Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pete.palis
    souboje vypadají výborně!

a two-face za jedna!:)
  • jezus nechapu co se vam na bitkach nelibi, podle me jsou vyborne provedene a u jednicky me moc bavili !! :)
  • Uz sa tesim *1* *1*
  • Nebudu se na to dívat věřím,že to bude pecka stejně jako jednička,kterou považuju za jednu z nej her všech dob!Čekám jen na možnost předobjednat zběratelku-těším se jak sviň:-)
  • Odulin
    Jednička se mi moc líbila...nebudu si kazit překvapení, prostě se nepodívám. *3*
    • delej! *1*
  • vypadá to moc dobře *5*
  • Přijde mi že batman zní jinak :/ a přijde my až moc nabušenej :D jinak parádička :) a to že tu je hodně animací?nebál bych se :) v AA byli pasáže kdy jste desítky minut jen hráli a pak třeba 5minut animace
  • bmarg
    Jednička byla revoluční hlavně stím že přišli s novým stylem soubojů.. ale popravdě jsem čekal že na tom zapracují nějak víc a dotáhnou nějaké fatalitky, nebo odrážení, vykrývání ran, úderů od vícero lotrů... Ale Catwoman má kurnik pěknej arsenál kopů a skoků.. jen škoda že v té hře nefunguje gravitace, nebo že by měla silikony? Protože jak je vzhůru nohama nad tou žíravinou, nebo co to je, tak z toho extra velkýho výstřihu by jí na 100% alespoň jedno prso muselo vypadnout... ale co :-D To jsou detaily
    Jinak pravda, v jedničce mi nepřišel tak nabušenej, ale tady asi celej večer žral steoidy a je nějakej extra muskulární..když už je to takový ho.ado jako kulturista první třídy, tak by nebylo naškodu, mu udělat těžkopádnější chůzy a pohyb, protože s takovýma křídlama a prsama bych chtěl vidět jak udělá salto, nebo jak chodí po laně :-))
  • lol batman bol najlepsia bojovka na pc aka kedy bola
  • B.o.b
    Prostě paráda *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit