Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • planetary annihilation - massive fail and downgraded version of supreme commander 2 in stupid graphic
    • pa minirecenze

no abych to rozvedl:
      -pidi mapy a na tech pidi mapach obrovsky jednotky a budovy lol
      - jen dva tech tiery a nizka variabilita jednotek lol
      - zato mužete kolonizovat jine planety (=hráte na víc pidi mapách najednou
      *3* )
      - ultimatní abilita je že vychílite planetu z orbitu a narazíte s ni do jiny planety - co to je za kravinu
      - trapna grafika
      - klikfest
      vratte se radši k supreme commanderu, i dvojka je lepší než tohle (škoda jen že supcom už znam naspamet)
      • Pidi mapa? Lhář. Nízká variabilit jednotek? 6 druhů tanků, 6 druhů robotů, 6 druhů stíhačů ti přijde málo? Klikfest? Je to RTS a ty většinou bývají. Grafika je individuální. Co je to za kravinu? Ty jsi sám kravina. Prostě nemáš superzbraň, co vyhladí planetu, ale vychýlí jí z orbity. Co na tom nechápeš?

No prostě jsi ulhaný debílek, nic víc.
        • P.S.
          zjisti si kolik jednotek mel v T1 nebo T2 supcom FA, proste tohle je osekana verze
          • p.s.
            no kdyby se to nekomu nechtelo zjištovat tak ve SC Forged aliance v prvním tieru bylo asi 5 tanku, ve druhém asi 6 a pak tam byl ješte tretí a experimentály. (to same letectví)
        • jak muže neco vychílit planetu z orbitu, to nemohli vymyslet neco lepšího? *7* ja chci experimentalni jednotky a vice tieru ne trapne piditanky 6 druhu *11*
          • Pilgrim66
            Například 100 km2 asteroid může- PA jsem nehrál, nevim jak vypadá animace, ale timhle způsobem by to šlo
            • animace vypadá tak že je to planeta/asteroid o stejne velikosti jako ty na kterych normalne hraješ
    • Bože retarďák Max verze 2.0.
  • frag.ment

Příští hra studia Quantic Dreams se bude snažit udělat velký krok v oblasti umělé inteligence.

Takže bude ještě víc quicktime eventů, než v jejich předešlých hrách *4*
    • Přitom je zajímavý jak se z posledních her od Tell Tale můžou všichni posr*t a přitom je to uplně stejný *1*
      • Miserius
        Walking Dead je stejny jako Beyond? Rozhodne ne, Beyond je fail kde je uplne jedno co udelas, v WD se aspon neco meni... Na Heavy Rain to samzrejme nema, ale je to HR>WD>>>Koukání z okna>Beyond
        • ringmancz
          já teda odehrál asi tři epizody Walking Dead a tam byl výsledek vždycky stejnej, ať jsem vybral cokoliv
          • Miserius
            Tojo, Walking Dead se meni alespon v prubehu hry... Heavy Rain se menil prubeh a i konce (asi 20 koncu, z toho 6 naprosto odlisnych, ne jen barva paprsku :D ) ale Beyond se nemenilo nic *8*
        • Gambit92
          Herní mechaniky tam jsou uplně stejný a neříkej že ne...rádoby adventura s více koncama ke kterým se dostaneš jedním dialogem na konci

To že Cage podělal scénář k Beyondu a hrál si na Tarantina s přeskakováním v příběhua moc mu to nevyšlo nikomu neberu.
          • Miserius
            Jo tak herni mechaniky jsou samozrejme stejny... Bral jsem to co se tyce kvality
      • WhySoSad
        Téma, příběh, víc asi není třeba dodávat, TellTale se krásně chytli humbuku kolem Walking Dead a to byl úspěch zaručen *4*
        • A co The Walking Dead: Survival Instinct, taky byl úspěch zaručen díky tématu? Vrať se raději na YouTube, tam ti to možná někdo bude věřit.
          • A to je snad od TellTale ??!
  • Veskoslav

HD remake Indiana Jonese:)

https://www.facebook.com/fateofatlantisSE
    • Žaloba za 3...2...1
      • a nic
        • Jsem se sekl. Sorry. *1*
    • ked to kompletne dotiahnu do konca, tak to bude cista nirvana :)
  • Příští hra studia Quantic Dreams se bude snažit udělat velký krok v oblasti umělé inteligence.

to je nějaký nový studio? Neměli by je Frantíci z Quantic Dream zažalovat?
  • ringmancz

Nejlepší platformy/nástroje/enginy podle vývojářů

http://content.yudu.com/A2xcc7/Dev100TechList2014/resources/index.htm?referrerUrl=
  • nekromant33

Video: Grafické porovnání traileru NHL 15 se záběry z minulého ročníku hry.

Krásný porovnání replayů prohnaných nějakým filtrem, kterej tu nextgen verzi akorát divně rozmáznul. Vsadím levou kouli Pepy Rychtáře, že kdyby ukázali normální gameplay ze zápasu, tak si nikdo rozdílu nevšimne.
    • kennyB
      Sakra, Pepa Rychtář přijde o svou jedinou kouli *1*
      • nekromant33
        já myslím že může bejt v klidu
  • CS:GO Operation Breakout

Nová operace do CS:GO je opět tu.
    • Kozy
      Insertion je super!
  • x_ander

Před nějakou dobou jsme vám slíbili, že necháme vyrobit trička Games.cz s motivy, které jste si sami vybrali. A tady si je konečně můžete koupit.

Ha, Lukáš jako model. Pecka :-D Ale to tričko je fajn, asi do toho půjdu.
    • Cosi
      Konečně si mohu prohlédnout to tetování.

A tričko s Ježíšm Kristem si vezmu v neděli do kostela.
  • První Posel Smti na GoGu.

http://www.gog.com/game/the_black_mirror

Škoda jen, že není v češtině.
    • x_ander
      Ta čeština mě taky mrzí, ale bohužel to vypadá, že ani nebude, podle toho co psali v diskusi pod hrou.
    • Jazz
      Na Steamu už jsou všechny tři díly.
      • Dvě slova:

DRM free.
        • nechapem tych klikacov, ktori chcu drm hru..ze by to bol uz stokholmsky syndrom? *1*
        • Jazz
          Dvě slova:

Nemám zájem.
          • jindra.veliky
            http://youtu.be/z-0u6qgdU8Q?t=4m47s
  • BeamNG Drive + GTA SA MAP

BeamNG Drive hraji a je k tomu spousta módů. Je k tomu spoustu aut, map i dokonce letadel. Vím, že to tu nikoho příliš nezajímá, ale celkem mě pobavilo toto video: https://www.youtube.com/watch?v=9WEL87zz2tE

Je to gameplay z BeamNG Drive s mapou GTA SA.
    Download: http://www.worldofmods.com/beamng/maps/362-grove-street-v11-karta.html

BeamNG Drive má samozřejmě lepší grafiku než GTA SA z roku 2005, tak toho autor videa využil a nahrál gameplay, který udává jako gameplay ze hry GTA SA s grafikou, kterou údajně sám s kamarádem vytvořil. To je samozřejmě blbost, jelikož hraje celou dobu BeamNG Drive s pouhým ústřižkem mapy ze San Andreas.

K mému údivu mu to lidi věří, že jde o modifikaci do GTA SA, jenž s kamarádem vytvořil. Lidem kteří se zajímají o tuto modifikaci, vzkazuje ať dají odběr, aby byli později informováni. Když se ho třeba někdo zeptá, proč je jízdní model úplně jiný než v GTA SA, tak odpoví, že ho prostě vytvořil sám do GTA SA.

Je zajímavé sledovat ty komentářem lidi, kteří věří, že jde o grafickou modifikaci do GTA SA. A autor videa si jen na těchto lidech zvyšuje dál číslo odběrů. Já teda myslel, že BeamNG Drive je docela známé, aby ho lidi dokázali rozeznat od GTA San Andreas, ale asi ještě nedokáží...
    • já ti moc děkuji
      • Dobře, ale proč? *15*
        • za kaz na mody do beam, můj 4letý syn bude mít velkou radost
    • WhySoSad
      Myslím že BeamNG není natolik v podvědomí a myslím si, že kdyby mi někdo nakukal že to je mod, tak to nepoznám... A to jsem v tom už pár hodin odehrál *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit