Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jarisko84

Ten svet ff7 je krasny a ozaj sa oplati hru hrat v grafickom mode a obtovat par fps lebo obraz je potom krasne ostry. Jedine co mi vadi je ze je staticky. Ked prejdete po krasnej luke plnej kvetin ,nepohne sa ani steblo travy...

• daň za kratší vývoj. Hra byla na tak velkou záležitost dost krátce ve vývoji, proto tam jsou technické kompromisy. Přitom při první ukázce se tráva pohybovala na základě pohybu postav. 

• Jarisko84

Neviem , neviem... mal to tak aj predchadzajuci diel a tak isto aj 15 a 16... skor mi to pride ze to tak im to je jedno...

• hele, tam u obou XV i XVI tam na pohyb je reakce.

https://youtu.be/9gFLK98CRVE?t=563

• Jarisko84

Oki diky bol som v tom ze nebola beriem spat..

• Hlásím překlep, druhé Dragon's Dogma nevyšlo loni v březnu, ale letos 👌

• tomekbobek

Na openworldovém poli mé srdce i palici uzurpovalo Kenshi.

Doporučuju k tomu mod Kaizo a Unofficial Patches.

• KIMCID

Two world, Fallouti, Stalker, Ghotic4 asi by se toho našlo víc ale to je o tom co vás baví

• JamesFaith

No, tak zrovna Arcania skutečný open-world ani nebyla, byl to spíš koridor z malých map. 

• Two worlds XDD to bola tak strasne spatna hra ze az..

a ziadny Gothic 4 neexistuje.

• Dondae

Two worlds byla v některých ohledech náhodou docela zábavná hra... Třeba systém kouzlení tam byl super a docela pokrokový.

• KIMCID

Arcania je brána jako 4 a co tobě se líbí je tvoje věc ty špatná hro

• arcania nie je brana ako 4 a nikdy nebola bez ohladu na to ze sa o to jowood snazil....oficiálne je to uz len arcania...nenajdes ani jedineho gothic fanusika ktory by to bral ako gothic

o tom ze ten svet je otras sa nema cenu ani bavit...

• KIMCID

co je pro tebe otřes mě hluboce nezajímá ,hraji hry od roku 85. a už si dovedu vybrat co se mně líbí

• hraj si co chces...ale nepis lži...arcania nie je gothic a nie je to ani openworld

• KIMCID

Reakce na příspěvek:

Lež pro tebe a piš česky nebo vůbec!

• No to nevím, oba díly jsem si užil náramně. Za mě super, jednoduchý ale návykový crafting, slušný souboják a jízda na koni taky pecka. Ani příběh nebyla úplná srajda a bavil mě. Za mě třeba lepší než Gothicy.

• mozno by bolo dobre do nazvu nejak pripisat singleplayer hry, teda ze sa nejedna o MMORPG kde tie svety mozu byt paradne, kde osobne LOTRO je carovne miesto hore/dole kde ani WOW mu na kotniky nesiaha..

• fallout 3,nv,4 nikto?

• frank.horigan

Fallout 3 rozhodně není "best of the best" open world. Je to opět dejme tomu lehce nadprůměrná hra, nic víc. Jen brutálně hypovaná po F2.

Podobně to má Oblivion po Morrowindu. Byl to ten next-gen next-genů a začátek + grafika v té době hodně ok, ale pak mě došlo, že ta hra vlastně horší než Morrowind. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit