-
Hrajeme s Alim
Tak co díval se někdo? -
-
Tak jsem jen tak ze zvedavosti nakouknul na youtube je to teda masakr... fakt masakr. Kdo na tohle muze koukat?
-
-
Nejlepší bylo pozval jsem Jakuba Koháka, mám ho rád hry hrát moc neumí a říkáme mu zmatený hráč. Proto je s ním sranda nebo co lol. On si chtěl koupit v GTA brambůrky či co *15*
Netohle asi nemá dlouhého trvání... navíc jsou tam trubkáři ty co moc nemusím. -
-
Chtěl si koupit drogy a říkal tomu sušenky *7* Jacku, Jacku...
-
-
Tady vidno jaká to byla blbost... to už by mohl každej natáčet jakou koli kravinu a protlačit to do tv. No ale musel by bejt nejdříve nějakej "slavnej" ytrubrer... jinak by neměl šanci.
-
-
-
Mám dojem, že jenom ti divní jútubeři
-
Mám pocit, že jenom zvědavci jako my, kteří se chtějí přesvědčit na vlastní oči, že je to skutečně taková kokotina *1*
-
-
Díval jsem na Hrajeme s Keyzem. Tedy hrál jsem něco vlastního namísto toho abych se díval jako někdo hraje něco co si mohu také zahrát. *3*
Tyhle hovadiny u mě končí s TotalBiscuitem, kde má témata a "recenze". Na Lets play se mkrnu většinou když se zaseknu, anebo se chci mkrnu jak to vypadá reálně v pohybu. (tam je zase problém, že minimum lidí streamuje v adekvátním nastavení a nemá 60 FPS a někdy ani 1080p). Tedy zoufalců tam je pořád dost, kteří dělají něco a nemají na to odpovídající HW. -
Je to takový Láďa Hruška mezi herními pořady.
-
-
Tak to potom bude trhák XD
-
-
Já se ze zvědavosti díval, ale vydržel jsem 5 minut. To se fakt nedalo.. Blbější pořad sem snad ještě neviděl a doufam, že na Primě jsou trochu soudní a už se ta ptákovina v TV neobjeví.
-
-
Ještě mají předtočený jeden díl, který bude bez Koháka ještě horší. Dávám tomu max. 3 měsíce a i to je na tenhle pořad hodně.
-
-
Tři měsíce? Myslím, že další díl už bude jenom na netu *1*
-
Hostem bude Lejla Abbasová, to bude trhák!
-
-
To jako fakt?:-D
-
-
Též jsem se dočetl, že tam má být Abasová. Takže v tom dalším bude nejspíš Kocáb...
-
-
-
-
-
Neodíval jsem se a jenom mě to utvrdilo v tom, že Youtube scéna u nás je určena pro naprosté idioty...
-
-
Prej to je ještě větší trapárna než gameplay. To se na to asi podívám, protože něco takového si nedokážu představit *1*
-
-
No humor na úrovni mrtvoly, youtubeři jeden kok*t vedle druhého a jedině ta holka stála za pohled. Do doby než otevřela tlamu. 10 minut a vypnul jsem to. To není ani pro děcka, ani pro 18+. To je jenom pro retardéry.
-
-
Mňo, tahat do TV české jůtůbery - toť kvalitní hovězina.
-
-
-
-
Díval, ale tutově nejsem cílová skupina. Divim se, jak se něco takového vůbec může dostat do TV. A to bych si tam dokázal představit zdejší Fight Cluby, ale tohle? První pořad z několika desítek, který na csfd označím jako odpad.
-
Tyhle medijální mrdky každého jen obtěžují, já bych všechny tyhle pořady zakázal. Hodnotím 1,5/10 a to jsem to ani neviděl.
-
Viděl jsem to celé, od začátku do vymodleného konce. Za to musim dostat nějakej achievement.
-
Viděl jsem půlku. Málem jsem to šel odpálit do místního obchoďáku Na růžku.
Je to fakt zoufalý, ten pořad nemá cílovku, ani strukturu.
Na jeden kamrlík je tam moc lidí. Docela by tam stačil Rotard a Ali. Zbytek je tam k ho\/nu i jako dekorace, co má jen přitáhnout lidi.
Když to shrnu, je to bída, která se možná po prvních dílech trochu zlepší. V nynější formě bych to normálně zrušil. -
http://www.csfd.cz/film/403663-hrajeme-s-alim/?type=1
Bude repríza... tak snad mrknu. Njn, jak píšou na csfd že to vůbec do tv pustí, žádná sláva. -
Radši ne.
-
-
Ravens cry
Ze srandy jsem to zkusil , no ale toto fakt ne. Mizérie, na každém kroku nefungující všechno od pohybu podnapilého piráta až po příšerný "soubojový" režim. Toto se fakt nedá a nespraví to ani milion patchů. Prostě špatná hra přitom grafika zas tak zlá není ale pohyb hratelnost ? hrůza. Snad jen to ježdění lodí. Když to takhle vemu kolem a kolem tak jsem se nakonec bavil hodně u Dying light toto zadarmo drahé za peníze snad nemůže být myšleno vážně hra z minulého století... nehrál by to nikdo.
To procházení skrz protivníky radši nekomentuji hodnocení by bylo někde mezi odpadem a 2/10. Ty animace smrti jsou neskutečně přiblblé fakt nechápu kde hra bere 17gb. *11* *12* -
-
Netflix chystá seriál Legend of Zelda
http://blogs.wsj.com/speakeasy/2015/02/06/legend-of-zelda-netflix-series/
jako Game of Thrones, ale pro celou rodinu -
-
Takže žádnej Zeldin či Linkův full frontal? Sakryš...
-
-
Též jsem se těšil.
-
-
Pro celou rodinu.... tedy sh!t
-
-
Fancy Skulls
,,,,,,,,,,,,,T2689-K6D20-2EDBW -
SickBrick
.................IGC06-BTZWI-52RF2 -
AGFPRO - Drone Kombat FPS Multiplayer DLC
..................0WMWK-RCJ8B-BIXXY -
Axis Game Factory's AGFPRO v2
...........K6JZ0-PWA7T-KYB0C -
Pokud si myslíte, že vás oficiální podpora STEAMu ignoruje, klidně zkuste napsat Gabu Newellovi, zkusí situaci vyřešit.
Já musel v momentě, kdy jsem ztratil přístup k účtu, čekat na odpověď měsíc. Nicméně teď asi budou všichni s vytvořením ticketu posílat jeho číslo rovnou i na Newella. Chudák kobliha. Ale třeba ho ta míra spamu donutí zrychlit procesy řešení ticketů. -
-
Tak určitě viz oficiální zpráva toho "štastlivce".
-
-
Kompletní Darksiders + něco k tomu
https://www.indiegala.com/darksiders
zatím za $9 -
-
Kdybych neměl Darksiders II zadarmo na X360 tak bych do toho asi i šel.
-
-
TXAA
nejdebilnější AA co existuje, rozmažete to obraz ještě více než FXAA plus nerelaný fyzika PhysX... radost pohledět na ty technologie...