-
Bugbear Entertainment oficiálně přejmenovalo Next Car Game na Wreckfest. Hra nabídne čtyi mulatiplayerové módy - závody, destruction derby, deatchmatch a týmový deatchmatch.
já už myslel že Next Car Game je offiko jméno, teď nevim jak tomu říkat, Next Wreckout? -
EDGE vytvořilo seznam deseti nejlepších her předešlé generace.
Celkem rozumnej seznam, jen teda ten Street Fighter mě přijde trošku podivnej -
-
Street Fighter je skvělá bojovka, takže zaslouženě, potěšila Bayonetta, ta hra je skvělá, ale ty prodeje apod. bylo fiasko, které zachranovalo Nintendo, chyba je jedině v tom, že GTA V je před RDR, jelikož RDR je daleko lepší hra než GTAV....
-
-
1. Dark Souls *15* *15* *15**15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Jsi si jistý, že to není seznam nejvyhajpovanějších her?
-
To, že hru nesnášíš ještě neznamená, že je špatná, sakra *7*
-
-
To by mělo být vtesáno nad každou diskuzi tady!
-
-
Hodně zvláštní seznam.
-
Jo a směji se vlastní demenci, kdybyste můj přísvěvek nepochopili. Dark Souls nemůžu hodnotit, jelikož jsem se nikam nedostal a zanechalo to na mě stopy...
-
-
Kolik gamepadu to odneslo?
-
Hustý. Mám dvojče. *14*
-
-
-
Výborný výběr, osobně bych tam propašoval první dil Lords of Shadow a Demon Souls by si tam taky zasloužilo být, ale dvě Souls hry by bylo asi moc a někteří zdejší diskutující by to neunesli :) -
-
Nicneříkající žebříček, 100 lidí by vytvořilo 100 různých seznamů jinak.
-
-
Video: Borec na konec - opravdu šťastný gól vstřelený ve FIFA 15.
Tak Cris poslední dobou válí všude, včera hattrick pomocí štasné ruky, takže normálka... -
Video: Borec na konec - opravdu šťastný gól vstřelený ve FIFA 15.
Tak to je hodně frajerské *8* *1* -
-
to bylo chteny, vsimni si toho aktivniho pokrceni, aby urychlil salto a dal vetsi razanci ty strele patou *5*
-
-
Takový gól bych chtěl dát někomu v online sezóně. Myslím, že by po něm následoval ragequit *1*
-
-
-
Spekulace: Začátkem prosince dojde k oznámení minimálně dvou exkluzivních vysokorozpočtových AAA her pro PS4.
Bylo už na čase .... -
-
"exkluzivních vysokorozpočtových AAA her" Už jen tohle by mě odradilo...
-
-
Grafická extáze v akci.
http://www.youtube.com/watch?v=BA2JrvrPocA -
-
Skoda ze to hrajou v tom traileru na ovladaci. Hrat to na volantu tak to video vypada o dost lepe.
-
V té poušti, nebo či co to je, vypadá hra famózně. Opravdu s tímhle si krááásně vyhráli. Doufám, že budu někdy mít možnost si hru zahrát. PS4 se mi nechce kupovat. No vlastně nejsou ani prachy, takže je to jasný... Asi budu muset zfanatizovat některého z mých kamarádů, aby si tuhle lahůdku koupili a já si mohl hru v klidu zahrát. *15* *15*
-
Forza mi přijde atraktivnější.
-
-
jo, to mně taky, ale tohle špatně nevypadá. ještě se uvidí, jak se to bude hrát.
-
-
Tak jasně, soudím jen podle videí v ruce to může být o něčem jiném. Njn kde jsou ty doby kdy i na PC byli zábavný závodní auta :(
-
-
-
vypadá to pěkně, jen se bojím toho koridoru. a zajímalo by mě, jak moc je to svázaný s tím multiplayerem. no určitě to tento týden prubnu a uvidí se. cena upgradu na plnou verzi je příznivá.
-
Ale no tak ....
Skyrim s auty ? No každému co se do něj vleze .... -
-
Jestli tam bude fus ro dah tak to chci *3*
-
Jediné, co tam vypadalo jako Skyrim, byly šutry na začátku videa.
-
-
Graficky to vypadá naprosto fantasticky, a i jízdní model vypadá dobře, na to, že vývojáři říkali, že to má být čistá arkáda či co.
Až si budu pořizovat jednou PS4, tak by to mohla být první hra, kterou si pořídím. Jednak nějakou závodní chci a druhak bude v té době už levná. -
-
jj vyzerá to dobre, tie scenérie sú moc pekné ale i malé detaily. Normálne ma štve že tieto arkády majú tak skvelé prostredie. Avšak po tom čo som skúsil Assetto by sa mi aj tak zvykalo ťažko na horší jízdní model takže mi je vpodstate jedno, že to hrať nebudem. Radšej si počkám na P. Cars.
-
Sem fakt rád, že to vydání odložili:).. Bezkonkureční grafický zpracování a ten jízdní model je prej něco mezi NFS a Gran turismem. Určitě to pořiď. *3*
-
-
-
Her je moc a času málo. Mnohdy tu píšete, že už ani na svoje oblíbený či hodně očekávaný hry nemáte čas a přitom tu neustále píšete, jak jste dohráli to a to, jak jste se dostali v téhle hře daleko a jak tahle hra měla špatnej konec apod. apod.
Má otázka zní: kde na to berete teda čas? Předpokládám, že máte buďto školu či práci, k tomu přítelkyni, rodinu, zkrátka osobní život. Kam ty hry stíháte mezitím vtěsnat? -