-
MADDEN
Chtěl bych si zahrát nějaký Madden jakej díl by ste mi doporučili? (Pc master race *1* *1* )
či jestli je nějaká novější alternativa na pécé? -
Spekulace: Vypadá to, že nám Capcom šibalsky naznačilo vývoj DiRT 4.
Capcom? :-)) -
-
Bleskař...
-
-
Powernoia Games chystá hru s názvem Beyonce: Two Souls. Žaloba již zřejmě visí ve vzduchu.
možná i dvě -
Stal jsem se neskutečně závislým na Raymanovi Origins. Takhle návykovou plošinovku už jsem dlouho nehrál. Na SMBoye to subjektivně sice nemá, ale návykovost je až nebezpečně vysoká. A to jsem tu hru ze začátku moc nemusel, hrál jsem to jakože nuceně, z "povinnosti", ale že mě to chytne až takhle moc. Wau.
Proto se ptám. Měli jste v poslední době (nebo obecně) nějakou hru, která vás ze začátku moc nebavila, ale pak jste se od ní nemohli odtrhnout? -
-
Dark Souls - poprvé jsem to rozehrál a dostal se do Undead burg a tam mi došla trpělivost. Za nějáký čas jsem to zkusil znovu a projel celou hru skoro jedním dechem. Pohltila mě natolik, že jsem po dohrání vyhledával další informace o lore, atd...
-
Takových her jsem měl vícero, ale nakonec se ukážou jako jako jedny z nejlepších. Z poslední doby si vzpomínám na prvního Zaklínače, kterého jsem před léty několikrat rozehrál, ale nikdy se nedostal přes první kapitolu. Nebavilo mě to a měl jsem problém zvyknout si na ovládání.
Nu, ale před týdnem jsem ho dohrál. Od druhé kapitoly mě to hodně chytlo. Hlavně příběh. -
další z her, co nemůžu hrát... protože aby člověk měl plnej počet hvězd a všechno posbíraný, tak je to šíleně těžký, a na to prostě nemám
-
divinity: original sin *5*
-
-
Watch Dogs bude jedinou hrou pro dospělé publikum od Ubisoft, která vyjde na WiiU. Vývojáři na prodejních číslech viděli, že na této platformě není mezi hráči o hry typu Assassin's Creed zájem a raději si pořídí Just Dance.
Zabalte to! Ten crap nebudou hrát ani japonské děti! -
Deadlight
https://www.humblebundle.com/gift?key=SDFmXAuTTEysT5Mv -
-
Díky! :)
-
-
Watch Dogs bude jedinou hrou pro dospělé publikum...
Dospělé? *1* . -
-
Bugspělé *1* *1* *1*
-
-
Vyčpělé... *6*
-
-
-
Silent Hills se bude zřejmě odehrávat v otevřeném světě, avšak nevyjde dříve než v roce 2016.
ale ved ono prve dve hry ako keby boli v otvorenom svete..v meste to nikdy nebol ulpny koridor, ale mali ste pristupnu dost velku otvorenu plochu :) -
-
Otevreny svet a otevrena oblast jsou dve rozdilny veci, tak si to uvedom ty cobole! *7*
-
-
Obrazem: Nějak takto by mohlo vypadat Shenmue na PS4.
tady v pohybu. nedivil bych se, kdyby to časem Sega zatrhla
http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2014/08/17/fan-made-hd-shenmue-remake-in-the-works.aspx -
reklamy
To je hrůza, mi to přijde, že těch reklam je čím dál tím víc. Zachvíli spolknou celý tenhle web.... -
-
Nemusíš mi děkovat, rád jsem to pro Tebe udělal *4*
http://games.tiscali.cz/tema/predplatte-si-games_cz-bez-reklam-57248 -
-
Nebudu děkovat, protože to znám. Jsem socka a určitě si nebudu kupovat web bez reklam. Stačí, že mám platit za hry. Podzim bude těžký: GTA a FIFA to už jsou tak 2000,-. O Vánocích si budu vařit čaj z ponožek. Tak pls ponožky nevyhazovat ale posílat mě. thx
-
-