Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3437 příspěvků
-
Naštěsí na pc verzi moc takových bugu není . nejzávažnější bug u mě se jmenuje Louis Letruš :-D kterej se už podruhé naklonoval u stájí bílého prusmyku. Jeden stojí po pás v texturách a dva stojijou nad ním.
- pak jestě mám probém když v interieru otevřu dveře tak se občas stane že se v místnosti za nimi všechny věci rozhází.
- V dungeonech mam problém z vodou i když tam žádná není tak jako bych 10x za vteřinu vylezl a ponořil se do vody. je to otravné ale snést se to dá. Jinak klasické bugy jako v jiných rozsáhlých rpg. -
Souhlas, tohle je článek hodný nějakýho heního Blesku nebo blogu.
-
Pane Vávro.... no comment. Váš názor, ale pokuď chcete tedy kritizovat na Skyrimu první-poslední, nezapomeňte na to až vydáte svojí hru :)
-
Kdo chce psa bít...
-
na tom nezíde ale tento článok je podľa mňa až príliš subjektívny na to aby patril na herný server tohto kalibru... pán Vávra si tu z toho spravil blog... aj keď aspoň mám čo čítať...
-
33. Oops, ve Skyrimu vlastně žádné záchody nejsou.
Tak to si dělá srandu, ne? To musí kadit i ve Skyrimu?! -
To zase bude diskusia. Ale teším sa keď sa objaví pán Vávra v podcaste.
-
Že jo, Vávra nad vším moc přemýšlí... měl by vypnout hlavu, zahodit svoje zkušenosti jako herní vývojář a nechat se odnést do říše draků panem Howardem!
-
Mno s technickými problémy s Vávrou lze souhlasit, ale co dělá svět Skyrimu jedinečný je několik kilometrů herní plochy bez buzerace tohle nesmíš tamhle nelze dojít a tak. Zřejmě ta svoboda co budu ve hře dělat je doslova návyková *14* Vávro nebrblej a žij Skyrim *3*
-
Taky taky, pak se uvidí.
-
Jdu si to přečíst, haha! *15*
-
Jak dlouho to asi vymýšlel *1*
-
Mám stejný názor jako pan Vávra, ale všem vám vaši radost a vytržení samozřejmě přeji!
-
Tady se budou dít věci.
-
http://images.cheezburger.com/completestore/2011/4/28/ed02a898-8aee-4a7c-9bc3-f4d41f292e57.jpg
-
jojo pripravoval som si nervy už keď som počúval klub rváčú... ale že to bude až také zlé s tým Danom tak to už hej :D
-
Hned co jsem viděl 100+ důvodů, tak jsem je ani nečetl.