Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3437 příspěvků
-
Lol, podareny clanok s cielom vyvolat SENZACIU. O Vavrovi si vsak kazdy rozumny hrac mysli svoje. A nie je to naozaj nic pekne. Keby tento radoby-expert-cez-vsetko dokazal spravit aspon z polovice tak objemnu a prepracovnu hru, ako to dokaze Bethesda, vtedy by mozno aj mal pravo nieco tak kritizovat. V podstate mi to tak pripada, ze autor akosi nehra hry pre zabavu, ale len preto, aby mohol sam sebe dokazovat, ze ON by to URCITE spravil LEPSIE a ze aka banda neschopakov ti vsetci celosvetovo uznavani developeri su. Holt, CZ je pre Vavru asi pupok sveta...
-
tím psem je myšlen Dan? je to legitimní výtka k designu
-
Pan Vávra má s výsledkem projektu Mafia II společného velmi málo. Je to překvapivé, ale je to tak.
Apropo jako moder jsem nahlédl pod pokličku a vězte že všechno o čem kdy pan Vávra mluvil ve spojitosti s Mafií II existuje, byť většinou ve formě pahýlu. Tudíž on nekecal, ale jaksi někdo dostatečně mocný nasměroval vývoj Mafie II poněkud jiným směrem, než se původně plánovalo. -
Nejsem Dan, ale Jura, ale to nevadí, splete se každej..
-
ten článek je ale o tom, že Skyrim není desítková hra, pokud to někomu a "profesionálním recenzentům" zvláště pořád připadá na deset, tak by se měl jít léčit
-
Pan Vávra je jediný, kdo má "koule" na to tu hru veřejně kritizovat... A má na to plné právo - i kdyby už nikdy nic nevydal, stejně pro mě bude daleko větší frajer než ten Howard se svými generovanými plošinovkami TES. *5*
-
Jestli se da Skyrim s necim porovnavat,tak jedine s F:NV. Nic podobnejsiho neni. Jake jine open world hry vychazi prosim te? Velky otevreny svet,temer stejny graficky engine za kterym stoji ta sama firma,...
Jinak ale souhlasim. Clanek o nicem. Ke Skyrimu mam spoustu vyhrad,ale o cem tohle vlastne je? pro pobaveni? Pak se to povedlo. Mysli to vazne? Pak mu to uz leze na mozek... -
Tak tech 100+ duvodu by se dalo shrnout tak do 10 z toho me jich vadí asi tak 6.
př : 1)kůn je blbej, 2)hnusnej , 3)pomalej , blablabal. proste kůn je kkt, ale je mi to uplne u prd*** , jelikož ho proste nepotrebuju a nechci, ikdyby byl hezkej, chytrej a rychlej. *1*
Další problémy jako : domy jsou drahé..... kdo by to čekal co? A kdyby byli levný tak si zas stežujeme na to, že co je to za logiku, že si mužu hned koupit dům. *1*
nebo
Ukazatel dechu není... vec která me vubec nevadí spís ji beru jako kladnou. -
Dane, díky
-
Já skoro se vším souhlasím, něco přehnal aby měl stovku, ale grafika je pěkná jako celek, jinak strašně zastaralá. Inventář hrůza, bugy - hodně dokonce i znemožňující dokončení questu. Nelogičnosti, dále musím uznat že i já mám sekyrku asi třicet hodin a hrozně málo těch krásných pocitů z nových předmětů. Takže já tam pracovat tak na té hře změním hromadu věcí. Ta hra je skvělá vážně jen z toho že jí chybý žánrová konkurence. Přece jenom Zaklínač 2 byl spíš koridor s výběrem jaký quest dřív.
-
Pěknej článek :D
A asi u 50 budů se stotožňuji... Je fakt peklo, že si musim koupit 50 kůží a 50 ignotů abych vyrobil 50 nožíků, abych se trochu vytrénoval v kovaření, které je ze začátku na nic...A ten meč má asi namysli ten z tý Nebeský kovárny ne? Ten mám už 50 hodin a taky jsem nenašel lepší :D -
Dival bych se spis na to takhle... ukazte mi neco ve svete co se libi vsem :)
-
Vy..víš co se můžeš i za chatkou a udělat to bodlákem. Je to fantasy a navíc ze středověku. Vlastně..třeba tam ani lidi neserou.
-
Dane, poslechni si, co jsi rikal v Fight Clubu #12 kolem 25-30 minuty - "kdyz u hry ztravis hodne casu a bavi te, pak je to dobra hra a nemusi mit kdejake zpracovani" (volna citace). Timhle clankem se docela popiras, nezda se Ti?
- Ja teda taky bugy vidim, ale to nic nemeni na tom, ze jsem u toho posledni tyden nahparil asi 30hodin a do prace jsem chodil po 4h spanku *13* - a to jsem obecne spis casual hrac -
No takhle... Po precteni par bodu z clanku, se na Skyrim budu divat stejne, porad me bude bavit, protoze se mi libi, to je to hlavni. Nejsem si jistej, jak se ale ted budu divat na Dana Vavru :)
-
Tak Vávra nasadil kvalitu hodně vysoko, jsem zvědav na tu hru, co na ní spolupracuje (studio Warhorse). *4*
-
jediny fail je to ze neviete nic ine len kritizovat tuto super hru, tolko chyb co ste popisali som si v hre ani nevsimol a aj ked hej som ich prehliadol , len same bugy vsade bud tu alebo na sectore len nadavat na to viete, no a co ze ma tolko chyb aj fallout ich mal a obe su to uzasne hry ktore sa hrali az do konca a nevedel som ich prestat hrat, tak tolko nepindajte:) ale dobre ide vam o to o hre napisat kolko ma chyb , ale mna to osobne uz nezaujima a uz je to trapne
-
Teď zníš jako Vávra.
-
Jako sorry, ale tohle je velkej kiks, aby se v designech budov nemyslelo na záchody. Skutečnej význam to nemá, jen to prostě nevypadá dobře.
-
V husitské hře od Warhorse studia, kde bude realistický model trávicího traktu a zároveň nutnost sbírat dostatek mechu, protože když se po vykonání potřeby neutřete, bude vám hrozit nákaza morem.