Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tvoja mamka a s pripicenou cenzurou
  • všichni si tady neuvědomujete jednu věc.. jak avp tak avp2 od monolyth bylo udělaný v tom stylu, že ste chodili samy furt samy... nuda jak doom.. a základní prvek hraní bylo ustupovat při střilení do všeho co se pohne. furt ste ustupovali dozadu pobíhali po místnosti aby vás alien nedohnal a stříleli a stříleli... Právě že tenhle styl co gearbox ukazuje, přesně vystihuje tu atmosféru kdy vojáci stáli na místě v bojovy formaci a stříleli.. Když byl sektor ztracen tak ustoupili do další místnosti.. Kdyby gameplay tyhle hry vypadal jako AvP tak běhá dozadu a mačká spoust.... AvP mě vyloženě opravdu nebavilo. Leda za Predatora, kterej je cvičenej na to být v boji sám.. Ale vám všem by se asi líbil film Aliens s jendim mariňákem kterej vyčistí cely Hedleys Hope a ostatní čekaj venku... ste tydýt dojednoho.. jediná věc která se mi nelíbí je ten Crusher.. jinak TO VYPADÁ PARÁDNĚ. a ted mi nandejte minusy *15* *15* *15* *15* *15* *15* snoogans....
    • To jsou přesně ty lidi, kvůli kterým je herní scéna takhle rozesraná...no offense
  • Ježiš, zas milion lidí-milion chutí chce aby hra vyhovovala každému. Pokud to má být podle filmu, tak žádný vetřelec ( krom toho ze psa/buvola ze třetího dílu ) se nepohyboval rychle a neskákal ze zdi na zeď apod a moc zásahů nevydržel. AvP jse nehrál ( v té době jsem neměl tak výkoné PC ) AvP2 jsem již hrál a to mě bavilo moc ( až na příběh ). Nejnovější AvP neni vůbec špatný, dobrý příběh, celkem solidně udělané ( trošku mi vadilo kolik vetřelci vydrží ), ale moc krátký a je zvláštní že za Predatora mě hra bavila více. Uvidíme jak dopadne ACM. Podle mě to bude trošku jiný poslední AvP. Ale celkově je to jedno, důležitý je že tam budou Vetřelci a o to jde!
    • Shenkster
      Podle mě poslední AvP bylo krátký a nudný...
  • už to pochopte mamrdi, na konzolky se nedá udělat lepší FPS než je CoD... ani když se pokusíte vykrást vetřelce, terminátory nebo třeba Bridget Jonesovou... furt to bude max jen převlečenej CoD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit