-
Vánoce
Takové zklamání jsme ještě nezažil.
Všechny dárky nefungují. Respektive jediné, co jsem si nadělil, byl gamepad a repro.
Ani jedno pořádně nefunguje.
U Xbox Controller mi k*revsky vrže levý analog a repro jednoduše nefunguje (vadný kus).
A co vy? Jaké dárky jste od Ježíška dostali? -
-
Co to je za repráky? Ten analog zkus povytáhnout a znova zatlačit, časem to stejně přestane neboj.
-
-
Creative Inspire T3300
-
-
-
Nemáš kupovat křápy.
Nějaký konzolový ovladač vyrobený zotročeným činským dělníkem? Co jsi čekal.... -
-
Když jsem kupoval z Aukra starý Xbox 360 (který jsem hned zase prodal), tak jeho oba dva ovladače byly po stránce funkčnosti lepší než to, co teď mám.
-
-
-
Oficiálně: Halo 5 se na PC nechystá.
Pokud si někdo myslel byť na chvilku, že MS pustí nový díl Halo na pc, tak byl naivni. Ms by byl sám proti sobě, pustit jednu z největších xbox exkluzivit na pc. -
-
Moje poznavaci soutez
Kdo napise jako prvni oficialni cesky nazev hry, kterou mam v obrazku, vyhrava ode mne hry: Deus Ex - The Fall a The Last Remnant. -
-
Noční můra z hlubin: Prokleté srdce
-
-
Rychly jako blesk, nejaky email?
-
-
Děkuji pěkně, v podstatě můj jediný vánoční dárek *3*
-
-
Hezke vanoce
-
-
a bohatého ježíška *1*
-
-
-
-
-
-
RPG češtiny postovali na FB:
První dnešní dárek: český překlad povídky Padlý anděl, která se odehrává před hrou Deus Ex Human Revolution. A jako bonus je přiložen překlad několika kapitol knihy Deus Ex Ikarův Efekt.
www.facebook.com/RPGcestiny -
Sacraboar
http://www.indiegala.com/game?game_id=fe683c408b6411e485228b7755d44ee4 -
Penguins Arena: Sedna's World
http://www.indiegala.com/game?game_id=e13ebdd78b6411e49cfc1912dfc0e270 -
VV
Vesele Vanoce a pod stromeckem spoustu skvelych her od Ubisoftu preji!! -
Letos bych to pojal trochu netradičně. Co kdybyste všechny své dárečky dali pro jednou mě? Konec konců mám narozeniny.
-
-
Ja mam taky narozeniny! Tak vsechno nejlepsi.
-
Proč tobě? Dárky nosí Santa Claus. (bait/10)
-
-
Všem Veselé Velikonoce, spousta vajíček apod. nesmyslů...
-
Přeji všem krásné nabušené herní svátky a šťastný nový rok *3* .
-
-
Takže taky všem přeju, hezké vánoce pohodu a hlavně klid. Snad se jednou dočkáme povinné registrace pro všechny. *4*
-
Taky všem krásné svátky a sílu všem kdo je tráví pracovně *5*
-
Tobě taky:)
-
-