-
Na Eurogaymeru se úplně podělali. Nové hodnocení her koncipované tak aby nepopudily vydavatele je vážně k smíchu.
-
-
Náhodou lepší tah než "provizorní" recenze na Polygonu
-
hlavně je to zvláštní takhle chvíli po tom, co to udělali v Joystiqu
-
-
Hrajte s Alim:
Jeste ze sem byl od patku do nedele na biatlonu a tahle zhovadilost me tak totalne minula, co tak ctu tak to musela byt fakt sila. Nemam ani odvahu ani chut si to poustet -
-
Jestli je ti méně než patnáct a čeští youtubeři jsou tví bozi, tak pak si to asi užiješ. Jinak nemá smysl se na to dívat, nulová informační hodnota pořadu, který má být o tom jak parta "kamarádů" hraje hry a "vtipkují" u toho.
-
Jestli chces zazit silnej pocit studu a trapnosti tak doporucuju. Jinak udelas lip kdyz to vubec poustet nebudes.
-
-
Battlefield 4 - PS3
Čau,chci se zeptat.O víkendu si jedu pro BF4 a měl bych dotaz,hraje se to pořád dost i na old-genech? (PS3) Abych nevlítl hned na MP a zjistil,že je na serverech 5-6 lidí.Díky *4* -
Bioware zrušil vývoj Shadow Realms.
-
EVOLVE (OUT)
venku i když nechápu k čemu skoro 40gb dat, leda na hraní proti AI, well počkáme na první recenze.
Mám na mysli IGN, nevím jak jiné ale tam psali něco ve smyslu že připravují. POdle mně pod 8/10 to nepůjde respkt bych se moc divil kdyby ano. -
-
Jack a jeho hodnocení her podle toho, kolik zabírají místa na disku. *1*
-
"Představte si to ticho, kdyby lidé říkali jen to, co vědí." KČ
-
-
The Witness je již nyní 10x větší než Braid.
No sh!t, things like that Blow my mind! -
Vyzkouseli jsme aby vy jste uz nemuseli
Heroes and Generals - nebrat (alespon zatim)!
Je to osklivy, ma to strasny zvuky, animace i fyziku. Je to brutalni a nekompromisni P2W a UI navic delal totalni id*ot.
Pokud mate chut na strilecku z druhe svetove tak bezte radsi do Red Orchestry. Tohle za to fakt nestoji. -
-
No nevim ja to hraju uz dlouho a hra me bavi, P2W to rozhodne neni a fyzika je v pohode, treba oproti Dying Light je spickova. Navic tak hezky modely techniky se jen tak nevidi.
-
-
Fyzika je v pohode? Delas si legraci? Videl jsi nekdy nekoho umrit po tom co ho zasahl granat? Vyskocil jsi nekdy se svym vojakem? Asi nejakej jinej vesmir.
A mozna to neni P2W ale kdyz neplatis tak ten grind kterym musis projit jen aby sis odemknul jenom pitomej kulomet nebo sniperku je absolutne nehoraznej. To ani nemluvim o tom co stoji upgrady na jednotlive zbrane atd. -
-
No budiz po zasahu to lita, skok me prijde v pohode, mam ve hre 50 hodin takze neco odehrany mam
Na kulomet vydelas v pohode, ikdyz driv to bylo jednodusi.
Da se to hrat uplne v pohode. -
-
Da se to hrat. Strileni funguje a kdyz nekoho zasahnes tak umre.
Moc jsem ale treba nepochopil jak mam nahrat body u tankysty kdyz prvni tank co mam ma jenom kulomety a ve vetsine pripadu hraju proti dalsim tankum kterym nic nemuzu udelat. Hledal jsem weak pointy, zkousel jsem to zezadu, zepredu, do pruzoru, do zbrane ale proste smolik.
Treba to zkusim zase za pul roku...
-
-
-
Čeče ten Dying light ti leží už delší dobu v žaludku koukám. Srovnáváš to s tímhle fyzikou lol.
-
-
Jo, protoze nechapu jak takova sr@cka muze byt od hracu slusne hodnocena.
-
-
Sračkkou bych to zas nenazval. Parádní to taky ale nebylo no.
-
-
-
-
Chvilku mě to bavilo, mix tohohle a Orchestry by byla super hra. Tohle je takový moc umělý.
-
-
O X360 a PS3 verzi Mortal Kombat X se postarají vývojáři z High Voltage.
Jsem rád, přestože mne minulý díl odradil svojí HC obtížností... tady to asi nebude o moc lepší. -
Life is Strange Episode 2
Nevím zda se to tu psalo či diskutovalo o tom,ale chci vás informovat o tom,že Epizoda 2 byla leaknuta. Netuším jakým způsobem,ale podle YT ta hra vypadá ve fázi beta verze a jsou tam nějaké bugy. *4* -
-
Jednalo se o bug v podobě nástrojů které tam dodal jeden vývojář kdy po dohraní první epizody ti hra nabídla možnost hrát okamžitě druhou,ale kromě hlavní postavy Max šlo jen o černou obrazovku přesto hodně lídí bylo přesvědčenejch že druhá epizoda vyšla.
-
-
Chápu leakování AAA her ale tohle si snad vyvojáři nezasloužily ne, je to něco jako Dreamfall. (tedy myslím pojednání o epizodách).
-
Druhá epizoda už je pár dní na netu, plně hratelná verze , jen s pár bugy a nějakejma grafickejma chybama.
-
-
Jasný, to musí bejt o ničem lol nějaká alfa epizodní hry. *7*
-