Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3437 příspěvků
-
Můj názor můžeš nalézt v materiálech týkajících se Skyrimu už z doby, než hra vyšla. Hra vyšla, zčásti jsem se mýlil, zčásti se obavy naplnily. Článek pana Vávry jsem přečetl nyní a do jisté míry odpovídá mému náhledu na tento kus softwaru.
Pan Vávra místy opravdu "mlátí slámu", nicméně jak jsem psal, pointa zůstává - pokud by produkt v takovém stavu vydala malá začínající firmička z Běloruska, tak nevěřím v hodnocení 10 a výkřiky o excelentní zábavě. Spíš bych viděl 7-8, maximálně 9 a slovní komentář "po patchi hra možná bude lepší". -
Je Dan Vávra egomaniak ? áno je ... lenže tento egomaniak má z veľkej časti pravdu. Vypichol detaily ktoré sú mnohdy zásadného charakteru ale bežný zástupca dnešných más ich jednoducho prehliadne. Radšej sa nechá unášať v prúde jedného veľké divadelného predstavenia, ktoré sa navonok zdá okúzlujúce a rozmanité ale vo vnútri je zhnilé a prázdne.
Na druhej strane tento Vávrov postoj je ideálne chápať predovšetkým ako opačný extrém proti 100-vkovým recenziám a nezmyselnej glorifikácii hry, ktorá sa ale opakuje rovnako ako u TES4. -
Jsem zvědavej kdy vyjde hra, která se Danu Vávrovi líbit BUDE... *4* . Myslim si, že je příliš náročnej, asi jako malý rozmazlený děcko... Když se mu nelíbí hry, tak at si zkusí sám vytvořit, podle jeho představ a hezky sám! Bych ho chtěl vidět...
-
Kromě (pro mě) epic bugu, a sice padání hry, které jsem ale už vyřešil a jestli mi hra spadne po 20h průběžného hraní, tak je to moc, tak jsem narazil zatím na jeden jediný - v jedné jeskyni se mi nešlo prosekat pavučinou, to vyřešil opětovný loading. Ale chápu, že TES hry nebyly nikdy s optimalizací na špici. *9*
-
V podstatě nesouhlasim jen s jednou věcí, spíš dvěma *15* ...to že vybavení neni levelovaný je pro mě plus, v oblivionu to bylo 1-10/11-19/20 pokud se nepletu, proto byly i krásný unikátní zbraně co jste našli na malym levelu později nepoužitelný. Ve skyrimu se to řídí perkama a mě to vůbec nevadí, že dawnbreaker s mehrunes' razor budu mít až do konce *1*
Dungy taky nejsou nejhorší, v oblivionu se na ně nedalo koukat, ÚPLNĚ VŠECHNY přez kopírák a jen málokdy mě nějaký vyloženě zaujal. Neříkejte že ve Skyrimu nikoho nezaujal například systém trpasličích pevností a Blackreach.
Největší mínus je absence humoru... Shivering Isles měly aspoň jistý šílený kouzlo.
ale ostatních 114 bodů souhlasí a i tak to pořád hraju... hold ty žlutý zuby a kapku odéru přetrpim *2* a až nás z toho ostrova vysvobodí, tak si hold zajdu na urologii *5* -
Pevně věřím tomu, že pan Vávra z větší části tímhle seznamem jen trolluje. Bo jestli ne, tak veškerý můj respekt vůči jeho osobě by asi musel klesnout až kajsi do Austrálie.
-
sťažuj sa že si dostal čo si dostal keď sa ešte otvorene priznáš že si to stiahol tak ti to doprajem ešte dvojnásobne...
-
Hlavne je divny, ze Fallout New Vegas vychvalil az do nebe a Skyrim takhle potopi? Jsem jedinej, komu Fallout New Vegas a Skyrim az na fantasy zanr pripada v podstate podobny?
-
Přesně, Vávra na hrad! *5*
-
Dan Vávra by se měl vrátit ke Call Of Duty a pořádný hry nechat pořádnejm hráčům
-
Výbornej článek, u nečeho jsem umírala smíchy :D I přesto, že jiné hry mají stejné problémy, furt to nejsou "supercool" rádoby desítkové hry. Vávra je bůh :D
-
Samozřejmě, že je to vážně. Dan má svatou pravdu, která by se měla tesat do kamene!!!
-
dan vavra nekdy dodal na trh neco co bylo dodelane a bez chyb ??? aha ...... *1*
-
Ešte že sa v Bethesde poistili tým, že peniaze ušetrené na grafike, ui, ai, nadabovaní... investovali do marketingu a niekoľkomesačného hypovania.
-
>Bravo, máme tady "Call of Duty RPG žánru".
Hezky řečeno. A CoD se svoje CoDovství ani nesnaží schovat. Skyrim ano a očividně mu to prochází... -
Mozna je jim to prominuto, ze nekdo udelal funkcni zabavny projekt, ktery svete div se, netrval 7 let, jako u jedne ceske nejmenovane hry s 8 hodinovou hracu dobou (ano, melo to mit puvodne 14hodin a vyvijet se to s takovymi pristupy melo dalsich 14 let), na ktere autor take delal. Ze to ma bugy? Ale jiste. Jenze ja se u toho bavim. Neni duvod proc to nekoupit... Budes se divit, ale nehledam dokonalost, nybrz zabavny funkcni projekt. Pokud nekomu vadi jinak koncipovany healthbar, at to jednoduse nehraje a pripominky posila pokud mozno autorum, o cemz pochybuji, ze se v jeho pripade stalo. On si rad keca akorat v ceskem rybnicku.
Mozna by lide, jako pan Vavra, mohli nekdy ze sebe vypotit i sto duvodu, proc nekterou hru ma rad, coz by byl dle meho nadlidsky vykon. *3* Nakonec zdrave smyslejici clovek si vetsinou stavi proti sobe protiklady. -
Rad troluje asi proto,ze jeho hry posledni dobou stoji za prd *4*
Skyrim neni dokonaly,ale mi se libi vice nez Oblivion. -
Ať žije Dan Vávra!
-
Vsechno jedno, at tu hru milujete jak chcete (a tady je vsechno v poradku), proste neni na absolutni hodnoceni. Ne, neni...
-
Hra ma bavi,pri kupe som sa nerozhodoval podla ziadne vyhypovanej recenzie ani nic podobne a preto nepotrebujem citat ani tento clanok aby som si uvedomil aka je to na pi*u hra,Dan Vavra je urcite zaujmavy clovek a je urcite vhodny ucastnik fight clubu,ked uz sa to tak vola a vela krat som sa pousmial ked v FC pindal na CoD alebo podobne,ale citat jeho x ticis znakovy hate preco sa mu to nepaci nehodlam,pretoze presne viem ako je to napisane,keby som nemal co robit,tak na kazdy bod mozem napisat,preco akurat mne to nevadi,pripadne,ze je to uplne mimo,samozrejme ta hra ma aj objektivne chyby ktore sa jej nedaju upriet,ale toto? dakujem neprosim,ale prajem prijemnu zabavu trollom,hejterom skyrimu a podobne,howgh :)