Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3437 příspěvků
-
nechápem čo všetci trepete bethseda bethseda... keď som hral oblivion ani som nevedel čo je to bethseda a pokiaľ toto má byť to isté tak prečo som to potom hral? pretože žiadna iná hra mi neponúkla toľko hodín hracieho času a tak chytlavú hru... vy mi skôr prídete ako ovce pretože jeden človek povedal... 100 krát opakovaná lož sa stáva pravdou... až ťa obmedzí nejaký bug tak potom píš z vlastnej skúsenosti prosím... čítam článok a dostávam sa do časti kde som si práve uvedomil že Dan už iba búcha do steny a plače pretože čakal niečo viac... asi normálne realizmus kde sa mu elfka vyzlečie a on sa bude môcť konečne odbaviť keď mu to prvé 4 časti nedovolili...
každopádne to neber úplne osobne nechtiac som to smeroval na tvoj príspevok ale myslel som to vo všeobecnosti na celú komunitu -
Smutné je, že čoskoro sa aj rpg hry budú radiť k hrám, pri ktorých "sa nepremýšľa."
-
Jednoduše, Dan Vávra prostě neví kdy má přestat s kritikou. Začínám mít pocit, že je proti Skyrimu doslova zaujatý. Mě jeho kecy nazajímají, já nejsem fanoušek ani dlouholetý hráč TES a přesto je pro mne Skyrim skvělá hra! Je asi moc rozmazlenej a náročnej, když může jedný hře (která je navíc celkem dobrá) vytknout přes 100 věcí...
A když jsem si četl co vše píše, tak si myslím, že si vymýšlí co nejvíce blbostí jen aby tady Bethesdě poskvrnil jméno... -
hmmm velice se tesim na produkt ze studia Warhorse. Takhle to vypada, ze se preci jen dockame dokonale hry... *1*
-
Minimálně 3/4 bodů jsou výkřiky, aneb takhle se dá zkritizovat naprosto každá hra, i ony milované klasiky jako je BG, Fallout nebo Mafia *4*. S několika věcmi jsem tam souhlasil, ale kritizovat ve fantasy neexistenci záchodů, architekturu atd, tak mi připadá, že pokud si Vávra stěžuje, že nedostal dávku drog ke hře, jako ostatní recenzenti a fanboyové, tak patrně kecá, protože dostal dávku dvojtou. *4* Článek by se mi líbil, kdyby tam nebyly tyhle ty vejšplechty, vis výše, ale opravdové kritiky je v článku tak 1/4. Škoda. Ale když chceš psa bít, hůl si vždycky najdeš, co? *3*
-
Takhle to dopada, kdyz se nedavaji smajliky, clovek netusi, jestli je to ironie, nebo vazne :)
-
Na CoD se odkazuje protože jeho úspěch prostě ovlivňuje všechny.
Kdyby vycházel sám a byl si jakej je, tak super.
Ale takhle je kvůli němu DA2 jen mlátička a ostatní střílečky jen tupé skriptované koridory. -
Jak to ten Vávra dělá, že má vždycky pravdu?
Ve světě dostal Skyrim desítek jen pár, kdežto v tom zatuchlým českým rybníčku, dali deset úplně všichni. Je dobře, že Dan Vávra nemá zelenej mozek a růžový brejle, ale koule pořádnýho chlapa, který se nebojí říct PRAVDU!
Dan Vávra je umělec, génius, legenda, BŮH! -
no jasne podivej se nejdrive na zaklinace a potom na skyrim v zaklinacovi se da aspon koukat na prostredi atd. Na co se da koukat ve skyrim na nic jen na same bugy.
-
A to co už vubec nechapu je to že fanoušek RPG hraje hru na konzoly!!! A jinak je tam quic save na F5 takže ukladat se dá libovolně. :)
-
do pátku by měl vyjít patch tak sem zvědavej kolyk toho opraví.
-
Proc se kazdy odkazuje na COD? Copak tu nemuzou byt hry, u kterych se neprimysli a stejne tak hry u kterych se premysli? To jako nesmi existovat ciste strilecky? Protoze se to nekomu nelibi?
-
Článek možná místy účelový, ale s pointou souhlasím. Mnoho přemnoho je Skyrimu prominuto "protože Bethesda" a "protože modeři". S takovou za chvíli bude Bethesda za těžké $$$ prodávat jenom základní jádro enginu, ani to ne, jenom doporučení jak by celý produkt měl vypadat, a hej, však modeři to dodělají, ne? -_-
-
Velmi souhlasim s ( SK ) ma pravdu.
-
Zaklínač omrzel po pěti hodinách... Skyrim Baví už 95 Hodin. a Bugy???!! jaký bugy? jednou mi to spadlo a to je Všechno!!!!!!
-
Sice jsem ten článek nečetl chci si ho přečíst až se my bude chtít,protože je fakt dlouhý,ale z toho co jsem slyšel a četl to sedí.
-
Tak doba tomu svědčí... úspěch her jako CoD jen vývojáře utvrzuje, že hráči moc nepřemýšlí.
Pak jim stačí hodin něco na omak dobrého a nikdo nemá moc čas/chuť se pídit po větším a hlubším smyslu a kvalitě. -
Do článku se jdu teprve pustit. Nicméně věřím, že krom prvenství v délce tento článek překoná i rekordní počet komentářů (obě prvenství do teď držel Danův článek a tak akorát "updatuje" svoje statistiky). Nicméně uvidíme co z toho bude, jdu číst :-D.
-
az vymyslis zpusob, kde se zacnes realne dusit podle toho jak se dusi postava, abys vedel kdy vyplavat, tak muzes zrusit ukazatel vzduchu... jezismarja premyslejte MOZKEM lidi
-
Je v tom hodně pravdy? Je vidět že ty nepřemejšlíš nikdy.