-
Dr. House a další v LBP3
http://blog.us.playstation.com/2014/10/07/littlebigplanet-3-hugh-laurie-stephen-fry-in-all-star-cast/ -
Petice za zvýšení počtu PC portů her od firmy SEGA posbírala již 12,5 tisíce podpisů.
Cožeto? Já myslel, že bohem vyvolený národ podřadné konzolové hry hrát nechce... -
-
Však kdyby chtěl tak tam je 12,5 mega podpisů...
-
-
jj, to bude tech par zoufalych obojetniku, co ma pc a nakou starsi krabicku a uz se jim nechce kupovat dalsi jenom proto, ze tam neni zpetna kompatibilita
-
-
-
DOTAZ na Monitor Benq XL2720Z
Ma stim nekdo zkusenosti? -
-
Za ty prachy mi to přijde šílené...Přijde mi, že Benq si hraje na něco extra a přitom je to takový vyšší průměr. Něco jako Apple. Rád si za sebe nechá zaplatit a nenabízí za tu cenu zrovna něco extra.
Hledáš přesně 27? Za sebe můžu doporučit: http://lcd-monitory.heureka.cz/nec-e231w/recenze/#section
Lepší monitor jsem neměl (už mám 3. rok a jede naprosto bez chyby). -
Cetl jsem ve SCORE celkem nadsenou recenzi jestli chces muzu neco ofotit *3*
-
http://lcd-monitory.heureka.cz/benq-xl2720z/recenze/#section
Sice jedna, ale poměrně stručná recenze.
-
-
Assassin's Creed Unity poběží na PS4 i Xbox One v rozlišení 900p při 30fps, aby se předešlo diskusím o rozdílu ve výkonnosti konzolí.
Pořád čekám na ten nextgen *1* -
Bugbear Entertainment oficiálně přejmenovalo Next Car Game na Wreckfest. Hra nabídne čtyi mulatiplayerové módy - závody, destruction derby, deatchmatch a týmový deatchmatch.
Že promažete diskuzi je sice většinou príma, ale měli byste si aspoň zároveň zamést to, z čeho si lidi v tom smazaném vlákně dělali po právu srandu. Stvořit "čtyi mulatiplayerové módy" a dvakrát "deč-meč" v jedný bleskovce je švanda, nechat to tam po upozornění, a místo toho mazat diskuzi, je vostuda. -
-
Nejdřív byl opraven text, potom došlo k promazání *3* Vzhledem k tomu, kolik balastu se tady v diskusi ještě vyskytovalo, bylo skrytí hlavního příspěvku o Wreckfestu (a s ním i všechny navazující reakce) nejschůdnějším řešením.
-
-
Nejdřív došlo k promazání několika vláken, pak byl opraven text tvojí bleskovky. Tak si nelži do rukávu. Bez smajlíku.
V půl deváté ráno jsem psal ten první příspěvek, a jak vidíš z citovaného textu v jeho záhlaví, chyby tam pořád ještě byly. K opravě došlo teprve někdy v průběhu dne. Bylo by možná lepší, kdybys radši vůbec nereagoval, když už hodláš takhle mlžit. -
-
A jseš si jistej, že to nebylo chybou cache tvého prohlížeče? Případně cache na serveru? Drobné změny jsou mrchy a jak PC tak servery je mohou často dlouho ignorovat.
-
-
Byl by to celkem vybíravý server, kdyby jednu změnu zobrazil a druhou ignoroval. Po několikerém refreshi.
-
-
sorry, double post
-
Věř mi, že internet je magickým světem bez hranic a pravidel. Přeloženo: svou roli může hrát spousta faktorů. Jak to bylo v tomhle konkrétním případě, netuším, ale sám jsem zažil taková zpoždění (a selektivně jen na některých PC), že už bych věřil všemu.
-
-
-
-
A pritom jsem tim prispevkem reagoval na ten prisernej nazev "Wreckfest" a chyb jsem si vsiml az kdyz lidi zacli reagovat :D
-
-
-
Alien Isolation je venku
24GB :) -
-
Zlatej Xbox a přívětivých 11,3gb nebo PS3 a lidových8,3gb zase se musím hlasitě zasmát haha.
*15* -
-
Tak aspoň to máme i s HD packem na textury ;)
-
No a ? Já si těch 24GB rád stáhnu :) s rychlým netem to je chvilka, než abych to hrál v zastaralé grafice, na konzolích je to škaredá mazanice, sorry.
-
-
-
-
Abyste se nehádali, tak to pojede naho*no všem
http://www.videogamer.com/ps4/assassins_creed_unity/news/assassins_creed_unity_is_900p_30fps_on_both_ps4_and_xbox_one.html -
-
To bude pošušňáníčko při rozhlížení ze střech. To budou až oči přecházet.
-
-
tak většina lidí rozdíl mezi 900p a 1080p na televizi nerozezná, když od ní sedí dva metry daleko. u některých filmů je ze tří metrů problém rozeznat 720p a 1080p... tak pojďte, mínuska :)
-
-
Měl jsem na mysli hlavně těch 30 FPS max.
-
-
s těmi já problém nemám :) když to není znát na odezvách při hraní (ještě jsem na takovou hru nenarazil), tak mi 30 fps stačí. 60 fps je samozřejmě lepší, ale 30 fps mi žíly neutrhne...
-
-
To já nemůžu. Hrál jsem na PC pár portů omezených na 30 FPS a vždycky jsem to protrpěl. Vzpomínám třeba na Warp (jestli mě paměť neklame), která byla fajn, ale já ji skoro nedohrál, jak mně rvala oči.
-
-
-
-
-
PC Master Race
-
No to je teda řešení...
-
-
Jako by na těch pomalých konzolích měli na výběr, to bylo dopředu jasné, že tam všechno kromě vyloženě nenáročných plošinovek a podobných, pojede přinejlepším 30fps. Nechápu co se kdo diví.
-
-
asi jsi nepochopil obsah sdělení. však proč ne, řekli by, že to nezvládnou zoptimalizovat lépe a že musí snížit rozlišení. jenže oni to jaksi zdůvodnili dost hloupě...
-
-
Na pc si to zoptimalizuju sám ještě líp než ti hňupové *1*
-
-
-
-
-
Seznam předmětů se kterými si můžete přizpůsobit bojovníky v Tekken 7.
Čert vem nějaká udělátka které nic nedělají jen customizují vašeho hrdinu, hlavně by mohli trochu zapracovat na obtížnosti to byl právě hlavní důvod proč jsem nebyl vlastně ani schopný VI. dopařit prostě přehnaně náročné a moc protivníků málo možností uzdravení a na konci boss? WTF to má být zábavné... takže aby se zaměřily na trochu toho balancu. -
A jeden na téma hype...
*3*
http://img-9gag-lol.9cache.com/photo/aAV3Z39_700b.jpg