Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na posrani to moc neni,kdyz se ti alieni chovaji jako prihlouple slepice co bezi hraci pod hlaven.
  • Vis,ne kazdej je odvarenej z toho,kam se zanr fps ubira posledni dobou.
    Kdyz se to tobe libi,fajn,ale laskave si odpust ty tvoje radoby objektivni posuzovani ostatnich,kteri si dovolili vyjadrit jiny nazor,nez mas ty.
  • Hra bude snad super, ale proč ty videa nahrávají na konzolích, ten pohyb hráče je kvůli toho jejich ovládání úplně nepřirozený, pohled kamery je stále ve stejné výšce jen se točí doleva nebo doprava. Tohle mi vždycky kazí dojem ze hry, protože to je jako nějaká nepovedená předpočítaná animace. Zlatá myš a klávesnice s přirozeným pohybem.
  • Tak jednotku som prešiel 3x a hej bolo to o strachu ale to neznamena že sa tam nestrielalo !!!
    Šak chvilami liezli davy alienov !
    A tento triler ma tiež peknu atmosferu-zober si:
    10 marinakov brania jednu halu, votrelci lezu zovšadial, neustrielaš to ani keby si sa rozkrajal, nakoniec musiš zdrhať aby si prežil a kamoši ti tam podochnu, no to je podla mna na posranie !! *2*
  • Doporučujem zahrať posledne AVP na hard obtiažnosti a daj si pred seba webku aby si potom videl ako si sa pri tom tvaril !!
    Mimochodom doporučujem všetkym.
    Ano, bolo to kratke a 3x prevarene lokacie...ale taku hutnu rezbu len tak nenajdete.
  • Shenkster
    Tak holt asi jsme čekali že se to vrátí k prvnímu dílu kdy jsi se bál udělat jen krok ... a když vidíme jak se tam jen střílí a střílí....jo a ještě střílí, tak se nediv že jsme pohoršení. Podle mě je to prostě jen další hra v dnešním stylu = jdi a střílej...možná že se tam budu chvilku bát ale nebude to tak hustý jako jednička. Proto to kritizujeme :) Tak se uklidni a jdi si zahrát jedničku někdy v noci se sluchátkama a zhasnutým světlem ať víš co jsme chtěli aby dokázali !
  • Tato hra bude mať podla všetkeho pšetkych 5P čo sa od nej očakava...survival+akcia+hutna atmosfera Aliens.
    Chytam sa za hlavu nad tymito radoby kritikmi, čo chcu mať koleso gulatejšie a kocku kockatejšiu, no a už ked niekto napiše že "všetko je špatne" tak idem uplne do kolien !
    Čo za asfalt to chlapci fajčite ??!!
    Kritizovanie je proste IN a čim tvrdšia kritika, tym som večši borec, hlavne na tomto fore...OMG chlapci kedy s toho vyrastiete ??
  • a ešte niečo, je aj potvrdené a myslím, že všetci hráči budú so mnou súhlasiť (predovšetkým akčných hier a simulátorov) keď poviem, že vďaka pravidelnému hraniu máme minimálne lepšie reflexy a kratšiu reakčnú dobu za volantom, čo dokonca zachraňuje životy :-) Naozaj sa o nás hráčov nemusíš báť, hlavne aby si ty bol v poriadku :-)
  • Neviem, či si si všimol, že aj hry môžu byť koníčkom... mám 35 rokov a nie som uslintaný, okuliarnatý, zarastený magor v potrhanom svetri ako si asi hráčov predstavuješ. Mám na hranie čas až po tom, čo rodina ide spať, ale vždy si rád zahrám. Určite je to lepšie strávený čas ako televízia, či každý večer v krčme. A mimochodom viem čo je zoskok s padákom, vysokohorská turistika, rafting, kniha a kopec iných vecí. Súhlasím, všetky sú skvelé. Ide len o to, ako si dokážeš zorganizovať vlastný čas. Aj 2-3 hodiny denne mi na hranie stačia, nejedná sa o útek z reality... len dúfam, že nie si študovaný psychológ, lebo aj na amatérskeho trepeš riadne. Všeobecne relax je o vyčistení hlavy, uvoľnení a prepnutí od práce, nie o úniu z reality a ty nemôžeš nikomu nariaďovať spôsob relaxu, pokiaľ ním nikoho neobmedzujeme!!!
  • Ty jsi ale pako.
  • Plne súhlasím, votrelci boli vždy o nervydrásajúcej atmosfére. Zábavných strieľačiek je plno, kto chce frenetickú akciu, môže si kúpiť Serious Sama alebo Duka a bude spokojný. Ale alieni sú o niečom inom, nevadí, že hru s roztrasenými rukami vypnem po 30 minútach. Ale rád sa k nej na druhý deň vrátim a po dohraní budem spokojný, že som na vlastnej koťi zažil atmosféru z filmu. Toto by nemala byť hra na len odreagovanie, ale na získanie zážitku. A to nehovorím, keď sa budeme triasť a vrieskať do mikrofónu viacerí pri coope.
  • 2Calibos - Zase se nam zde objevil dalsi radoby chytrolinek,co se citi byt nad vsemi ostatnimi.
    Je vazne usmevne,ze na zaklade toho,ze se clovek leknul u hry/filmu hned usuzujes ,ze je to nejakej nolifer,geek,nerd a ze cele dny vysedava pred pc a zabava venku je pro nej velka neznama.
    Spis mi to prijde,ze ten nerd co vysedava pred pc jses spise ty a k tomu jeste pekne zamindrakovanej.
  • Hra vyzerá zatiaľ vynikajúco. Grafika bude na PC snáď lepšia ako na konzoli. Mnohým sa tu nepáči, že tam bude veľa votrelcov. Uvedomte si ale, že vo filme Aliens ich tiež bola hromada, aj v knihách, aj v tých AvP filmoch. Vo filme Alien (jednotka) bol samozrejme iba jeden a narobil poriadnu paseku, no stál proti skoro neozbrojenej posádke. V Alien 3 bol tiež iba jeden, ale bol proti skoro neozbrojeným väzňom. V hre, kde proti alienom stoja koloniálni mariňáci, sa nedá očakávať, že sa tam bude potulovať iba zopár votrelcov, tak ťažko zabiť sa nedali nikdy, ani v predchádzajúcich hrách. Osobne mám oveľa menej radšej hry, kde sa chodí po chodbách a kde nič tu nič, len sem tam nejaký nepriateľ. Votrelci sú o množstve, ich najväčšou výhodou je množstvo, ich rozlezenosť všade. Na túto hru sa extrémne teším, lebo to bude zrejme fakt pecka.
  • Ten obrazek presne vystihuje moje dojmy z vetsiny her poslednich let.
  • Ja myslim,ze tech run and gun fps je na trhu az az,tak nevidim jediny duvod,proc by hry,ktere na ten pomalejsi a rozvaznejsi herni styl sedi,meli ridit tim soucasnym trendem ala cod.
    Kdyz te bavi ten moderni morhuun(SP cod) bavi,fajn,ale nemusi se tenhle styl prece cpat do kazde hry.
  • Pro hlupáka každý hlupák, Calibos *7*
  • a mohu se zeptat z ceho tak usuzujes? z toho ze jsem se u nejake hry leknul, v roce 1999, jsi sestavil muj psychologicky profil a presnou analyzu toho co delam dneska? Aspon jsi me po obede pekne pobavil, to ti musim nechat, ale zatim jsi ze sebe stihnul udelat akorat troubu, nebo jsi jen dalsi troll co se tu premnozili :)
  • ohledně židličky a PC ..víš moc dobře jak je to myšleno (jedná se o slovní spojení, které definuje sedícího člověka u PC) tak to neobracej do jiného směru. To, že to nechápeš ti nepomůže
  • emoce je opravdu dobrá věc ..ale jak čtu příspěvek tak je prožíváš zejména doma. Chápete, že je taky nějakej svět venku a nejen nerdi svět filmu, her a knížek?
  • jeste mi rekni, co jineho je mezi PC a zidlickou kdyz ne realita? ja tam mam napriklad stul, klavesnici, hrnek s kafem..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší