu ve výši $1,284,157.
    • Me esport totalne nezajima a jsem rad ze se tu ignoruje a podle toho jak malo lidi si na absenci esportu stezuje tak si myslim ze to podobne vidi vetsina ctenaru.
    • Keyz
      E-"sport" *15*

Ještě, že to zde není. Skřeky lidí kteří sedí u počítače opravdu ne.
      Jestli to sleduješ tak přeci nemáš problém. Je možné to sledovat jinde. Takto tlačíš aby to sledovali ostatní. Klasicky, jako když někteří tlačí jeho oblíbený "sport" aby byl na OH, namísto aby měl radost, že mají vlastní sledované akce....

Taky netlačím věci které mám rád každému pod nos.
      • hele dyť nám pořád tlačíš pod nos PC a hejtuješ konzole, trochu soudnosti předsedo...
        • Keyz
          To sotva.

Navíc nehejtuji ale když už, tak se snažím debatovat o faktech. (kdybych něco tlačil, tak to tlačím bez faktů pořád dokola i když se to nehodí do debaty k nějakému tématu *7* ). Jako třeba zde anebo prosazování všemožných divných sportů na OH, kde prezentují pouze vybrané "výhody"
          • neboj, já ti to připomenu *3*
    • Kozy
      Proč tě to tak trápí, když to očividně sleduješ? Tak prostě v redakci nikoho esport nezajímá ( nedivim se jim).
      • Veskoslav
        Protože pak čtu ty nic neříkající Bleskovky. A říkám. Jeden pitomý řádek a odkaz. Nic víc. Nechci ani články nic. Ale myslím si, že to není "okrajová" část herního světa. A i částka není zanedbatelná.
    • frag.ment
      E-sport je jedna velká blbost, kterou vytvářejí média, protože se na tom pěkně rýžují peníze (výhra je jen zlomek toho, co akce firmám přinesou za zisk). Se sportem to nemá nic společného.
      • Veskoslav
        Kterým firmám? Ten turnaj pořádalo Valve. A jasně napsalo, kolik se dává z koupení přehledu na turnaj či kolik má z předmětů. A nevidím na tom nic špatného. Nebo ty si naivně myslíš, že klasický sport jako fotbal atd. se hraje pro radost? Tam se točí takové prachy o kterých se tady tomu ani nesnilo. Vem si takové NFL a jaké tam jsou prachy například při reklamách atd.

A šachy taky podle mě nejsou sport. Stejně tak krasobruslení, chůze a jiné. Ale přesto se jim sportovní média věnují, protože je za sport považují.

P.S: Prosím, řekni mi která média se timu tak intenzivně věnují, že na tom rýžují ty miliony, co rýžují na NFL, NHL, NBA či Premier League:) Jo a takový kriket, ten má takovou sledovanost jako skoro žádný sport na planetě. Finále MS sledovalo něco přes půl druhou miliardu lidí například:)
      • "E-sport je jedna velká blbost, kterou vytvářejí média"

Media to "vytvareji" protoze jsou lidi co to zajima a sleduji to.
    • solomon.short
      a co my s tim? Jo, kdybys to vyhral ty nebo jack, tak by se tu urcite bleskovka objevila, na to vem jed :)
    • Lukyz
      To záleží, já jsem třeba rád, že se tady zprávy ohledně e-"sportu" vůbec neobjeví. *3*
      • Kozy
        Tak nějak,v těch bleskovkách se přece jenom občas něco zajímavýho objeví.
      • Proc rad? Komu bleskovka o tom ze probehl nejakej velkej turnaj a odkaz na vysledkovou listinu ublizi?
        • třeba nějakým 12 letým děckám, který si řeknou, že se dá tímto "sportem" slušně vydělat, takže místo fotbálku před barákem, budou mastit nesmyslné doty 2 apod. vymažmozky. Je zcela správně tuhle věc ignorovat...
          • Asi stejne kakastrofa jako kdyz se dozvi ze slavni hraci fotbalu jsou dobre placeni... a to nemusel ani vyhrat. Staci ze zucastnit.
            • Erien
              Ještě že existuje dneska svoboda, a naštěstí takovej jouda jako ty, nemá žádnou moc něco takového zakázat. Maximálně tvojim dětem, pokud nějaky budeš mít, už teď je lituju.
            • nemůžeš srovnávat proboha sport a e-sport. Pokud chceš být dobrý ve fotbale, tak je to taky šílené, podívej se na denní plán CR7, to je makačka, ale bavíme se tu o děckách, pro které je ten trénink určitě lepší než sen o tom, že bude profi hráč doty 2, takže ANO, jsem rád, že to tady vůbec není propagováno, občasné hraní je věc zábávná a prospěšná(určitě pochytíš hodně angličtiny, u her jako Shadow of Colossus rozšíříš svoji imaginaci, u Tormentu zase pochytíš výborný přáběh), ale rozhodně bych to nepropagoval jako sport
            • Jj abys byl dobry ve fotbalu tak staci 3x tydne chodit na trenink a jinak pohoda...
            • to už pak záleží na rodičích, já osobně bych to děckám zakázal, tyhle hry ti nic nedájí, a abys byl dobrý, potřebuješ u toho sedět bez mála 24/7.
            • A co kdyz uz se venuji jinemu sportu a postavu maji v pohode? Pak uz se muzou venovat dote a esportu?
            • tak půjdou na trénink, poznají nové kamarády, zlepší si postavu, bude se cítit lépe, rozhodně je z toho více plusu než sezení u Doty 2. A ano, fotbal jsem hrál :)
      • Veskoslav
        Takže jsi raději, když jsou tam nic neříkající Bleskovky jako: Nintendo neplánuje zlevnit své konzole, potom duplicitní bleskovky ohledně Shadow Realms (článek vyšel dříve než Bleskovka) nebo 5. týden prodejnosti v Japonsku?
        • ano je to lepší, jelikož e-sport je zdraví nebezpečný a jsem rád, že neni propagován...
          • Veskoslav
            Každý sport je zdravý nebezpečný i ten "elektronický". I když ono to spíše bude tím, že žádná z her, co se hraje na vyšší úrovni ti nejde, tak tě to tak se*e, že neustále meleš nějaké debility ohledně škodlivosti.
            • nejde? Já je ani nehraji *15*
    • hele mluv za sebe, mě teda daleko více zajímá, co vyjde/ vyšlo na OSX/ IOS než e-sport, který tak akorát ničí zdraví a soudnost...
      • Evil
        ty si blb. tebe ničí tvoje blbost a omezenost *7*
  • Juarez: Gunslinger je dobrá hra ale přece jen Red Dead Redemption má otevřený svět ve kterém bych se mohl opravdu vyřádit :) A ta grafika mi zas tak stará nepřipadá já stejně hry nehraju kvůli grafice ale hratelnosti.
    • ono ta grafika v RDR je stále aktualní a neni o moc horší než v GTA V. Kdyby se tam hodily hd textury, nějaký kvalitní AA, tak to bude na PC vypadat velice dobře, na PC to samostatně určitě nevyjde, na to bych nespoléhal, jediná šance je, že vznikne remaster pro nové konzole, čili v tom případě by byla 100% i PC verze, ikdyž možná s půl ročním zpožděním oproti PS4/X0...
      • Souhlas. Grafika RDR se mi fakt libila i kdyz dojem dost kazilo nizke rozliseni.
      • Jestli by to vydali jako remaster verzi na ps4 tak by to bylo taky fajn,ps4 si chci koupit už delší dobu tak bych mněl aspoň o důvod více
      • Ronox
        Přesně tak :) - https://www.youtube.com/watch?v=ZMm2pNRBP_w RDR je stále krásná hra.
    • ringmancz
      Gun si hrál?

...jsem blb, neviděl jsem to :)
      • v pohodě :D
      • Jo hrál asi už 100x :D
  • Red Dead Redemption pc

Zdarec lidi nevíte někdo jestli bude Red Dead Redemption na pc ? Někde jsem četl že tento rok by možná měl vyjít ale nikde jsem nevygoogli žádne oficiálni prohlášeni,a to je škoda,westernových her s otevřeným světem je na pc opravdu málo, snad jen GUN :(
    • To sotva. Navíc by to museli celé předělat aby se na to šlo podívat. Je to staré jak Metuzalém. Lepší je Juarez: Gunslinger
    • prej v nějakejch Rockstarskejch reportech se to psalo, ofiko asi nic... http://community.us.playstation.com/t5/PlayStation-General/Possible-Red-Dead-Redemption-PS4-PC-Remaster-Coming/td-p/44695702
      • V tom článku se píše že prý by to mělo vyjít někdy v březnu ale jestli to není nikde oficiálně potvrzené tak o tom dost pochybuji,škoda no zrovna tuhle hru bych si na pc opravdu moc rád zahrál.
        • Zkus PS3 emulator.
          • Bojím se že na to nemám dost výkoný komp ono hry přes emulátory jsou docela náročne na procesory atd. a zkušenosti mám zatím jenom s emulátorem na ps2 na kterém jsem hra metal gear solid 3 a i ten jsem musel dost dlouho nastavovat aby mi to běželo jak má.
            • Maji tam zrovna na titlni strane, ze na tom beha gta V. Podle videa i celkem slusne, ale nevim jak moc je to verohodne a stahovat se mi to taky nechce. Jestli je autor zoufaly, tak bych to asi zkusil.
            • Hodně štěstí s takovýmhle emulátorem. Prostě doteď X360 a PS3 emulátor není a ještě pár let ani funkční nebude...kupte si konzoli za 3 litry z aukra...
            • ringmancz
              na PS3 je leda RPCS3, ale bude ještě dlouho trvat, než se přes to bude dát něco hrát, jestli vůbec někdy
            • ??? .... http://playstation3emulator.net/
            • Lukyz
              On hlavně žádný fungující emulátor PS3/X360 na PC neexistuje, bohužel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit