-
V Bloodborne se půjde krýt pomocí štítů.
Wau TVL! tomu říkám luxus xD -
-
Nextgeeeen!
-
-
Ty voe, jsem fakt rád, že ta hra vyjde jen na konzoli. Tyhle rádoby vtipný komentáře někoho, kdo tu hru hrát nebude a přesto se k ní musí pořád vyjadřovat je opravdu trapný. Jsem proto rád, že jim koncem března přejde humor, až budou koukat na recenze...
-
-
Nebojis se trochu ze to bude do ctvrtice vseho stejneho+strelne zbrane? Teda nic proti souls serii. Dark Souls jsem dohral jednim dechem ale Demon Souls ktere jsem hral jako druhy uz jsem nedohral a na DS2 jsem se nakonec taky vykaslal protoze uz me to proste nebavilo.
-
-
Já si spíš myslím, že to bude víc jako Demon's Souls *3*
-
pokud to bude do čtveřice všeho stejného skvělého, tak nemám problém, ale na druhou stranu je to akční RPG, co bys tam chtěl dělat jinak? Otevřený svět? Přiběhové cutscény? Dyť to bylo ztratilo kouzlo, sandboxy jsou duševně zpravidla prázdné a příběhové cutscény stejně umí jenom Kojima :) Když to vezmeme v globále: izometrické RPG se taky hrají pořád dokola stejně, tak podobně TPS a další hry.
-
-
dyť staminu žerou kotouly už ve dvojce ukradnutý jejdásku
-
To uz nepujde delat kotouly do nekonecna? Tak to uz hrat nebudu, bude to na me moc tezke. Rad hraji onebutton koridory.
-
až na to, že každý díl má mnohé změny. Např. totálně vylepšen, překopán MP, úprava combatu, , např. kotouly konečně žerou staminu, vylepšeny animace apod. Nechápu, co bys tam jako chtěl změnit, buď můžou vytvořit novou značku a rezignovat na zajetou značku a ristkovat zisk nebo pokračovat tam, kde byli úspěšní. Navíc mezi Demon a Dark jsou značné rozdíly v povaze světa. Bloodborne zase přinese generované dungeony, ale vypadá to, že můžeš být klidný, tvůrce prohlásil, že by rád na chvíli odložit tyhle temné, depresivní hry...
-
No ja mam spis problem v tom ze Dark a Demon souls mi prisli jak pres kopirak (vcetne pozdemi s bazinou a draka blokujiciho cestu). DS2 se porad tak nejak drzi v komfort zone kterou uz ma Dark Souls vytvorenou a celkove myslim ze absence inovace se da smele prirovnat k jinym seriim znamym tim ze opakuji porad dokola to same.
Bloodborne zatim vypada ze miri trochu jinam a snazi se alespon trochu odlisit od svych prechudcu ale ja si proste nejsem jistej jestli to bude stacit a jestli tenhle viktoriansko-satanistickej styl bude ta spravna zmena.
-
-
-
jo, taky se nemuzu dockat, na oficialni potvrzeni v recenzi, ze se jde opravdu stitem kryt *6*
-
-
To já taky, jenže v té době už se tím štítem budu ve hře krýt...
-
-
Já nevím, co by jsi řekl ty podle těch jejich komentů???
-
heh, to si fakt myslíš že ti to takhle závidí? Kdyby si to chtěl taky zahrát, tak si konzoli půjčí, nebo koupí a zahraje si to. Brain -> ON
-
-
to mělo být vtipné??? To je nějaký nový prostoduchý humor pc-lolků?
-
-
další "vtípek" takže má následovat *1* asi. tak jo užji si to...
-
aha, takze ty hrajes zrejme pouze na oldgen...
-
-
-
-
-
-
Capcom Japan oznámilo bundle her Resident Evil 5: Gold Edition, Resident Evil 6, Resident Evil 4 a Code Veronica pro PS3. Snad se časem dočkáme i na našem trhu.
O o vydání steamworks verze Resident Evil 5 se nepíše ? Pokud se nepletu, loni to posunuli někdy na začátek roku 2015. -
Polda 6
Zima Soft nabízí prodej originálů pozadí z poslední hry. Nebýt to taková pálka, tak do toho jdu :(
http://www.polda5.cz/polda-6-prodej-pozadi.php -
-
BTW kdy bude ta slibovaná recenze? *8*
-
-
před třemi týdny
-
Jakmile se recenzent vzpamatuje z toho zážitku...
-
-
:D:D:D:D:D
-
-
-
-
Večerní vtip
Xbox bude brzy umět dělat screenshoty
http://www.hrej.cz/novinky/2015/02/08/xbox-one-bude-brzy-umet-delat-screenshoty-35197/
*15* -
-
To je ta nová generace, revoluce v hraní, nová éra....
-
-
Jak to cvoci fotitily bez toho?Foťákem?
-
-
Zřejmě nebyla potřeba vše fotit a sdílet.
-
-
střev-o
To je asi ten nextgen :-D
-
-
-
Hledám Hru
Cau ldii prosimvas nevite o naky hře jako jsou třeba: Stronghold,settlers, knights and merchants. ? beru cokolvi i oldschoolovky prave jako je knights and merchants :) -
-
Knights of Honor a jestli to je lehké tak si tam dej MOD HARD InvasionEconomic.
To pak již není tak snadné za čechny něco pořádného měnit. -
Co třeba Cultures, Northland, Caesar III, Pharaoh, The Nations, Zeus, Tropico?
-
anno 1404
-
Rise of nations
-
-
SUNLESS SEA
Zajímavá roguelike hra. Něco jako FTL *14*
http://store.steampowered.com/app/304650/
https://www.youtube.com/watch?v=X2n4LxW2RbM -
Hrajeme s Alim
Tak jsem se na to chtěl podívat, abych se mohl vyjádřit jaká to je kokotina (chachá, tumáš, cenzůro *1*), ale nevydržel jsem ani minutu. Hopsnul jsem si na pár míst a zjistil jsem, že nejsem cílovka. -
-
většinou se pořady dělaj jako cílovka 15-57 tady bych řekl že cílovka je něco mezi 10-13 roky, teda pokud to cílovku má
-
-
To, že je to totální blbost musí poznat i dítě v 10ti letech, cílovku pořad nemá. Hlavně že kvůli tomu poslali Re-Play na hodně blbej čas. Je to nejlepši pořad o hrách, který je na našich stanicích k vidění. Není to dokonalé, ale rád se na každý díl podívám. Ale ten Ali a spol byla totální hrůza a nikdy víc.. Zřejmě má lepší sponzory, jinak to nechápu..
-
-
CZC platí víc než Alza?
-
-
-
Jak někdo může být cílovka, když je to celé o h0vně?
-
-
Je to v TV a TV má základnu lidí. To je výhoda.
A mezi náma je bohužel hodně lidí s menším IQ. Mrkni kolik idio!ů sleduje vážně hity od nějaké k#ndy Iggy Azaela (to je nick hodný neg$rošky z předměstí jejíž maximální výkon je lokální ZŠ a práce v MC..)
Tedy díky mírnější výchově oproti první republice, je to zde samý ment%l a vůbec "lepší společnost". Kdy skutečně věří, že to je kvalita text je nejlepší.Hodnoty jsou: drahé fáro které neumí řídit, mobil s jablem, hadry od známého teplouše a holku s pr()elí jako lokomotiva. Vrcholem inteligenci je najít něco na google mapy...mrkni na "Jeden rok s Fullbrightem: Ondřej Bažant". Tak vidíš jak učí být závislí na technologii a mozek + improvizaci nepoužívat...
-
-
-
Hrajeme s Alim
Myslím, že většina hráču jsou normální chlapi, samozřejně nemyslím Dela, Predatora a další exoty, ale tenhle pořad háže špatný stín na celou komunitu. Snad to nevydělo moc nehráčů... -
-
Prosímtě to nemá s hráčema nic společného... spíše se divím že Ali kdysi uznávaný SCORE redaktor se upsal takovéhle brainless kravině.
-
Jestli to dobře chápu tak ten pořad je přímo pro tebe.
-
omg já jsem napsal nevydělo s y.. to je ostuda *1*
-
-
-
Kategorii Hra roku vyhrálo na letošním D.I.C.E. Awards Dragon Age: Inquisition. (+ další kategorie)
Když vidím ty výsledky ostatních anket včetně nominací... ty krávo vole, to bych blil. -
-
Mohl bys prosím detailněji rozebrat s kterou kategorií nesouhlasíš a proč? Celkem mě to zajímá. Dík.
-
-
Většinou nemám ve zvyku anonymům odpovídat ale jednou udělám výjimku.
Tedy detailně: Většina nominovaných her jsou povrchní, neoriginální, vývoj her nikam neposouvající s*ačky. -
-
Když se tě anonym slušně zeptá, tak by neměl být problém, ne? Co říkáš třeba na kategorie:
Outstanding Achievement in Animation
Outstanding Achievement in Art Direction
Outstanding Achievement in Sound Design
Outstanding Achievement in Visual Engineering
Outstanding Character Performance
Outstanding Achievement in Game Direction
Mě třeba osobně kategorie "Hra roku" apod. moc nezajímají, ale pokud 22 000 odborníků hodnotí technické aspekty vývoje her, tak to považuju za relevantní.
-
-
-