-
Tak jsem zase po letech znova vytáhl z poličky Stalkera, nainstaloval a hned první misi jel asi 6 krát, protože člověk si nějak odvykl, že i na druhou obtížnost mě prakticky brokovnice odrovná na dvě rány. Ta hra vypadá k světu ještě teď a to je 7 let stará. A co se týče herních mechanismů, tak si myslím, že tu hru asi nic nepřekoná:) A napadá mě dotaz. Módy jsem kdysi měl, ale nějak nevím v současné chvíli. Poradil by mi někdo, které se vyplatí a kterým se naopak vyhnout? Nebo nějaké Vaše oblíbené módy? Děkuji předem:)
-
-
Povedenej je mod complete, předělává to pěkně od podlahy
-
Muzes zkusit misery, coz je dost vyborna zalezitost (i kdyz me osobne se libila vic 1 nez 2). Krom toho je ted dostupna lost alpha, ktera je ale dost v rozpracovanem stavu a na podzim ma vyjit oprava.
Mezi "mensi" (jako ze to neni totalni konverze) mody je vyborny napr. arsenal nebo atmosfear. Vse najdes napr. na moddb. -
Já používal pouze: http://datastor-modpack.blogspot.cz/p/modpacky.html
Borec si dal záležet vše vyladil. Nějaké nový úkoly, technická stránka, hlavně oprava chyb a také více dobře vybraných zbraních. Je to obtížnější ale "dobrým" způsobem. Navíc to přidá češtiny od fandů (ta je lepší) a ruský dabing.
Největší změna je ale obtížnost. Je to více věrohodné. Různá munice má větší vliv a každá rána se počítá. A také málo uneseš. Ostatní super modifikace jsou špatné. Prostě tam něco hodí i je jedno jaký to má dopad na hru. I ten super mód s novými lokacemi tohle moc neřeší. Ten na co jsem dal odkaz ano.
Když jsem posledně Call of Pripyat, tam jsem měl 5 nábojů do pistole. Potkal jsem dva protivníky a následný střet byl super. 2x jsem trefil prvního ten byl tuhej, schovám se za roh. Pak vykouknu a rychle střílím. Jedna rána vedle, druhá někam do těla a třetí jsem ho dorazil. Tohle jinde skoro není. Ten strach a nutnost rychle reagovat + omezená munice.
Vyplatí se dohrát původní hru a pak i Call of Pripyat. Clear sky jsem hrál pouze jednou. Zdaleka nejvíce zabugovaný díl. U Call of Pripyat mám rád to konečné video kde se vidíš i dopady některých rozhodnutích.
Opravdu máš pocit, že hru pak hraješ a nečumíš jako u většiny AAA her, kde máš ihned pomoc a krom vlastní smrti toho nejde moc pokazit. Nemáš zde komické mega rozhodnutí o celém vesmíru které stejně nemají smysl ale, když dlouho otálíš, tak klidně NPC které na tebe čeká venku, zabijí mutanti. A tu smrt pak více vnímáš, než u záchrany celého světa. -
-
A není něco, co by mi umožňovalo to hrát bez DVD v mechanice? Je to docela otravné...
-
-
Tak dozajista se najde crack, který by tě této povinnosti zbavil, ovšem nechci tě nabádat ke špatnostem.
-
-
Cracknutim hry okradas vyrobce. Dokonce i kdyz vlastnis original, tak mu tim zpusobujes velkou skodu.
-
-
A rovněž tím způsobíš smrt nenarozeného dítěte.
-
-
To bylo první, co jsem zkusil. Nefungovalo to.
-
-
-
Jediné, co mě u módů na stalkera vadí je to, že nejde používat quicksave/load. Když člověk zapomene ukládat tak....
-
Já mám úplně to první vydání, co u nás vyšlo, ta rozšířená edice. Kde jsi dostal kompletní bestiář v češtině, mapu a takové blbosti. Je to rusko/ukrajinsky (hlavně frakce Svoboda mluví Ukrajinsky)+kompletní čeština (kamarád říkal, že se liší od těch, co byly vydané potom)+kompletně česky cutscény. Se přiznám, že CS jsem dojel myslím třikrát a bugy jsem nějak nenarazil. To mám jak kompletní profesionální českou verzi (mluví všechny postavy ve hře). Ale používám ruština+titulky. Zní to lépe. A CoP? No když jsem poprvé potkal "trpaslíka" v mateřské školce, nestačilo mi ani 40 nábojů do GP37, aby to umřelo.
-
-
-
mužete poradit nejakou (zavodní) hru kde se dá projet po meste a pritom taky mirne upravovat vzhled aut, treba zmenit farbu, dat jiny kola a pod.? Taky by to mohlo mít decentní jízdní model.
Neco jako byl NFS Carbon nebo novy NFS Most wanted (akorát tam nebyl vizualni tuning) -
-
p.s.
ono nejlepší je projet se vrealu ale kde vemu 100k € na novou karu že jo -
Tam jde vizuálně upravovat? ( už se nepamatuji)
Jinak těch her tolik není, s vizuálním tuningem bys chtěl asi moc... Street racing Syndicate, Juiced1,2, Overspeed: High Performance Street Racing, Midnight club... fakt jich tolik není pak ještě nějaký starý ale už se totu probíralo. -
-
koukam že tuning ma i nový NFS rivals a že si na nej dokonce udelal čtenarskou recenzi. tak si asi zvolim tohle, nfs je osvedcena značka a jizdni model mi v poslednim dile docela vyhovoval
-
-
Když ti nevadí těch pár nervů - apropoo kampan za policii jsem pro jistotu nedojel = velká nuda. *7*
-
-
diky za ty tipy, mrknu na to
-
-
Burnout: Paradise *3*
-
-
no jo tam neni tuning, dokonce tam nejsou ani realne licencovane zbnačky aut ale nejake smyšlene kary :( a jizdni model co jsem koukal je des.
ono ten novy most wanted neni vubec špatny, jen škoda že tam neni tuning
-
-
-
ME:SoM
https://www.youtube.com/watch?v=Fh_sL6wZ1o4&list=PLysyph0r-780VT8H_iGtqqJUs5c6ipfAv -
-
Ta hra buď bude skvělá nebo strašná. Jinak to nevidím.
-
Hoodne drobrej trailer
-
Ten trailer byl výbornej, normálně jsem měl husí kůži
-
-
PSN slevy
pokud má někdo v plánu kupovat něco digitálně na Stationy, tak počkejte do příštího týdne. akorát nevím, jestli mají slevy začít hned v pondělí nebo až během týdne -
-
Ve středu, Summer Festival
-
-
Já
Nebyl jsem zde kolik ( -+2dny) na druhé stránce se opět rozeběhla debata o tom jaký (né)přínos jsem...
Musím se zasmát a hlavně že si stěžují (překvapivě anonymové - jer ještě více usměvné)
Né já jsem plevel jinak v plevelité trávě. Ok, občas tu chatuji tomu se nebráním...
Fakt mně těší že i za mé nepřítomnosti, vás tady bavím. Taky děkuji he/hemu za tak neskonale velkou poklonu kterou si snad ani nezasloužím. Nestojím o slávu, už né o tu pochybnou internetovou. Pokud jsem někoho svým "špatným" chováním poškodil/pohoršil tak se moc omlouvám.
Takže tak no... Live free or die fast.
*14* *5* (není nutné reagovat, jen jsem zhodnotiol mou situaci... není potřeba se hádat a šířit flejm, nenávist atp... a hlavně už třeba mne vůbec neřešit...). -
-
To se vůbec neomlouvej... Každý trpí něčím. Ty trpíš nutností užívání již dávno předžvýkaného názoru se špetkou svého fanatismu a se svou hroznou negramotností. Aneb všichni jsme ovce.
-
-
Pravils ovce, tak ti přece většinou požadují omluvu a já jí,m jí rád dopřeju. Je to to nejmenší... naštěstí jen hroznou ale ne negramotickou (nejsem uplnej negramot a to jest důležité).
-
-
Nepřátel se nelekej a na množství nehleď a piš dál *3*
-
-
Ne tak já reagoval na mou osobu zmíněnou na druhé straně fakt mne to pobavilo, nikdy by mně nenapadlo že nějaký (obtloustlý nerdík) z netu vyvolá tak rozpačité pocity. Tak já se bavím vy se bavíte a všichni se celkem baví.
Hlavní je že mám hodně nepřátel ale taky fanoušků a jak se řiká... ve správné americe
I dont give damn shit, what you f-cking say on me, bro! (nebo tak nějak).
Jak by řekl zmikund: Tak se stím zmiř. *4*
-
-
Zabte to než to naklade vajíčka.
-
Nenech se odradit burany a agresory typu Veskoslava a piš dál.
-
-
Budu, přeci jenom můžu a Veskoslav mě nezajimá ani ho nezajímám já.
Takže ták no, nechápu jak by mně mohl kdo odradit od přispívání do téhle stále skvělé komunity - protože mám rád hry, žiju jimi a taky mi je přijemně zde. ( TO by snad musel ke mně někdo přijít, a vyhrožovat mi - nebo já nevím) *15*
-
-
-
Evil Within
PewDiePie na Youtube dal tři díly z E3 dema této hry. Vypadá to na hodně dobrou hru, tak mrkněte *3*
1 díl: https://www.youtube.com/watch?v=NZpIxiWPjtk&list=UU-lHJZR3Gqxm24_Vd_AJ5Yw
2 díl: https://www.youtube.com/watch?v=_3RwS1wSClw&list=UU-lHJZR3Gqxm24_Vd_AJ5Yw
3 díl: https://www.youtube.com/watch?v=mxEELaqdCg0&list=UU-lHJZR3Gqxm24_Vd_AJ5Yw -
-
Crytek se konečně oficiálně vyjádřil ke svým problémům. Přiznal je, ale nyní je už všechno na dobré cestě, firmě se totiž podařilo zajistit kapitál na přerod z vývojáře na online vydavatele.
PewDiePie... mhm, na to se určitě podívám... -
ale ta tráva vypadá příšerně...
-
Vypadá to vskutku velmi zajímavě. Jenom pár drobných výtek. Jen tak aby se neřeklo, nic důležitého *1*. Ta petrolejka se mi zdá velmi nepraktická a divím se, že mu to nespálí nohu. Maximální množství zápalek, které může hrdina nést je 5 kusů. Chudák malej. Ale co, je to videohra a jeví se velmi slibně.
PS: možná mi nějaké detaily ušly, koukal jsem bez zvuku. Ten pán co to hraje není moje krevní skupina *1*
PPS: ty woe, skoro 30 melounů subscribers, to snad není možný *8*
-
-
Průzkum: Čínští hráči preferují PS4 před Xbox One.
to je fakt divný xD Kdyby tomu tak nebylo, tak by to bylo jak kdyby američani dávali přednost žraní ryb před pizzou a hamburgrama xD xD -
-
Hehe, to jo...nechápu ty mínusy *1*
-
-
Bloodborne - Neoficiální Blog
Je pod ním podepsaná česká hráčka, známá z evropských turnajů v Demon's Souls. Rozhodně stojí za shlédnutí, blog je v angličtině.
http://bloodbornenews.blogspot.cz/ -
-
Podle mě nepřehledný jak prase, hlavně že to vypadá cool...
-
-
Mám takovej malej dotaz, máte někdo zkušenost s virustotal dá se na to spolehnout popř. máte lepší alternativu???
-
-
žádný antivir
-
-
Ty tady pak piš o někom, že ze sebe dělá idiota ty ucho jedno
-
-
je to zcela normální alternativa, stačí si vzít pro a proti. pokud někdo není blbec, antivir nepotřebuje... ty ostatní žádný antivir stejně nespasí...
-
-
To je tedy odvážné tvrzení. No příteli, co oči nevidí, to srdce nebolí, co?
-
Mě už parkrát antivir zablikal i na obyčejnejch stránkách, kde by to člověk nečekal. Naposledy např. na stránkách VZP.
-
Tak to si poslechnu, jaká jsou proti a jaká pro?
-
-
Já jsem místní idlot mě to jasný teda není
-
Oboje je celkem jasný, nemyslíš?
-
-
-
-
-
-
Info
Kdo má zájem tak tento víkend na Steamu Dead Island: Epidemic free weekend a Ace Combat Assault Horizon zdarma. -
-
Ace Combat je taky jenom na víkend + ještě Ace of Spades a Carnage Racing
-