Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hairy_Ass
    Už si to sem napsal jednou...
  • Děláš to správně! Nepřemýšlet!

Dan Vavra jen vytahuje kraviny, který si ani nevšimnete pokud vás na ně někdo neupozorní!
  • Nadhera...parkrat sem se pousmal a ted se jen nestacim divit za ty negativni reakce co tu sou, tak nak sem si rikal - jojo, lide oceni ze si nekdo prozmenu troufl zkritizovat nesmyslne prehodnocenou hloupou hru, ale ono ne...skoda...Bethesda proste vi, ze lidi sou hloupejsi a hloupejsi a vubec jim nevadi ze od morrowindu prakticky jen zjednodusujou furt tu samou hru dokola a obiraj ji o vsecko co stoji za zminku. No, ale to je tak dnes se vsim...
  • RAAM
    Jo už se těším až 2ka vyjde v roce 2012 na Xbox na PS3 bohůžel později.
  • Po nahrání asi 40+ hodin jsem se nesetkal ani s jedním bugem...
  • Z my zkusenosti je Skyrim nejvic vyladenou freeform RPG hrou nejen v ramci Elder Scrolls. Podivejme se jak vypadaji Gtohic po vydani, podivejme se na ostatni takhle velke hry, neexistuje hra toho typu, aby byla po vydani bez chyb.
  • zipp
    Skyrim hraju a baví mě, ale vic jak 80-85% bych jí nedal. Tou spoustou chyb(hlavně interface) mi nedovolí abych si hru na 100% užil. Nad spoustou z toho co bylo v članku zmíněno sem až tak nepřemýšlel, ale je v tom hodně pravdy.
  • Mě omrzel hned! Nejsou tam žádní draci! To je jak kdyby v CoDku byly jen pistole a žádný sapíky.
  • Ukaz mi hru podobneho razeni, se stovky dungeony, questy, magii (je toho opravdu kvantum tech+).. bez chyb.. prosim..
  • Ano +1. Tak třeba jsem s celého článku vyrozuměl že Dan Vávra má rád logické a reálné prvky. Tak proč potom proboha chce ukazatel kolik ještě uplavu pod vodou? :-)
  • A to jsi necetl recenzi na Fallout 3, kde rozebiral takove veci, jakoze kompl sviti ve vaultu ve vode *1*

Jenze na to si normalni clovek jednoduse odpovi. Proste cena za skutecnost, ze se snazili pro hrace udelat tak velkou hru. Nebo i klidne tim, ze maj v budoucnosti vodotesny komply *1* Jenze on je proste mimon...
  • To mas pravdu Zaklinac ten jentak neomrzi
  • Myslíš Dragon Age: Modern Swordfare?

Ve Skyrimu je dokonalý soubojový systém a ten v DA2 jasně chybí... vždyť tam ani nejsou animace zabití! Jak pak poznáš kdy se máš cítit drsně?!

Skyrim vede, DA fůůůj.
  • Mám nahráno 50 hodin. A ani jeden bug jsem nepotkal.
  • RAAM
    Páni.Nad Skyrimem jsem uvažoval,ale jestli je to takhle vážný.Podle mě je nejlepší RPG Zaklínač.
  • Ano tech duvodu ktere jsou do oci bijicich je tam tolik ze bych je spocital na prstech rukou, ale ostatni sou totalni blaboly. Článek mohl mit vklidu 1/5novou velikost, ale i tak bych nechapal co tu vubec dela.
  • JJ přijde mi to jako poznamky testera te "nejlepší mega ultra RPG hry":)
  • kdyz uz maji vydat hru tak dodelanou a ne ze ji vydaji se 100 bugama na kazdem miste. nevim proc se tydle blbosti furt zastavata to uz bych si radsi sel zahrat dragon age 1 nebo 2.
  • hh demence hodnotit hru, ktera ma potencialni herni dobu 100+ hodin, za 10 minut.... *6*
  • Všechny jsou vedle jak ta jedle. A že těch jedlí ve Skyrimu je!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit