Přejít na výpis diskuzí
12 minutové video z hraní Batman: Arkham City
2.7.2011 | Petr Poláček
69 příspěvků
-
Paráda, jen na tom videu je 70% animace a 30% hry. Radši bych víc hrál než se koukal, od toho jsou filmy. Pokud to bude tak tak ze mě nevymáčknou ani korunu!
-
vypadá to moc dobře *5*
-
vyzera to fajn, ale tie boje....zas je to tak, ze stoji batman proti piatim....ale bojuje len jednym, ostatni sa prizeraju.....a uz ked sa niekto odhodla skocit do batmana, tak sa mu obtocia hviezdicky okolo hlavy, aby zdoraznili, ze chce zautocit....takze vy viete o jeho utoku este skor, nez on :/ jeden superov "utok" trva 10 sekund....
to je tak tazke urobit tie boje tak, aby utocili vsetci naraz?? a vyuzit to v prospech?? nejake komba....schytit protivnika, skryt sa za neho, popripade umlatit dvoch naraz... -
-
Nejlepší bojový systém všech dob mál stále Prince of Persia 2: Warrior Within. Dále Prototype má hustej. Nejhorší bojovej systém má asi Assassins Creed. Což je u něj škoda protože kvuli tomu ho nehraji.
-
Mne sa tento bojový systém páči a určite nie som sám *1* . A mimochodom. Keď to hráš na hard tak tam tie blesky nie sú *5*.
-
-
nehovorim, ze boje niesu pekne....su prekrasne a fakt na nich nechcem nic vycitat.....taktiez cely system boja je fajn a tak.....len ako hovorim, mne by sa osobne pacilo viac utokov naraz....clovek by musel byt aspon pozorny, vsimat si aj ostatnych.....a bolo by to....realnejsie....ale ako hovorim, nenadavam, to bolo len take moje zelanie....takisto aj v AC by som prijal utok viacerych protivnikov naraz...boje by sa spestrili, mozno aj zrychlili v niektorych pripadoch....neboli by tam hluche miesta, kedy clovek caka na utok supera, aby urobil protiutok....no ale co uz....
-
-
Nesnaž se...tohle zdejší komunitě říkám u různých her už asi rok, a zatím za to sklízím mínusy a komenty typu "to by nešlo udělat".
Jasně že nešlo, a proto neexistuje žádná hra Oni, protože "by to nešlo" ^_^.
A osobně jem vůči bojům z této série Batman her kritický. Jsou propracované, svižné a mají spád, ale Batman (pokud si pamatuji animovanou sérii) nikdy nebyl žoldák, který je schpný na férovku porazit deset a víc chlapů zaráz. Roztahat, zanést boj do temných zákoutí, rozdělit a postupně udolat. Nikoliv naběhnout a začít skákat od jednoho ke druhému. Použitý bojový systém by se hodil spíše do beat'emup hry jako je Double Dragon. -
-
Např. v Zaklínači dvojce se s tím nepářou a klidně na tebe zaůtočí 10 nepřátel naráz...a musíš prostě umět bojovat + se připravit abys přežil. Jenže taky spousta lidí brečí jak to nejde hrát..
-
-
Reakce na Miker17: Tedaa jestli jsi to myslel jen ze srandy tak ok *3* . Jestli jsi to ale myslel vážně tak jen kroutím očima nad tím, co všechno se dá ještě svést na konzolisty *7* . Ať už si konečně někteří lidi uvědomí, že ne každej konzolista je lempl co neumí hrát, stejně tak že ne každej PC hráč je frajer co by nepustil hru na nižší obtížnost než na extra hard, to by pak asi těžko vzniklo tolik stížností na obtížnost Zaklínače ...
Zkrátka někdo má rád hry těžký, někdo zase lehký a je přece úplně jedno na čem hraje ;)
Jinak píšu to jen proto, že ty názory se tu objevujou docela často, ikdyž vím že to žádný význam mít nebude =) -
Tu by som chcel ešte reagovať na mikera17. Ja by som všetkých konzolisov do jedného vreca nehádzal. Poznám aj takých, čo hrajú napríklad rúbačku Devil May Cry na najvyššiu obtiažnosť. A to je Hell or Hell, a to znamená, že príšery ťa zabijú na jednu ranu ale ty do nich musíš rúbať ako v obtiažnosti Son of Sparta :). A to je myslím dostatočne "zložité" :)
-
Dik to byl absolutni nesmysl. Prvni kapitola byla uplne nejtezsi. Pak uz to slo s obtiznosti jenom dolu a bylo to opravdu velke zklamani. Alespon pro me.
-
to tanbou:
nejvíce řvali konzolisti(co si zas jednou sedli k PC) protože nejsou zviklí na složité hry *3* -
Úmylsně jsem nezmínil. Jinak za to klukům z CD Projektu patří veliký dík. Až je škoda, že se hned tvrdí, jak je to hrozně hardcore. Až tak hardcore, že tu skvělou první kapitolu v jednom z patchů na nátlak hráčů zjemnili. Byla to jedna z nejlepších pasáží, co jsem za posledních pár let viděl...
-
-
-
-
-
-
Skoda ze zde neni Batmobile v prvnim dile by mozna nemel vyuziti ale tady zkratka chybi jinak zatim to vypada velmi dobre po vsech strankach i tak prekonat prvni dil nebude vubec snadne
-
Pecka uz se tak tesim!
-
Grafika je stejně laděná jako v jedničce to se mi hodně líbí :) Souboje vypadají ještě líp a určitě se budou i líp hrát.Skvělá hra to bude :) Jednička patří k mým nej hrám.
-
souboje vypadají výborně!
a two-face za jedna!:) -
Akorat mě trochu nesedí že Batman někomu skočí na ksicht z 50 metru a on se ještě zvedne ale jinak bomba a moc se těším.
-
díky, ale komentáře od někoho kdo trollí mě nezajímaj. Nějak mě nebouru nerdi co celej den sedi u PC a nebe znaj akorát z her. Ale diky za názor. Je k ničemu :D.
-
-
ubohá snaha Calibose na sebe upoutat pozornost....ale jediné co dokázal je ze sebe udělat idiota *3*
-
Muhehe
Tvy dedukcni schopnosti bych chtel mit : D Je to az kouzelny, jak jsi se vsim hned hotovej.
Neni dne, abych nedekoval Bohu, ze jsem dost velkej nerd na to, abych umel spravne kliknout, a nesvadel chyby zpusobeny moji omezenosti na nekoho jinyho : ) -
ja zase nebouru Slavka Bouru ;)
hele a jaky to v tom nebi teda je? -
-
Ale ma pravdu, bud sa nauc poriadne pisat a klikat, alebo sa zaregistruj. Urazanie je z tvojej strany velmi nedospele, hlavne ked ti Croock poskytol riesenie - ktore si odignoroval ako trollovanie. A ako je to s tym nebom?
-
-
-
Jednička se mi moc líbila...nebudu si kazit překvapení, prostě se nepodívám. *3*
-
-
delej! *1*
-