Přejít na výpis diskuzí
11minutové video z Aliens: Colonial Marines
1.10.2011 | Petr Poláček
204 příspěvků
-
Ježiš, tak ať udělaj hru o invazi obřích čokoládových pudinků a ne o alienech!
-
tebe bych fakt chtěl vidět, jak hraješ Dark souls *1* brečel bys moc...reakce na yuri337
-
na začátku si říkám hmm zajímavý.. ale čekal jsem mnohem lepší uvod do hry. A ty alieni jako co to má bejt sou pomalý jak nevim co a nemaj ten jejich klasickej hnusnej výkřik při zásahu. A crusher alien mi připomněl jednu potvoru z fps propadáku Starship Troopers. No prostě gearbox by se neměl do ničeho pouštět když všechno zbabraj jako Hells Highway..............................
-
Tak urcite ma silnejsi ten krunyr, takze muze byt vice neprustrelna a diky tomu jak je vetsi, tak vice vydrzi, coz je logicke.
-
Ja dohral AvP z roku 1999 na Directors Cut bez savu a znam ho temer nazpamet i ted jsem si ho koupil na Steamu a hraju ho na notasu, AvP 2 od Monolith jsem dohral 2x a nebylo spatne, ale jako ten novy AvP me bavil dost a dohral jsem ho 2x, pro me byl lepsi jak AvP2. Je mi jasne, ze hodne lidem se to nelibilo, ale me se to libilo, ikdyz jsem hardcore hrac puvodniho AvP, tak jsem si rad dal i ten casual novy AvP :).
-
Tak se lidi uklidnete. Hry se dnes musí kompenzovat pro vsechny druhy hráčů. Ne jen pro ostrilene veterany AvP 1. Take sem to hrál a vzdy sem se pri hrani radne bavil a bál. Ale urcite bych si nepral aby udelali zase tu samou hru co byla. Jen v novém grafickém kabátě. Tuhle hru si chci zahrát, protože si postřílet pár ( stovek) emzáku z vesmíru *1* A né abych honil 5 Alieniku za celý 1 level. A ta hlavní věc. Hrá je dělána pro Co-op takže by byla docela nuda dělit se o pár alienů s 3 dalšíma lidma, který by mi je vyfoukli. Musíme věřit že bude hrá ještě vyladěna, mají na to ještě dost času, a budou myslet i na hrače vyznávající hardcore hraní. Pořád jde jen o uvod do hry. Který je určitě mnohem zajímavější než byl v novém AvP. Probuzení někde ve skladišti (nuda). A pořád to pro mě bude lepší než bylo zklamání z nového AvP. Kromě té části za marina na díze. Ta byla jediná pro mě zajímava.
-
Nechápu proč by měla být vetrelčí královna tak nezničitelným monstrem když je to vlastně jen větší vetřelec. Jedna dávka z pulzní pušky a je na sra.čku ! tohle se taky nepovedlo!!
-
No hej, ale kde sa tam zobral na tej planéte? A vlastne z čoho by sa také hebedo mohlo "vyliahnuť"? Jedine, žeby na tej základni mali aj zoologickú záhradu *3*
-
http://cs.wikipedia.org/wiki/Anchiceratops ... :D
-
hele je to těžkej offtopic ale najde se tu někdo kdo hraje minecraft přes hamachi jen třeba ve dvou, třech lidech ? chtěl bych si to zahrát s bratrem ale on to nemůže rozjet, vždy když spustí tak se logne, zčerná obrazovka a spadne mu to zpět na plochu. Už jsem zkusil všechno a tím myslím že fakt všechno ale nic nepomáhá, tak už jsem to vzdal... Tak co je tu někdo kdo by si chtěl jen tak soukromě pobíhat po světě a stavět ? je my jedno jestly survival nebo creative... P.S nechci na server s 30 dalšíma lidma...
-
ja si myslim, ze to bude super, urcite lepsie ako bol najnovsi avp, ten nestal za vela, minimalne pre mna nie, a co sa tu okecavania toho save systemu tyka, prosim vas vysvetlite my co je zabavneho alebo napinaveho opakovat jedno a to iste kolo 20x ? ano povedali by ste si musis byt skiller a nie lama, ano suhlasim, ja som tiez hral prve avp a bola to zabava priznavam, ale casy su davno prec a casom som zistil, ze co moze byt napinave nemusi byt zaujimave pre kazdeho, tzn. keby si tu nevedel savevat iba na konci kola, tak by to mnohy nehrali, vratane mna, odpoved preco, je jednoducha, pretoze nemam naladu nieco opakovat x krat len preto, ze si nieco nevsimne ci na nieco zareagujem nespravne, ci nie dost rychlo, je pravda, ze to pridava na takej tej realnosti situacie, ale toto je v prvom rade HRA a nie skutocnost, tym padom nevidim dovod toho aby sa to save vovalo iba na konci kazdeho kola, mne by napr. vyhovoval system z dead space, nech my nikto netvrdi, ze to nie je dost atmosfericka hra, tzn ked sa do toho clovek ponori tak skoro uvery, a neprekazia to ani male boxi na stene kde si hru obcas savenes, ja si myslim, ze toto by mohol byt dobry sposob, napetie by ostalo ale nemusel by nikto zacinat cele kolo odznova
-
ono to bude WIP aj deň pred vydaním :), nemôžem sa zbaviť pocitu, že na to chlapci jednoducho nemajú. Nerozumiem prečo v ukážkach stále nechávajú scénu explodujúceho hangáru a pádu lode na začiatku keď to vyzerá ako z hry 10 rokov starej. Pretláčanie s Alienom je vtip - a to si hovoria fanúšikovia Aliens (?). Alieni sú znovu pomalí ako z posledného AvP, prostredie dizajnovo príliš jednoduché a bez nápadu, všadeprítomne nascriptované "shocking" scény, projektily so zbraní svietia ako stopovky a letia príliš pomaly - ale to už sú detaily. Na mňa to teda moc nezapôsobilo...
-
gamepad je důvod, proč se alieni nemohou rychle pohybovat....viz. video
-
Crusher alien? Ne díky! To si snad dělaj legraci.....
-
jediný rozdíl proti AvP2 je ten, že za vyžší obtížnost byste již byli mrtví. Na hru jsem se těšil, ale dýchla na mne pouze nelogické klišé. Místo, aby Alien byl rychlejší, odolenější a více využíval prostředí, tak tam raději dáme 20 tupých potvor běžící jedním směrem, totiž k hráčovi.
-
volové!!! určitě to bude lepší, než ta sra.ka Alien vs predator...myslim ten novej díl
-
Ta grafika vypada tedy dost hrozne, hlavne animace vojaku a trhane neplynule pohyby vetrelcu, ale je to work in progress tak nezbyva nez doufat ze to jeste doladi, na nejvyssi obtiznost by to mohla byt sranda, i kdyz hry bez savovani jako v prvnim dilu se uz asi nedockame, z toho by se dnesni decka podelaly :)
-
Ellen Ripleyova sa v hrobe obracia.
-
Vadí my bloody screen a taky to že alien vydrží i 3 zásahy do hlavy z brokovnice. Alieni by měly být daleko, DÁÁÁLEKO rychlejší aby bylo těžší je zasáhnout takže by jich tam nemuselo být tolik... Z alienů má jít strach, kdyby proti vám stálo 8 alienů na jednoho mariňáka tak nikdo nemá naprosto žádnou šanci přežít, bohužel to z videa vypadá že zabití alieni se budou počítat po stovkách... Vůbec by my nevadilo kdyby jste za celou hru potkaly třeba jen 60 alienů ale boje s nimy by byly řádnej masakr... P.S. pulsní puška je moje nejoblíbenější filmová zbraň ale to co s ní provedly v tomhle to je fakt vrchol...
-
Vypada to na solidni rubacku ale cekal bych ze skolit jednoho vetrelce bude ponekud vetsi orisek, mam pocit ze za celou hru jich pobijeme nepocitane. To ze ma brokovnice vyhazovaci okenko na opacne strane pominu, je to scifi. Ale co se tyce efektu deste zdalo se mi ze postava ma nad hlavou destnik a pocasi se ji tyka jen tak mimochodem.