Přejít na výpis diskuzí
12 minutové video z hraní Batman: Arkham City
2.7.2011 | Petr Poláček
69 příspěvků
-
Paráda, jen na tom videu je 70% animace a 30% hry. Radši bych víc hrál než se koukal, od toho jsou filmy. Pokud to bude tak tak ze mě nevymáčknou ani korunu!
-
Já nevim ten styl soubojů se mi moc nelíbí.
-
uz se nemuzu dockat :) jenom prosim davejte videa z PS 3 stech XBOXovych textur a grafiky se mi chce blit veskerou hru zkazi
-
-
Vtipálek *1*
-
Je to blazen!
-
chcel si povedat z pc ostatok si mega blitky
-
-
jake z pc??se podivej debilne na cem to asi hraje je tam zelene A atd. tlacicka se poradne kukni a pak neco pis sleponu!!!tupy
-
-
Jenže ty by si měl nejdřív pochopit smysl něčího komentu než ho začneš urážet ;) On to myslel tak že ne z ps3 ale at davaj videa z PC. I když ten tvůj uplne první post je sám o sobě hloupý jelikož na games.cz asi těžko ovlivněj jestli to vývojáři natočej z xboxu,ps3 nebo pc. ;)
-
-
-
-
mno hlavně , že PShit 3 má něco lepšího. Krabička jako krabička, dítě jako dítě.
-
Nejen, že nejde psat komenty do vlákna, ale ješte je nejde ani upravit. Výborně TG. Máte opět jedničku.
-
-
Mozna se zkus zaregistrovat, puclicku.
A ze blbe klikas je taky jen o tobe. Trollim tady celou vecnost, a ze by me to hodilo mimo vlakno se mi nikdy nestalo.
-
-
díky, ale komentáře od někoho kdo trollí mě nezajímaj. Nějak mě nebouru nerdi co celej den sedi u PC a nebe znaj akorát z her. Ale diky za názor. Je k ničemu :D.
-
-
ubohá snaha Calibose na sebe upoutat pozornost....ale jediné co dokázal je ze sebe udělat idiota *3*
-
Muhehe
Tvy dedukcni schopnosti bych chtel mit : D Je to az kouzelny, jak jsi se vsim hned hotovej.
Neni dne, abych nedekoval Bohu, ze jsem dost velkej nerd na to, abych umel spravne kliknout, a nesvadel chyby zpusobeny moji omezenosti na nekoho jinyho : ) -
ja zase nebouru Slavka Bouru ;)
hele a jaky to v tom nebi teda je? -
-
Ale ma pravdu, bud sa nauc poriadne pisat a klikat, alebo sa zaregistruj. Urazanie je z tvojej strany velmi nedospele, hlavne ked ti Croock poskytol riesenie - ktore si odignoroval ako trollovanie. A ako je to s tym nebom?
-
-
-
No .. taky bych se klidně nechal zmlátit *5*
-
Hele neberte tady nikomu názory jo, tady se zase může jenom samochvála a myslím to ironicky, vyrýmujte si to s nejbližšími slovy samo-chvála. Ty souboje nejsou dinamicky. Ste hrozní drsňáci co? Už je to tu jak na BW.
-
-
Hlavně že ty si nedrsnější když píšeš dynamicky s měkkým I *7*
-
Jako bych to už někde viděl.
-
-
jo jen ne vytrzene z kontextu :-)
-
-
Prej kontextu. :D Zase si to myslel ironicky nebo dinamicky ještě že se to rýmuje.
-
-
Jasně fášku :)
-
-
Ty vole... Že ty si ten spamerský buzerant, čo przní diskusie na zive.cz...
-
-
evidentne jsi nic z toho nepochopil tak proc se namahat :-)
-
-
dobry panove nejen ze mate potrebu tahat jednu diskuzi z jineho webu sem na games ,ale jeste mate anonymne me urazet vkladat slova co jsem ani nerek a prekrucovat co jsem napsal. Takze az zas zacnete tady moralizovat zamette si nejdrive pred vlastnim prahem pak se mozna budem moct pobavit na nejake urovni.
-
Aha. No to je preci normalni... : )
A nelezte proboha na eurogamer, cunata! ; D -
Crook: přečti si jeho splašky v batman diskuzi na eurogameru pak pochopíš. Nikdo nic neví jen copák je tvor dokonalý a to co řekne on je jediná správná možnost a pokud řekneš něco jiného tak si deb*l a nechápeš jeho úžasné texty!
-
No ja tady teda nechapu vubec nic : D
Muze to nekdo vysvetlit aspon mne, kdyz prichazim v miru? -
Ty tvoje fašistický bláboly chápe možná tvůj doktor.
-
-
-
-
-
aha tady se nekdo snazi bejt desne vtipnej
-
-
Akorat mě trochu nesedí že Batman někomu skočí na ksicht z 50 metru a on se ještě zvedne ale jinak bomba a moc se těším.
-
Grafika je stejně laděná jako v jedničce to se mi hodně líbí :) Souboje vypadají ještě líp a určitě se budou i líp hrát.Skvělá hra to bude :) Jednička patří k mým nej hrám.