-
John Romero prý začíná pracovat na nové střílečce. Tak aby to zase nedopadlo jako Daikatana...
Preboha... casom som uz pomaly komplet zabudol, ze Romero kedysi stvoril nieco TAK PRISERNE, ako bola Daikatana. Dnes ste mi to, zial, pripomenuli (velmi pekne dakujem, ehm *7*)...
Nuz, tak teraz uz len treba dufat, ze sa Romero svojho casu skutocne poucil a nevyprodukuje dalsi $hit. -
-
fetka
Romero je fetka, radsi by nemel uz delat nic. -
-
jj, radsej by mal ist na socialku, ako taky LOLEC
-
-
-
-
gamescon pillars of eternity
http://www.twitch.tv/twitch/b/557643505
zacina to od 1h:5min -
-
Pěkný, neuvěřitelný, jak to má vlastně vzhled Baldurs Gate, jen je to takový modernější kabátek. S tím by se mohly dál dělat zajímavý věci, jestli to bude mít komerční úspěch.
-
-
no, zaplatene to uz maju, vsetko navyse je bonus...len si neviem predstavit, kolko ludi si to navyse kupi, kedze predpokladam ze kickstarter podporila vacsina ludi, ktora ma deficit tychto hier...
btw, strasne sa to podoba na Icewind dale, ktore robili ludia z Obsidianu, nie BG :)
dokonca su tam rovnake ikony kuziel a abilit -
-
no takhle to nefunguje. sice je vývoj dá se říct zaplacenej, ale teď si hra na sebe potřebuje vydělat, aby mohli rozjíždět další projekty sami.
-
-
-
-
Pokračování oblíbené tahové RPG strategie, Blackguards 2, se připomnělo novým teaserem.
krasne..uz len k tomu pridat brutal pribeh a je to ista kupa -
Dean Hall právě oznámil na tiskové konferenci Sony, že DayZ vyjde na PlayStation 4.
To si prostě neumim ani za mák představit. Je mi to jinak celkem fuk, páč herní mechaniky PC verze to změní jen horko těžko (pravděpodobně vůbec), ale zkrátka si to lehce složitejší ovládání charakterisktický pro Arma tituly nedovedu nějak efektivně promítnout na gamepad.
Faktem ale zůstává, že dokud Dean Hall neposkytne komunitě modovací nástroje, tak budou zatim furt lepší modifikace DayZ modu pro Armu2. -
-
ano, je smutné, že komunita dokáže udělat něco líp než tým, co má k dispozici milióny za prodej alfa verze...
-
-
Ucho: Možná bych neřekl, že líp, ale rozhodně toho stihla víc... Mód má spoustu funkcí navíc, ale ze zpracování je prostě cítit, že je to dělaný na koleni. Na druhou stranu Dean trpí přehnaným puntičkářstvím. U všeho řeší nepodstatný detaily, snaží se to ladit do svý absolutní spokojenosti a protahuje tak celkový vývoj.
-
-
Počkat, Dean už na DayZ u Bohemky nedělá, ne? Tak jak může ohlašovat verzi pro PS4...
-
-
ale dělá, minimálně do konce roku
-
-
-
-
-
RollerCoaster Tycoon: World oznámen (PC)
Byl oznámen nový RCT. Co je hlavní, bude mít mulťák a ne mikro-transakce, takže.. Řekl bych že začali slibně, tak snad se nic nepokazí.
http://www.ign.com/articles/2014/08/12/rollercoaster-tycoon-world-announced-for-early-2015-release?watch -
Robin Williams se díky petici dočká svého zvěčnění ve World of Warcraft
http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2014/08/13/activision-blizzard-to-recognize-change-org-petition-to-add-robin-williams-to-wow.aspx -
-
ironia
pretoze R.W. bol vasnivym hracom Warhammeru a WoW je len Warhammerovsky bastardik *7* -
-
A tak to vypadá, když se to s "hatem" přehání a z člověka se díky tomu stane zvíře. :|
-
-
vrrr vrrr *7*
-
-
-
-
Fable Anniversary
Tak se na steamu objevila předobjednávka. Jsem jedinej komu přijde nechutný říct si za trochu remasterovanou hru 32 ecek (bez te 20% slevy). Když originál jde koupit do 5 eur? -
-
Hlavně, že "Prepurchase to receive DLC Pack!". A i tak to je mezi top 10... lidi si opravdu nechají pořád kálet na hlavu, to je úžasné.
-
32 je trošku moc, ale s tou slevou do toho jdu, je to maximum co jsem ochotný dát.
-
vem si age of empires nebo mythology .. i mě se to zdá moc
-
-
Dean Hall právě oznámil na tiskové konferenci Sony, že DayZ vyjde na PlayStation 4.
Dean Hall oznámil... bla bla bla, ta hra je už rok a půl v alfa verzi a oni už přemýšlejí nad vydáním na konzoli? Si dělají srandu ne? Prvně by to chtělo optimalizovat a udělat trochu funkční verzi na PC, protože to co to dělá s GPU ve městech je nehoráznost -> kvalita modelů a textur na blití a můžete být rádi za 20fps na jakékoliv nastavení, přitom lesy a příroda vypadají celkem pěkně. A to nemluvím o kvalitě připojení na jakékoliv servery, kdy při hraní jde těžko mluvit o plynulosti, protože každou půl hodinu na vás vyskočí hláška "Po dobu X sekund nepřišli žádné zprávy". Ale ano chápu ho, chlápek je jen peněz chtivý a já blbec mu na to skočil. Jsem rád, že jsem neviděl stav hry před 2 roky a půl, kdy mělo být původní vydání alfy. -
-
Spíš mě sere,že se s tou hrou nic neděje. Bugy co trvají opravit pár minut vůbec neubývají a žádný nový prvky nikde. Příjde mi, že se teď se Bohemka válí v penězích a nějak zapomněla, že tu hru by měli ještě ku-va dodělat.
-
Kde jsi vzal to původní vydání, to by mě fakt zajímalo. A zajímalo by mě na jakém "stroji" to hraješ, tedy jestli to vůbec hraješ. Hra mi jede na 60 fps při maximálních detailech a při 1920*1080. Mimochodem, to že někdo řekne, že něco někdy na něco vyjde, neznamená, že to prvně nedodělají. Tyhle pseudozávěry jsou docela sranda. Někde byl rozhovor, že konzolová verze bude minimálně půl roku po vydání ostré verze na hlavní pc platformu.
-
-
Veskoslavovi stavěli PC v NASA, takže bych ho nepodezíral, že lže. On hraje simulátor šutru v 4K v Eyefinity při 120 FPS a místo disketovky má zapojený touster- to je taková perlička...
-
-
Víš haháčku, já narozdíl od Tebe skutečně mám výkonné pc a schválně jsem si pustil DayZ, jak napsal, že to jede pod 20 fps. Pravda, letělo to dolů, ale nedostal jsem se pod 32 fps. A chápu, že Tě sere, že mám lepší pc, na které ti rodiče nedali penízky, takže nebreč a raději jdi zase nadávat na pc scénu;)
P.S: Takový Warthunder letecké bitvy při filmovém nastavení scény (podle tvůrců nevhodné pro hraní) a se vším zapnuté mám 110-115 fps, pozemní bitvy pak 40-45 fps. Takže se ukousej tím, že si zahraji v takové grafice, v jaké ty nejspíš až tehdy, když vylezeš ze základky a půjdeš si na brigádu něco vydělat. -
-
jako malej, hádat se tady, kdo má lepší hračku a vychloubat se :D
-
-
http://superuser.com/questions/792607/why-does-windows-think-that-my-wireless-keyboard-is-a-toaster
Toaster ve Windows opravdu je, takže nelže *2* -
-
*1*
-
-
-
Nechceš nám snad nakecat, že máš ve městě 60fps? To nemají lidi ani s top PC. (i7, GTX770) a podobné sestavy. Ve městech ty propady jsou kolikrát i pod 30 fps. Optimalizace stojí za ho*no to je prostě fakt.
-
-
MŮžeš mi říct, co je na GTX770 a i7 (kterou jsi nespecifikoval) TOP PC? Top PC by rozhodně nemělo kartu za 8000. Mám obdobně výkonnou kartu od AMD (R9 280X OC), i5 a rozhodně mi nelítá fps pod 20 ve městě, ale většinou lítá kolem 32-38 fps v tom největším městě, co je ve hře. Vesnice pak od 45-50 fps naprosto v pořádku. Takže buď má něco s pc, že mu to jde pod 20 fps nebo něco špatně nastavil.
-
-
Netvrdil jsi jeden přísvěvek nahoru, že jeden 60FPS? Tak zase tu lžeš a trolluješ? Že tě to pořád baví..
-
-
-
-
nechces hrat alfu- nekupuj nedokoncenou hru. chces hrat- nediv se ze neuvidis v těchto pripadech verzi 1.0.. oni to stejne avizovali ze to bude jeste beh na dlouhou trat. realita je ze ea je ve vetsine pripadu stejny zlo tako ftp
-
-
Pro ty co lámali hůl nad Space Hulkem.
http://www.rockpapershotgun.com/2014/08/12/space-hulk-ascension-edition/ -
Steam dawn
Probíhá udržba na štýmu, něco si pžej... -
-
Steam zhouba pc hrání..
-
-
A v čem že je to ta zhouba?
-