Přejít na výpis diskuzí
10 nejprodávanějších her v USA za minulý rok podle NPD
17.1.2014 | Adam Homola
88 příspěvků
-
vykastrované rugby? Takže florbal je vykastrovaný hokej? Korfbal vykastrovaný basketbal?
chrániče: myslíš, že přes ně jako nic necítí, že náraz helmy na helmu nezpůsobí otřes mozku, případně i chvilkové bezvědomí?
možnost libovolně házet: jsi si jist, že znáš pravidla fotbalu? Já měl za to že v rozehře je povolená jedna přihrávka dopředu (proto je v týmu QB,že?) jinak je to stejné jako v rugby, tudiž jen příhry dozadu.
fotbal není taktický? To jako fakt? Vždyť je to snad nejstategičtější hra vůbec. Každá rozehra je taktická bitva.
Já fakt nechápu proč má každý tendenci srovnávat fotbal s rugby. Obě to jsou výborné hry, ale taky to jsou dvě naprosto ODLIŠNÉ hry. -
tak black ops II je jeden z nejlepších od dob Staré Dobré dvojky.
-
Ty Veskoslave tady vytváříš dost podobné klima jako je na Novinkách.cz. Takovým tvým šíleným všeználkostvím
-
Rugby je gentelmanská hra (úmyslná zranění tam NEEXISTUJÍ) s jedinečným taktickým rozměrem. Americký fotbal je vykastrované rugby, kde se chrániči a možností libovolně házet zlikvidovalo vše, co je na rugby dobré. Pokud pojmem "lepší pro diváky" myslíš to, že je to rychlejší (a co sedmičkové rugby?) a s více srážkami (chrániče, trapné...), pak jsi asi chtěl napsat "lepší pro amerického diváka". Protože já osobně neznám jediného člověka, který by tohle upřednostnil před syrovostí a komplexností rugby.
-
To samé i Slováci... *3* to je ještě horší než Češi.
-
Já byl aspoň byl nějaký čas v Atlantě, takže jsem poznal jejích náturu a lidi jsou to opravdu vstřícní a milí. Potíž je, že Češi jsou šíleně malí a zakrnělí ve své podstatě. Čest vy jímkám.
-
Zmier sa s tym ze nie kazdy miluje ameriku ako ty.
-
Ty univerzitní ligy a stipendia jim závidím.
-
Co sem pleteš nějaké antiamerické názory proboha? Tady nejsi na nějakých posraných Novinkách s prominutím. A kdyby si žil na Novém Zélandu, tak máš ragby a co jako? Argument o ničem. A představa zdejších "radoby američanů" o životě v USA je krásně zkreslená;)
-
Black Ops bych tam vážně nečekal :)
-
No skutecnost bude spis takova ze 1. NFL 2. MLB 3. NBA pak je vzadu Major League Soccer a pak hodne vzadu bude NHL. USA neni Kanada hokej tam tolik stále neletí. Co člověk ale nemůže popřít tak všechny tyhle sporty mají univerzitní ligy na vysoké úrovni.
-
Já to chápu někde na novinkách apod., kde vládne omezenost, ale tady od hráčů čili mladé generace bych nečekal předsudky a takové šílené moralizovaní...
-
Seš v česku. Tady je každej odbornik na všechno.
-
Patri o trosku vic:)
-
Ale on se bavi o Madennu ne o ragby...
-
Ale on se bavi o Madennu ne o ragby..
-
Tady je to rádoby každej znalec na všechno. Od Rugby až po bůh víí co.... A antiamerické názory si nechte na novinky.cz, tam se taková tupá elita srocuje.
-
trotli jako jsou tady a antiamericke nazory nema cenu vubec resit. Pritom kdyby zili tihle radoby lemplaci ve statech tak by mleli uplne neco jinyho.
Pro mne je americkej fotbal super zabava -
Krásna ukážka skomercionalizovanej Ameriky ! A bohužiaľ väčšina sveta sa po nich opičí .
-
tak to zase prr. Německo i Rakousko mají kvalitní ligu, němečtí hráči už dokonce do NFL byli draftováni, takže zas taková sranda liga to není.
Tak v USA je nejsledovnější NFL s NBA. Za nimi je pak MLB až pak NHL. Lakros mezi takhle populární v žádném případě nepatří. Jako jo, mají tam svou ligu, což je vcelku pochopitelné, když původně je to sport severoamerických indiánů.