Přejít na výpis diskuzí
10 nejprodávanějších her v USA za minulý rok podle NPD
17.1.2014 | Adam Homola
88 příspěvků
-
Jak moc hraný? Asi tak jako u nás. Pár týmů a tím to hasne. A to, že je něco v USA populární neznamená, že to bude i v Evropě. Jsme sice "spojenci", ale mentalita je mnohdy zcela někde jinde. A to nemluvím o vkusu. USA je konzolová, Evropa a Rusko je 50:50 a Asie je pc, kdy zase Japonsko a JK jsou konzolové.
Mimochodem Lacros je v USA jeden z nejoblíbenějších sportů. A kde je v Evropě?;) Není to o tom, že co má USA, musíme mít také.
To máš to samé jako s kriketem, MS sledovalo více lidí než Ragby a NFL dohromady. A přesto to není sport, co by se nějak uchytil. -
Tak tohle je samozřejmé, ono víc než 95% lidí co am. fotbal sledijí jsou z USA. Ale to nic nemění na tom, že Super Bowl je nejsledovanější sportovní událost roku, to taky znamená, že se na to dívá víc lidí než na rugby. Ono když to tak vezmeš, tak rugby je taky sport jen několika zemí a to Británie, Francie, Itálie, Nového Zélandu, Austrálie, JAR teď se k nim přidává Argentina. Fotbal pak zahrnuje kromě USA Hlavně Kanadu (kde teda jsou trochu jiné pravidla) Německo a Rakousko.
Aby to nevyznělo zas tak, že rugby shazuju. Já se rád podívám na obojí, právě proto mě dokáže pobavit jak někdo ty dva sporty srovnává - to je jako tvrdit že fotbal a hokej si jsou podobné, protože v obou jde o to vstřelit branku. -
Delat clanek na Madden, by bylo asi vcelku hloupe. Pokud chces videt sport vygoogluj si Rugby.
-
Podle me jsou tu kvalitnejsi hry, Arkham Origins, Rayman Legends, The Last of Us, mozna i ten Bioshock Infinite...
To jen ukazuje kolik lidí to hraje "relaxačně" a vuebc to neřeší (viz Škromach na facebooku o Battlu 4) -
tak to já si stojim za GTA V :D singleplayer je klasicky dlouhá zábava a když máš kámoše na online, tak jsou možnosti nekonečný
-
*Superbowl...a ono to docela stačí, když je to jeden z nejpopulárnějších sportů USA, to se pak jednoduše dneska dostane do zbytku světa, by ses divil, že třeba v takovym Německu je americkej fotbal docela hranej
-
taky pravda,ale je to proto,ze je o to v CR zajem a nebo proto,ze proste neni nic jinyho a neni z ceho vybirat?
neverim,ze by se ten odpad tak prodaval,kdyby nabizeli i jinaci(kvalitnejsi) hry jak bugfield nebo copy of duty ci fifa 2328 -
Jo, když někdo nezná pravidla vypadá to jako že se vubec nehraje, to nepopírám *1* Pokud parvidla znáš víš, že se tam vlastně pořád něco děje
-
Superball se sleduje akorát v USA. Nikde jinde ten sport nemá rozšíření, které by stálo nějak za řeč.
-
ale prosím tě. Takový Super Bowl má sledovanost mnohem vyšší. Ale navíc mi přijde naprosto nesmyslné tyhle dva sporty srovnávat. Je fakt že na první pohled vypadají podobně, ale to hokej a florbal nebo basket a korfbal taky. Ve skutečnosti to jsou dva naprosto odlišné sporty
-
V ragbi se navzájem mrzačíš? To slyším prvně.....Za úmyslné zmrazečení protihráče jsou naopak jedny z nejpřísnějších trestů jaké jsou ve sportech. Americký fotbal pravidla znám. A stejně to považuji za frašku, stejně jako Lacros či pozemní hokej;)
P.S: Naopak ragby je co do počtu díváků zcela jinde než Americký fotbal. Finále MS světa v Ragby sledovalo neuvěřitelných 40 miliónů lidí. Navíc je to fyzicky nejnáročnější akce na světě, kdy mistrovství je skoro 6 týdnů a také pouze jednou za 4 roky. Jenom u nás finále sledovalo skoro 200 000 a to je u nás okrajový sport. -
v americe nejprodavanejsi a nektere tady nemaji ani vlastni článek
-
Jo, viděl bych to podobně, akorát místo am.fotbalu a basketu tady budou fotbal a hokej.
-
Nahodou na AC4 se tesim az ho koupim, zkousel jsem se ho a byl jsem uneseny, jelikoz to bylo uplne neco jineho nez predesle hassassiny, takze mne to bavilo a tesim se az najdu v rozpoctu diru :D
-
Boring... asi 5x sem se to šoupnul, abych našel neco zajímavýho a ani jednou sem neměl štestí na samotonou hru, vždy jen keci kometátorů napr o platu nejakýho týpka se sluchátkama apod... Fotbal(skutečnej fotbal) může bejt občas nuda , ale alespoň se furt hraje, teda kdyz zrovna nekdo neumírá na trávníku po malém přistrčení :-D
-
typická reakce člověka, který am. fotbal pořádně neviděl a navíc o tom taky prdlačky ví.
-
Velmi, velmi podobnej zebricek ma i ČR *3*
-
Nemam ani jedno, ale nebranil bych se jen AC4, kdybych nemel co jineho hrat.
-
Dobré?! Nejlepší!
-
kdyz vidim herni vkus americanu,vubec se nedivim,ze nam ty h0vny servirujou taky...