Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mart9
    Může mi nějaký bombarďák vysvětlit, proč na Originu svítí u Crysis 3 cena 2,99€ slevněná z 9,99€, ale když to chci koupit, chce to po mně tu plnou cenu? *1*
    • To máš fuk, stejně jak to dali na konzole stal se z toho arkádový koridor. Kdyžtak si stáhni demo a vývojáře mužeš podpořit příští rok.
    • Miserius
      http://youtu.be/0p_1QSUsbsM?t=10s
    • ucho
      buď čachry s regionem nebo jsi tu akci prošvihl (mně to ukazuje 9,99)
      • Mart9
        Hmm dobrý, už se to ukazuje bez slevy i mně. Takže jsem po letním Black Flag za 5€ tentokrát pročíhal Crysis 3 za 3€, ale bylo to těsně, když se mi ta sleva ještě zobrazovala *1*
  • Na STEAMu začal vánoční výprodej.

Nic moc...
    • Já si nestěžuju. Jen díky těm nablblým kartám a gemům jsem si přišel na dobrých 100€ a nabídka her taky není špatná. :-)
    • ucho
      tak záleží, co sháníš za hru. vzhledem k tomu, že jsou akce prakticky celý rok, tak nějaký vánoční výprodej už toho moc nového nabídnout nedokáže.
      • Beru si představu z minulých Vánoc, kdy Counter-Strike GO byl v - 75% akci, stejně tak byla Trackmania Canyon, a L4D2 se rozdával zadarmo.

To bylo už ale v pozdějších dnech. Jsem zvědav, jestli tento vánoční výprodej bude v něčem lepší.
        Zatím je dobrá nabídka na Euro Truck Simulator 2 + Going East, ale to já už koupil dávno.

Jediné, co zatím kupuji, je Rock of Ages pro kamaráda, které je v každém výprodeji za 2 eura.
        • Global Offensive určitě nebude levnější než v dřívějších výprodejích. Kvůli hackerům je to dražší, aby nekupovali na další účty. Ne, že by to fungovalo :D
      • já třeba furt čekal na Borderlands 2 GOTY, ale vždycky sleva maximálně na 15 eur... tak jsem to nakonec koupil, ale se smutkem vzpomínám na jedničku, co jsem koupil za 5
        • ucho
          to už bylo někde tuším za 8 eur, za 10 určitě.
    • ringmancz
      zatím první den, takže není moc na co si stěžovat. ale přijde mi, že je to takový menší, než třeba v létě. jak změnili úvodní stránku, tak skoro nejde poznat, že jsou slevy. flash dealy jen dva denně a hlasování dokonce jen jednou.
  • Pokud jste s instalací nejnovějšího updatu (v3.0.1) do Star Wars: The Old Republic přišli o dosažené achievementy, pak máte smůlu, vzkazuje Bioware.

Přijít o achievmenty..to je na mašli :D:D
  • Zajima me jestli se tadu zverejni clanek, ze prodeje Levelu spadly bez plne hry o tretinu. Asi to moc dobre tah nebyl
    • Veskoslav
      Zdorj? A jako zdroj nebudu Eurogamer.
      • ringmancz
        abccr.cz. říjnový číslo bylo první bez hry, takže to na to může mít taky vliv
        • Veskoslav
          Děkuji. I tak je 1/3 moc. Ale fakt nechápu, kdo si Level kupoval kvůli hře.....
          • třeba já... styl psaní v levelu mě nikdy nebavil, ale když byla dobrá hra, co jsem neměl, pořídil jsem
            • Lukas

Veksoslav si zas mysli ze jeho nazor a pravda je jedina na svete
            • Pethulla
              Vesk: Ne všichni mají kreditku na placení do zahraničí nebo ne všichni chcou platit do zahraničí. Pak když byla zajímavá hra u časopisu, tak to byl dobrý důvod ke koupi
            • však taky neříkám, že to bylo v poslední době nějak slavný... můj poslední level byl ten novej, kdy měnili design (byl jsem zvědavej), předtím taky dlouho nic... jde jen o to, že asi existuje dost lidí, co chtějí hry zadarmo (jako jsou třeba na stánkách takový ty tragický edice, kartonová cedule a k tomu pět her), a časopis je nezajímal... a teď už nemaj důvod level kupovat
            • Veskoslav
              Nechci nějak kazit náladu, ale většina her v Levelu byla kolem ceny 3-4 euro už dávno ve slevách, v Bundlech atd. Navíc pokud sis kupoval Level kvůli hrám, tak jsi měl počkat a teď "redakce" prodává všechny čísla od nového vydání se všemi hrami za 450 Kč. Jako kupovat si časopis kvůli hry, to jsem dělal naposledy někdy v roce 2005.
    • Tak zalezi kolik staly ty hry. Pokud za hry dali vic jak 30% prijmu, tak na tom mohli realne klidne i vydelat *3*
  • Majitelé Season passu ke hře Assassin's Creed Unity si již mohou vybrat jednu s šesti plných her zdarma.

Pouze někteří majitelé. Ti, kdo mají Gold Edici/SP z Originu, mají (minimálně zatím) smůlu a systém jejich žádosti vyhodnocuje jako neoprávněné...
  • Tak uz mi prisel free Far Cry 4, nakonec se to docela vyplatilo :)
  • slavek.skara

dotaz

Lidi kde nejlíp koupit Far 4 gold ?
    • Steamtrades *1* sehnal jsem na Steam gold za 18 klicu do CS (35€)

Ovsem nedoporucuju to delat pokud se bojis podvodu :D
  • Mart9
    Crysis 3 na Originu za 2,99€ se mi hodně líbí.
  • Johnny

Pokud jste s instalací nejnovějšího updatu (v3.0.1) do Star Wars: The Old Republic přišli o dosažené achievementy, pak máte smůlu, vzkazuje Bioware.

No to jsou čůůůůráci :D ještě že to nehraju xD
  • Inquisition GOTY? Co si o tom myslíte?
    • Lávra

A není to jedno?
    • Já si myslím, že Denuvo bylo prolomeno. Jinak sto lidí, sto chutí. Co je pro tebe GOTY ? *8*
      • Určitě ne Inquisition.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit