Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3437 příspěvků
-
Ja sa narozdiel od Vavru nehram na poloboha.. niekedy treba aj trosku pokory a nie len velkohubo kritizovat. A co som dokazal ja, do toho ta je s prepacenim HOVNO, pepiku.
-
s cca asi 50 % námitek se zcela ztotožňuji - ostatní jsou takové nedostatky které má většina těchto her...... Obecně za sebe můžu říct, že když jsem Skyrim hrál a probíral se jeho obsahem, tak jsem občas zažíval dejavu z různých lokací, předmětů a herní mechaniky a došel jsem k rovnici: Fallout3 x Oblivion = Skyrim
-
Pro všechny, kdo chtějí získat další důvod, proč mě obdivovat či nenávidět, nalistujte si pátou stránku od začátku diskuze, kde jsem publikoval naprosto objektivní rozbor této hry. *5*
-
Fór je v tom, že pod podobnou kritikou by neobstály ani ony kvalitní Baldur's Gate či Icewind Dale. I Mafie by byla bez šance. *3*
-
ne, článek, o který žádala část místní komunity. seznam legitimních výtek, nic víc.
-
Máte vy slováci nějakej komplex méněcennosti nebo co, že se vždycky tak pěkně navezete do česka?
-
Koukám, tady je spousta pošlapaných kuřích ok. Všechny ty výtky jsou zcela legitimní. Pokud pro vás mají nulovou váhu, páč je toho v TES5 hóóódně, tak si to užívejte ne?
-
.. ja mam za 50 hodin full daedric armor + tunu sklenenych mecu atd atd... level 52 a stale mam prolezene asi 40% sveta... so come oooon.... je jasne ze kdyz si za 50 hodin na lvlu 10-20 ( nevim jestli je to tvuj pripad) tezko budes nachazet lepsi veci....
-
Proč to lidi hodnotí tak vysoko ? Je to prostě novodobý fanatismus a kulty ! Všichni budou hodnoti dobře hry, protože je dělalo (kdysy) výtečné studio. Nikdo si přece nemůže připustit, že jejich vysněná hra může propadnou, budou si ji stále hájit i kdyby byla úplný propadák. Nedokážou přijmou realitu, nedokážou být objektivní. Je spousta herních serií a studií, jejich hráči/fanoušci jsou fanatici. Jak někdo hanobí/nadává na jejich hru, je zle, musí ji hned bránit. Ano, jako příklad můžeme nyní brát Blizzard (i když za to může Activision), většinu zničených herních serií vydaných od EA. Jak také lidi poznáte ? Stačí se rozhlédnou zde v diskuzích a hned je poznáte! Slavné obránce např. WoWka, CoD.
Nikdo nemůže věřit, že ty dnešní studia jsou stejné jako při svém vzniku/největší slávě. Mění se vedení (majitel), mění se personál - to srdce pracantů, co na tom dělalo a hlavně vše je dnes podřízeno reklamám a prodejnosti co největší mase lidí. -
Mno až na to že ve světě New Wegas jsi tu hru svyma činama ovlivnoval. To se mi ve skyrimu nestalo a myslím že to tak ani neni koncipované. Prostě jsi typek v drsném světě a zjištuješ že jsi drakorozený a je jen na tobě z jaké strany budeš poznavat svět kolem a příběh.
Já vlastně žadny jiný TES než tohle nehral a pravě se mi libí že to ma Falloutovské znaky. Hold myslim že je to od Bethesdy ekonomické rozhodnutí. Mají takto dvě stejné RPG z ruzných světu.
Na druhou stranu ano jde to dělat i lepe v tomto zase mužeme chvalit Ubisoft protože to nejsou jen hloupé konverze a nejsou ani zabugované. Ale také je to stale to stejné. Na druhou stranu je assassin celkem linearní hrou.
On by asi Dan chtěl prostě skloubit tak otevřeny svět jako Skyrim. Ovlivnovaní světa rozhodnutím ala New Wegas a preciznost Zaklinače 2. Ale takové studio se ještě nenarodilo :) -
Bohužel je málo odstavcu tak na sebe budu reagovat :D
Další problémy s inventářem,menu které jsou ( zase ) rozepsane do 20 bodů.
Porste práce s menu ( mysleno dovednosti, inventár , magie .. ) jsou ze zacatku neprehledne, snadno se dostanete uplně jinam než chcete atd atd , ale za 20hodin hraní jsem s tím nemel večí problémy a za 40hod sem si na to zvykl a nechci to ani menit :D -
Pokud jde o ten dech,tak to je totalni fail. Ja jsem po 40 hodinach hrani (a spoooouste potapeni) nahodou na internetu!!!! zjistil,ze pod vodou muze dojit i dech. Pri samotmen hrani mi nedosel ani jednou. Myslel jsem si ze to Bethesda zrusila. Tak stupidne je to ve hre udelane.
-
Tve dobrý, takhle dobře jsem se dlouho nezasmál. *1* Každopádně se teším, až to uvidím v té hře. *1*
-
Jo aha... A co ty jsi dokázal, severomaďare, oproti Vávrovi?
-
Pod to bych se klidně podepsal *4*. Doby kvalitních RPG jako Baldurs Gate, Icewind Dale apod. jsou už pryč. Tyhle pseudorpg by Bethesda jsou úplně mimo. Bohatě mi stačilo vyzkoušet Fallout 3 a Oblivion - obojí zabugované a osekané ve všech směrech, aby se to dalo hrát i na konzolích. Celé to vypadá jak FPS akce s prvky RPG pro děti 8+ let.
-
Tak spousta hráčů má s kovářstvím opačnej problém, že je moc jednoduchý, pár desítek minut kování a už si můžeš vyrobit vlastní deadrický brnění. *15*
-
Mno až na to že ve světě New Wegas jsi tu hru svyma činama ovlivnoval. To se mi ve skyrimu nestalo a myslím že to tak ani neni koncipované. Prostě jsi typek v drsném světě a zjištuješ že jsi drakorozený a je jen na tobě z jaké strany budeš poznavat svět kolem a příběh.
Já vlastně žadny jiný TES než tohle nehral a pravě se mi libí že to ma Falloutovské znaky. Hold myslim že je to od Bethesdy ekonomické rozhodnutí. Mají takto dvě stejné RPG z ruzných světu.
Na druhou stranu ano jde to dělat i lepe v tomto zase mužeme chvalit Ubisoft protože to nejsou jen hloupé konverze a nejsou ani zabugované. Ale také je to stale to stejné. Na druhou stranu je assassin celkem linearní hrou.
On by asi Dan chtěl prostě skloubit tak otevřeny svět jako Skyrim. Ovlivnovaní světa rozhodnutím ala New Wegas a preciznost Zaklinače 2. Ale takové studio se ještě nenarodilo :) -
Ale tak já si myslim, že na tom severu to moc neřeší, prostě vyjdou ven, do hodiny jim to zmrzne a pak se s tim zatopí /ať žije fekální humor.
A nebo mají prostě magické konečníky a další vylučovací orgány, které automaticky teleportují obsah do zářivého světa Vylučování. Určitě je to popsáno v jedné ze těch knih, které si ve hře můžeš přečíst. -
Takhle dobře jsem se dlouho nezasmál, gj
-
Letos každá blbost dostává desítku. I tolik opěvované Uncharted 3 má plno chyb a přesto dostalo desítku i tady. Naštěstí nás nikdo špatný hry hrát nenutí hrát a názor většiny recezentů nemusí nikoho zajímat.