Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže, tenhle seznam si vytisknu, a až vám, pane Vávro, vyjde ta vaše slavná hra, budu si všechno odškrtávat. To jsem zvědav.
  • calwin
    nechápem čo všetci trepete bethseda bethseda... keď som hral oblivion ani som nevedel čo je to bethseda a pokiaľ toto má byť to isté tak prečo som to potom hral? pretože žiadna iná hra mi neponúkla toľko hodín hracieho času a tak chytlavú hru... vy mi skôr prídete ako ovce pretože jeden človek povedal... 100 krát opakovaná lož sa stáva pravdou... až ťa obmedzí nejaký bug tak potom píš z vlastnej skúsenosti prosím... čítam článok a dostávam sa do časti kde som si práve uvedomil že Dan už iba búcha do steny a plače pretože čakal niečo viac... asi normálne realizmus kde sa mu elfka vyzlečie a on sa bude môcť konečne odbaviť keď mu to prvé 4 časti nedovolili...

každopádne to neber úplne osobne nechtiac som to smeroval na tvoj príspevok ale myslel som to vo všeobecnosti na celú komunitu
  • Smutné je, že čoskoro sa aj rpg hry budú radiť k hrám, pri ktorých "sa nepremýšľa."
  • Jednoduše, Dan Vávra prostě neví kdy má přestat s kritikou. Začínám mít pocit, že je proti Skyrimu doslova zaujatý. Mě jeho kecy nazajímají, já nejsem fanoušek ani dlouholetý hráč TES a přesto je pro mne Skyrim skvělá hra! Je asi moc rozmazlenej a náročnej, když může jedný hře (která je navíc celkem dobrá) vytknout přes 100 věcí...

A když jsem si četl co vše píše, tak si myslím, že si vymýšlí co nejvíce blbostí jen aby tady Bethesdě poskvrnil jméno...
  • hmmm velice se tesim na produkt ze studia Warhorse. Takhle to vypada, ze se preci jen dockame dokonale hry... *1*
  • Hairy_Ass
    Minimálně 3/4 bodů jsou výkřiky, aneb takhle se dá zkritizovat naprosto každá hra, i ony milované klasiky jako je BG, Fallout nebo Mafia *4*. S několika věcmi jsem tam souhlasil, ale kritizovat ve fantasy neexistenci záchodů, architekturu atd, tak mi připadá, že pokud si Vávra stěžuje, že nedostal dávku drog ke hře, jako ostatní recenzenti a fanboyové, tak patrně kecá, protože dostal dávku dvojtou. *4* Článek by se mi líbil, kdyby tam nebyly tyhle ty vejšplechty, vis výše, ale opravdové kritiky je v článku tak 1/4. Škoda. Ale když chceš psa bít, hůl si vždycky najdeš, co? *3*
  • Takhle to dopada, kdyz se nedavaji smajliky, clovek netusi, jestli je to ironie, nebo vazne :)
  • Na CoD se odkazuje protože jeho úspěch prostě ovlivňuje všechny.

Kdyby vycházel sám a byl si jakej je, tak super.

Ale takhle je kvůli němu DA2 jen mlátička a ostatní střílečky jen tupé skriptované koridory.
  • Jak to ten Vávra dělá, že má vždycky pravdu?

Ve světě dostal Skyrim desítek jen pár, kdežto v tom zatuchlým českým rybníčku, dali deset úplně všichni. Je dobře, že Dan Vávra nemá zelenej mozek a růžový brejle, ale koule pořádnýho chlapa, který se nebojí říct PRAVDU!

Dan Vávra je umělec, génius, legenda, BŮH!
  • no jasne podivej se nejdrive na zaklinace a potom na skyrim v zaklinacovi se da aspon koukat na prostredi atd. Na co se da koukat ve skyrim na nic jen na same bugy.
  • A to co už vubec nechapu je to že fanoušek RPG hraje hru na konzoly!!! A jinak je tam quic save na F5 takže ukladat se dá libovolně. :)
  • do pátku by měl vyjít patch tak sem zvědavej kolyk toho opraví.
  • Proc se kazdy odkazuje na COD? Copak tu nemuzou byt hry, u kterych se neprimysli a stejne tak hry u kterych se premysli? To jako nesmi existovat ciste strilecky? Protoze se to nekomu nelibi?
  • Článek možná místy účelový, ale s pointou souhlasím. Mnoho přemnoho je Skyrimu prominuto "protože Bethesda" a "protože modeři". S takovou za chvíli bude Bethesda za těžké $$$ prodávat jenom základní jádro enginu, ani to ne, jenom doporučení jak by celý produkt měl vypadat, a hej, však modeři to dodělají, ne? -_-
  • Velmi souhlasim s ( SK ) ma pravdu.
  • Zaklínač omrzel po pěti hodinách... Skyrim Baví už 95 Hodin. a Bugy???!! jaký bugy? jednou mi to spadlo a to je Všechno!!!!!!
  • RAAM
    Sice jsem ten článek nečetl chci si ho přečíst až se my bude chtít,protože je fakt dlouhý,ale z toho co jsem slyšel a četl to sedí.
  • Tak doba tomu svědčí... úspěch her jako CoD jen vývojáře utvrzuje, že hráči moc nepřemýšlí.
    Pak jim stačí hodin něco na omak dobrého a nikdo nemá moc čas/chuť se pídit po větším a hlubším smyslu a kvalitě.
  • terz
    Do článku se jdu teprve pustit. Nicméně věřím, že krom prvenství v délce tento článek překoná i rekordní počet komentářů (obě prvenství do teď držel Danův článek a tak akorát "updatuje" svoje statistiky). Nicméně uvidíme co z toho bude, jdu číst :-D.
  • Spades
    az vymyslis zpusob, kde se zacnes realne dusit podle toho jak se dusi postava, abys vedel kdy vyplavat, tak muzes zrusit ukazatel vzduchu... jezismarja premyslejte MOZKEM lidi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit