Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
Hmm, za hodinku tu mame bratru 120 prispevku ... toto jede, panecku ...
-
Můj názor můžeš nalézt v materiálech týkajících se Skyrimu už z doby, než hra vyšla. Hra vyšla, zčásti jsem se mýlil, zčásti se obavy naplnily. Článek pana Vávry jsem přečetl nyní a do jisté míry odpovídá mému náhledu na tento kus softwaru.
Pan Vávra místy opravdu "mlátí slámu", nicméně jak jsem psal, pointa zůstává - pokud by produkt v takovém stavu vydala malá začínající firmička z Běloruska, tak nevěřím v hodnocení 10 a výkřiky o excelentní zábavě. Spíš bych viděl 7-8, maximálně 9 a slovní komentář "po patchi hra možná bude lepší". -
Je Dan Vávra egomaniak ? áno je ... lenže tento egomaniak má z veľkej časti pravdu. Vypichol detaily ktoré sú mnohdy zásadného charakteru ale bežný zástupca dnešných más ich jednoducho prehliadne. Radšej sa nechá unášať v prúde jedného veľké divadelného predstavenia, ktoré sa navonok zdá okúzlujúce a rozmanité ale vo vnútri je zhnilé a prázdne.
Na druhej strane tento Vávrov postoj je ideálne chápať predovšetkým ako opačný extrém proti 100-vkovým recenziám a nezmyselnej glorifikácii hry, ktorá sa ale opakuje rovnako ako u TES4. -
Jsem zvědavej kdy vyjde hra, která se Danu Vávrovi líbit BUDE... *4* . Myslim si, že je příliš náročnej, asi jako malý rozmazlený děcko... Když se mu nelíbí hry, tak at si zkusí sám vytvořit, podle jeho představ a hezky sám! Bych ho chtěl vidět...
-
Kromě (pro mě) epic bugu, a sice padání hry, které jsem ale už vyřešil a jestli mi hra spadne po 20h průběžného hraní, tak je to moc, tak jsem narazil zatím na jeden jediný - v jedné jeskyni se mi nešlo prosekat pavučinou, to vyřešil opětovný loading. Ale chápu, že TES hry nebyly nikdy s optimalizací na špici. *9*
-
V podstatě nesouhlasim jen s jednou věcí, spíš dvěma *15* ...to že vybavení neni levelovaný je pro mě plus, v oblivionu to bylo 1-10/11-19/20 pokud se nepletu, proto byly i krásný unikátní zbraně co jste našli na malym levelu později nepoužitelný. Ve skyrimu se to řídí perkama a mě to vůbec nevadí, že dawnbreaker s mehrunes' razor budu mít až do konce *1*
Dungy taky nejsou nejhorší, v oblivionu se na ně nedalo koukat, ÚPLNĚ VŠECHNY přez kopírák a jen málokdy mě nějaký vyloženě zaujal. Neříkejte že ve Skyrimu nikoho nezaujal například systém trpasličích pevností a Blackreach.
Největší mínus je absence humoru... Shivering Isles měly aspoň jistý šílený kouzlo.
ale ostatních 114 bodů souhlasí a i tak to pořád hraju... hold ty žlutý zuby a kapku odéru přetrpim *2* a až nás z toho ostrova vysvobodí, tak si hold zajdu na urologii *5* -
Pevně věřím tomu, že pan Vávra z větší části tímhle seznamem jen trolluje. Bo jestli ne, tak veškerý můj respekt vůči jeho osobě by asi musel klesnout až kajsi do Austrálie.
-
sťažuj sa že si dostal čo si dostal keď sa ešte otvorene priznáš že si to stiahol tak ti to doprajem ešte dvojnásobne...
-
Hlavne je divny, ze Fallout New Vegas vychvalil az do nebe a Skyrim takhle potopi? Jsem jedinej, komu Fallout New Vegas a Skyrim az na fantasy zanr pripada v podstate podobny?
-
Přesně, Vávra na hrad! *5*
-
Dan Vávra by se měl vrátit ke Call Of Duty a pořádný hry nechat pořádnejm hráčům
-
Výbornej článek, u nečeho jsem umírala smíchy :D I přesto, že jiné hry mají stejné problémy, furt to nejsou "supercool" rádoby desítkové hry. Vávra je bůh :D
-
Samozřejmě, že je to vážně. Dan má svatou pravdu, která by se měla tesat do kamene!!!
-
dan vavra nekdy dodal na trh neco co bylo dodelane a bez chyb ??? aha ...... *1*
-
Ešte že sa v Bethesde poistili tým, že peniaze ušetrené na grafike, ui, ai, nadabovaní... investovali do marketingu a niekoľkomesačného hypovania.
-
>Bravo, máme tady "Call of Duty RPG žánru".
Hezky řečeno. A CoD se svoje CoDovství ani nesnaží schovat. Skyrim ano a očividně mu to prochází... -
Mozna je jim to prominuto, ze nekdo udelal funkcni zabavny projekt, ktery svete div se, netrval 7 let, jako u jedne ceske nejmenovane hry s 8 hodinovou hracu dobou (ano, melo to mit puvodne 14hodin a vyvijet se to s takovymi pristupy melo dalsich 14 let), na ktere autor take delal. Ze to ma bugy? Ale jiste. Jenze ja se u toho bavim. Neni duvod proc to nekoupit... Budes se divit, ale nehledam dokonalost, nybrz zabavny funkcni projekt. Pokud nekomu vadi jinak koncipovany healthbar, at to jednoduse nehraje a pripominky posila pokud mozno autorum, o cemz pochybuji, ze se v jeho pripade stalo. On si rad keca akorat v ceskem rybnicku.
Mozna by lide, jako pan Vavra, mohli nekdy ze sebe vypotit i sto duvodu, proc nekterou hru ma rad, coz by byl dle meho nadlidsky vykon. *3* Nakonec zdrave smyslejici clovek si vetsinou stavi proti sobe protiklady. -
Rad troluje asi proto,ze jeho hry posledni dobou stoji za prd *4*
Skyrim neni dokonaly,ale mi se libi vice nez Oblivion. -
Ať žije Dan Vávra!
-
Vsechno jedno, at tu hru milujete jak chcete (a tady je vsechno v poradku), proste neni na absolutni hodnoceni. Ne, neni...