-
Steam
Steam je ňákej mrtvoučkej nevíte co se děje? -
-
Už jede, ale stahování všech mých her se zastavilo na 100%. Ach ten prokletý STEAM!!!
-
-
Pillars of eternity
a mame tu prvy gameplay :)
http://www.giantbomb.com/videos/quick-look-ex-pillars-of-eternity/2300-9224/ -
-
re:
wow, tak to je paradicka, uz se nemuzu dockat vydani hry :-)
-
-
Redakce
Doufám, že jste to nejen smazali, ale Jacka vyprovodili. -
-
Naopak bych raději smazal to nevychované individuum jménem Veskoslav. Jack aspoň nikoho nenapadá od zmíněného Veskoslava, který za A) neumí diskutovat za B) je ho agresivní výpady jsou daleko za hranicí slušnosti.
-
Pořád banovat, to je jedinej lék
-
-
Upřímně, přátelé, tady se pohybuje takových nesoudných a tolerovaných lopat, jejichž žvásty a teorie se úspěšně přátelí s vydělanou žumpou den co den, že není důvod, čím by si to jeden s nickem 1947 měl nějak zasluhovat víc. Ten sice z jistých důvodu není žádným Svěrákem, ale naopak nadaným kryptologem, a některý jeho názory jsou bohužel nedomyšlenou, zbytečnou a přetlakovanou pračkou nejrůznějších subjektivních pochodů vozící se na vlně (což se týká i další slušné části), ale celkově nedělá nic jinýho, než že chce být součástí téhle grupy a bavit se o hrách.
Ale já mu fandím. Tohle je totiž hodně nadanej panáček, kterej hýbe střevama místním spasitelům takovým způsobem, jako nikdo předtím.
-
-
-
Sims 2 zdarma
Sims 2 ultimate edition zdarma do konce měsíce, viz bonusová konkurence -
-
Kubíku, jsi blesk!
-
-
Ok, koukám, že už jsi to tady psal, většinou mi nic neunikne. :-)
-
-
Bonusova konkurence poradne zaspala... Tady to bylo asi pred 2 tydnama
-
-
Fakt? Já zaregistroval jen to, že majitelé hry dostanou ty přídavky zdarma. Ok.
-
-
-
Obrazem: Logo filmového Warcraft odhaleno.
Neviem prečo, ale ten štýl loga by sa mi viac hodil k Starcraft filmu. -
První video, druhé video a screeny porovnávající grafiku Xbox One a PS4 verze hry Destiny.
Nojo, to se to porovnává z bety, která jede na obou zařízeních v jiném rozlišení. Naprosto zbytečná práce, když Bungie jasně deklarovalo, že v release poběží Destiny i na X1 v 1080p/30fps. -
-
Tak že se jedná o betu snad každý ví. Ve finální verzi by to měla být odlišná hra. Každopádně i tak máš chabý argument, nýbrž ten rozdíl není v rozlišení (soudím dle screenů).
-
-
Jo? A v čem ten rozdíl spočívá? Asi koukám na jiné screeny a videa. Vidím screeny nízkého rozlišení( už si nepamatuju kolik říkali, že jede beta. Tuším 900p, ale nesleduju to, bo mě X1 nezajímá) doprasený upscalem.
-
-
-
Získejte zdarma plnou hru GTR Evolution a Race 07 (zde) a The Sims 2 Ultimate Collection (zde). (thx Worhammer, Debilsoft)
Vedia potešiť cez prázdniny, včera zadarmo Watch Dogs od kamaráta čo dostal ku grafike, dnes toto, až mám strach že si zlomím nohu abo niečo *1* -
-
A ještě k tomu jsou slevy na Steamu na pár NFS a Burnout. *3*
-
-
JJ videl som, útok na peňaženky :D
-
-
WD není moc výhra, stejnak nechápu proč ho cpou ke každé gpu. *7* Tohle, potěšilo (jak koho).
-
-
Cliff Bleszinski: Účast na E3 je zbytečné plýtvání penězi.
Po tom co si se obětoval F2P, fešáku už moc zajímavej pro mně asi moc nebudeš. -
-
Z toho jistě dostane záchvat breku.
-
-
Měl zůstat retired a bylo by takhle se jen prodá za málo peněz aby měl víc z F2P (špatně).
-
-
-
Vydání Battlefield Hardline se odložilo na začátek příštího roku.
Esteze sa EA po... ehmmmm... VEEEEELMI DLHEJ dobe spamatali a konecne im zaplo, ze vydat tak drbnuty titul, ako je Hardline, kde sa opat uz pri bete jasne ukazalo, ze tradicne to nikto z vyvojarov nema poriadne spracovane, by bola kardinalna BLBOST.
Teraz uz skor ide o to, ze presne takto sa EA malo zachovat i pri BF4... v ziadnom pripade danu hru nemali vypustit staby "finalny release" koncom minuleho roka, no miesto toho mali laskavo este pockat do jesene TOHTO roka a vydat to komplet vyladene, debugovane a pod. Ked uz nic ine, aspon by si EA usetrilo min. jeden herny titul, ktory vskutku mohol stat za to od prveho momentu. Zial, komu niet rady, tomu niet pomoci...... ako sa hovori *7*. -
-
Du blejt velenbosti *11* *11* *11* (si zapoměl dopsat).
-
-
bundle
http://www.indieroyale.com/
po velmi dlouhé době zajímavý bundle -
-
Johoo, Savant :)
-