Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RavenHolm
    V některých bodech musím souhlasit a některé jsou vycucané z prstu.
  • Seš vedle... Jsou to jiné hry, ale to ještě neznamená že Dan Vávra uvažuje rozumně :-)
  • Ta slavná 10 let stará hra je pořád lepší než Skyrim. Dan Vávra už nikomu nic dokazovat nemusí, on to už totiž DOKÁZAL!!!
  • V Silent Hillu treba, a pekne zadelany ;) Ale ve fantasy se chodi proste do lesa, ne?
  • Kaď na záchod, radši se probjehni po ňáky danžnu.
  • :D tak na pobavení dobrej článek, ale jinak pan Vávra je tedy pěknej trapák, at se nejdřív koukne na svoje dílka(dělá jako by to měl vždy dokonalé) a včítat že tam nejsou dobře udělané autosave to je vrchol-než vlezu do průseru zmáčknu F5, ale pro někoho je to asi moc složité.. nečetl jsem všechny ty žvásty-jen sem tam něco.. po fiasku z mafii 2 by měl držet hubu a šoupat nohama.. -jojo on vlastně utekl před vydáním, tak to ho omlouvá tedy.. *11*
  • Ta hra me vtahla uz na tolik hodin, ze jsem prestal vnimat realny zivot a po vypnuti stale myslim na skyrim, takze te hre prave patri 10/10. Neumim se od toho odtrhnout!!! :D
  • u tohoto clanku sem se opravdu hodne nasmal :D
  • Trol.diskuzni
    Tak ale přece ve Skyrimu je VŠECHNO, VŠECHNO, VŠECHNOOOO... Tak jaktože tam nejsou záchody a toaleťák? *5*
  • Ten pán je zakomplexovaný chudák.
  • Simulace zivota =))) vypada to tak, ze by se mu asi libila .)
    jj seznam chyb je blbost, zvlast pokud je tam jeste 156448441354 dalsich chyb, ktere se do seznamu nevesly, ze...
    pravda ale je, ze bez konkurence neni kvalita... ale pravda taky je, ze konkurence v tom spravnem slova smyslu je utopie :o

lol ty chybejici zachody... to jsem si ani nevsiml... asi jsem se nenechal dostatecne vtahnout do deje... nebo jsem cekal ze kdyz byly ve Falloutech tak na ne tentokrat snad nezpomenou :]
  • Hairy_Ass
    Tak jaká hra že se ti líbí, ať taky víme. *15*
  • ネメススはバカです。

A teď i něco pro google translate:
    でも私は日本語と経済学を勉強しています。
  • srackaaa vravra si stezuje i na takovou picovinu jako ze tam nejsou zachody ....dpc ve ktery hre jsou zachody?
  • Saboteur? Hratelnostně podobné jako Assassin's Creed ale ouha, hra za sebou nemá silnou firmu a nákladný marketing. A tak se musí se známkou dolů.

Paralelně uvažuji i zde v případě otevřeného RPG.
  • Osobně Dana moc nemusím, protože po vydání jedné slavné hry 10 let jen kritizuje, namísto toho, aby dokázal na úspěch navázat. Nicméně má ve spoustěěěě věcech pravdu, to musím uznat a dívám se teď na Skyrim jinýma očima. Ale hrát ho nepřestanu...
  • A stejně tě mám rád. :D
  • Pan co dělal tento článek by si měl radši za.rdat... hromadí se mu se.eno v hlavě *1*
  • Jedno nechapu, proc se nenalezlo 100+ duvodu k nesnaseni na Falloutu New Vegas? Jaky je tak obtovsky rozdil New Vegas oproti Skyrim (az na zanr), ze jedna hra je Danem vynasena do nebes a druha zadupana do zeme? Sem jedinej, komu ty dve hry pripadaji v podstate podobne?
  • demo watashi wa nihongo to keizaigaku wo benkyoushiteimasu

でも私は日本語と経済学を勉強しています。

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit