Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Očekával asi reálnej příběh jako u Lidic. *15*
  • Zajimavy, ze i pres 100+ duvodu me ta hra bavi a jeste porad ji hraju, neni to tedy spis pochvala?
  • Vývoj a zejména finální podoba Mafie II má s panem Vávrou společného velmi málo. Je to sice lehce překvapivé, ale je to tak.

Pan Vávra na scénáři Mafie II pracoval a ano, jeden čas vystupoval v herních médiích tak trochu jako "duchovní otec" hry Mafia II. To ovšem velmi rychle vzalo za své a tento post postupně obsadila dvojice Denby Grace a Jack Scalici. Dan poté od projektu odešel úplně. Můžeme se jenom domýšlet, proč asi...
  • Naštěstí se ty chodby kroutí každá jinak a ta místnost je většinou jinak velká a stavěná. Nechtěl jsem ty dungy vychvalovat, jen že některý stojí za zapamatování a oproti oblivionu je to pokrok, malinkej... tam když jsem vlezl do 5. dungu tak sem měl nedbytnej pocit déjà vu, prostě se jen opakovalo 8 vzorů bez sebemenší změny.
  • ty jo přesně, přesně na to myslím. Naštěstí po 73 hodninách hraní mě nic takového nerozhodí a už vůbec ne konzolista Vávra.
  • Tento clanek se mi zda jako solidni trolling. Precetl jsem si jenom par bodu a nemohl jsem se ani smat. Pouze jsem se tvaril znechucene. No jo, kdo chce psa tlouc...
  • Přesně můj pocit! *1*
  • johnysak
    Všechno je to o přístupu...........
  • Trol.diskuzni
    Jo, stojí za kulové... všechno lesklé a vyblurované...
  • Opravdu? Na prvním stupni základní školy máte statistiku? No ták, jablka a hrušky to nejsou, raději sem piš jak se učíš Japonštinu.
  • A ještě myslim že je chyba že do uvodu nenapsal to co od Skyrimu očekeval. Protože já ani neočekaval že ty chyby co jsou skoro v každém RPG tam nebudou. Dělali na tom 3 roky a myslim že jim dalo plno prace vytvořit ty všechny věci co tam jsou....Je to prostě standardní RPG v jiném než stale opakovaném postapokalyptickém.
  • Amim
    Jak to říct. Risen, Gothic a dokonce i Baldurs Gate časem omrzí. Už samotný fatk, že hraju na nejmenší možné detaily a dohledem staženým na minimum (kromě viditelnosti postav - není zrovna super, když na Vás někdo střílí a Vy ho ani nevidíte), vypovídá o tom, že opravdu nepotřebuju eno nuno grafiku.

A jak říkám, já to hraju rád, nicméně nechápu, jak tomu někdo může dát deset.

A srovnávat hry s autem je trochu ...k ničemu.
  • Trollové jsou velcí, neohrabaní, smrdutí a nemají inteligenci a ještě ke všemu jsou to vymyšlené bytosti, tak mi trolle vysvětli co tu děláš a jak ses naučil psát, hrát a provokovat? *7*
  • jsi dobry
  • A doufam že tam budou zachody! Bez nich at to ani nevydava!
  • Vše, tedy skoro vše je naprostá pravda... Ale stejně to hraji, stejně to chci dohrát. A ikdyž jsem na 26 lvl, mám stejnou zbraň. Daugiři nosí pořád ebenitovej meč, akorát už nemá lvl 21 jako na začátku ale má 27 :D . Skyrim má tolik chyb , ale hrál jsem morrowind, oblivion a ve skyrimu je tolik odkazů na předešlé díly. Prostě se mi vážně zdá že ten svět člověk už zná, řekne si : "j´o tom jsem už slyšel" . Prostě to chci dohrát, chci projít hlavní dějovou linii a možná chci zjistit co se stane když dám dohromady tamto a tohle. Když najdu ten meč a odhalím něco.... Je to RPG s miliónem a jednou chybou anvíc, přesto je budu přehlížet a budu hrát. Proč ? Ne proto že by nebyla možnost jiného Rpgčka, ale proto že je to svět do kterého jsem se chtěl vrátit. Čekal jsem po Oblivionu až přijde další díl. A dohraji Skyrim a budu čekat zas, tak to je. Skyrim je Skyrim..Uź vyšel a bud ho přijmem takovej jakej je a nebo přestanem hrát sérii The Elders Scrolls ? To to raději přijmu tak jak to je...
  • Říká člověk, co ani nepochopil intro u Rage...
  • Ten článek funguej jako Skyrim. Naprosto upředňostňuje kvantitu nad kvalitnou. Ale až na to, že Skyrim svobodně dýchá a krásně se hraje jak chci já, zatímco tenhle článek je fakt prostá sračka, většina z těch bodů jsou nesmysly a nedovoluje to naprostá většina her (toalety?! ehm..vážně?!), pokud člověk co tohle udělal fušuje do her, zajímalo by mě, co chce vydat. Simulaci života? Trapas. Klíčový dírky..luk..váhy...A NEBO KRYPL S TVRDÝM Y!!! Nemám rád přehnaný vynášení do nebes, ale tohle? Tohle to je prosím pěkně názorná ukázka ubohosti. Asi by měl lidem v Bethsedě ukázat, jak umí dělat hry. Třeba Mafia 2, že? Bravo.
  • Hairy_Ass
    Grafika je příšerná? http://www.youtube.com/watch?v=CQB4wkmKOv8
  • Nic ve zlym. Ale zadna mala firmicka z Beloruska by takovou hru nevydala. Ono vytahovat jedno ad absurdum za druhym, jen kvuli tomu, abych se mohl po necem svezt, je opravdu strasne levny a pohodlny.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit