Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No mně se Archolos líbí, ale chybí mi tam jedna věc co Gothic II má. Gothic II má skvěle namáčknutý cestičky na sebe tak, aby člověk nepoznal, že je vlastně o pár metrů dál než byl jindy, jen tam přišel jinudy a nepoznává to. A když jsem to hrál před 15 lety asi podesáté.. :D tak jsem pořád nacházel nový spojky a nový způsoby jak se dostávat na místa. Naposledy jsem hrál asi new balance a přišel jsem na to, že se dá od Xardasovi věže hned na začátku hry doběhnout přes hřbitov k Mrtvé harpyji..a tohle se tam děje pořád, místa co se zdála vzdálená jsou najednou blízká, to je prostě skvělý. v Archolosu jsem to nenašel. ale hrál jsem jen dvakrát.

  • Two worlds byla v některých ohledech náhodou docela zábavná hra... Třeba systém kouzlení tam byl super a docela pokrokový.



  • frank.horigan

    Hele dobrý :)))) 

    Ty jsi jak pokažený gramofon. Článek je o oteřených světech, ne o tom co je mobilní a nemobilní. V tomto článku je TotK jasně uvedená, řiď se článkem nebo už zalez do díry.  

    pokud tě trápí výkon Switche hrej jako já na nelegálním emulátoru a máš klid. 

  • Zrovna poprvé hraju Tsushimu a je to nádhera. Hlavně ten žlutý les s létajícím listím ve větru. Soubojový systém je také ohromně uspokojivý (na hard nebo lethal obtížnost). Je to přesně taková hra, kterou jsem si přál v dětsví při sledování filmů o samurajích. Ubisoftí Assassin Shadows může jít kam patří.

  • toka

    Hraješ to na PC přes nelegální emulátor, který se Nintendo snaží zuby nehty zničit. Je to mobilní hra. A je v pořádku být fanoušek TotK a Zeldy obecně. Není v pořádku být fanoušek Nintenda, nebo jakýkoliv jiný nadnárodní korporace a lízat jim boty.

    Hry jako takové mě naopak zajímají, hraju je skoro 30 let a hraju je denně, je to moje vášeň. A právě proto mě sere postoj Nintenda, protože jejich fajn hry blokují za glorifikovaným mobilem a nedají mi možnost si ty hry pořádně užít. A protože Nintendo jsou prostě *****, ať už kvůli tomu, že chtěli žalovat Palword nebo že Nintendo dává copyright claimy na fair use videa na Youtube, protože tam někdo mluví špatně o jejich hře. Je to odporná společnost, která si žádný fanoušky nezaslouží, narozdíl od jejich her.

    Glazing korporátů je cringe, víc nemám co říct.

  • frank.horigan

    Tears of the Kingdom není mobilní hra, hraju to na PC s RayTracingem, a ty jsi vychýlený, že se ti s tím textem chtělo babrat. Z textu vyplývá, že Hry jako takové tě prakticky nezajímají. 

    Nech to být, jdi spát, kdo by psal takový elaborát ve dvě ráno.

  • toka

    A jaká je pointa prodejů Switche prosím pěkně? Mobil vlastní řádově miliardy lidí a taky v žebříčku nebývají mobilní hry.

    PS5 exkluzivita je v pořádku, protože PS5 je videoherní konzole s relativně silným hardware postaveným na x86 mikroarchitektuře a má to standardní, byť lehce upravenou verzi dedikovaný grafický karty na RDNA architektuře.

    Switch je glorifikovaný mobilní zařízení postavený na ARM architektuře (stejně jako mobily) a s grafickým akcelerátorem Nvidia Tegra (stejně jako chytrý obrazovky v autech). To je stejný hardware, co používá moje Nvidia Shield na přehrávání filmů, chápeš to?

    Ty moderní AAA hry portované na Switch jsou vizuálně odporný (Witcher 3, Kingdome Come) a je to jako kdyby studia dělaly port na Playstation 2. Nedá se na tom hrát na 4K televizi, tam se dá hrát maximálně tak kreslená hra typu Just Dance a Mario Kart. Ale já chápu, proč to ty firmy dělaj, protože Nintendo fanoušci rádi vytáhnou peněženku za mizernej zážitek. Další věc, co mají společnýho s hraním na mobilu. 😀

    Jo a jen tak mimochodem, mám doma Switch, Just Dance a konec konců i ten Mario Kart. A ještě se mi tu válí Nintendo 3DS (taky herní konzole lol) s dvěma Zelda hrama a Pokémony. Všechno skutečně fajn hry, který jsem si užil. Když jsem seděl na záchodě a hrál.

    Btw moc bych nepsal, že hraješ Zeldu na PC, protože nějakej japonskej
    zástupce Nintenda už tady beztak přes Google Translator projíždí
    diskuze, aby z tebe mohl vysoudit i ponožky.

  • tomekbobek

    Na openworldovém poli mé srdce i palici uzurpovalo Kenshi.

    Doporučuju k tomu mod Kaizo a Unofficial Patches.

  • KIMCID

    Lež pro tebe a piš česky nebo vůbec!

  • hraj si co chces...ale nepis lži...arcania nie je gothic a nie je to ani openworld

  • KIMCID

    co je pro tebe otřes mě hluboce nezajímá ,hraji hry od roku 85. a už si dovedu vybrat co se mně líbí

  • JamesFaith

    No, tak zrovna Arcania skutečný open-world ani nebyla, byl to spíš koridor z malých map. 

  • Watch Dogs 1 mě bavil, Watch Dogs 2 jsem zapnul po 20 minutách odinstaloval. Všichni nadávali jak je Aidan špatný protagonista a mě teda vyhovoval mnohem víc než ta otravná figurka v dvojce.

  • arcania nie je brana ako 4 a nikdy nebola bez ohladu na to ze sa o to jowood snazil....oficiálne je to uz len arcania...nenajdes ani jedineho gothic fanusika ktory by to bral ako gothic

    o tom ze ten svet je otras sa nema cenu ani bavit...

  • frank.horigan

    Fallout 3 rozhodně není "best of the best" open world. Je to opět dejme tomu lehce nadprůměrná hra, nic víc. Jen brutálně hypovaná po F2.

    Podobně to má Oblivion po Morrowindu. Byl to ten next-gen next-genů a začátek + grafika v té době hodně ok, ale pak mě došlo, že ta hra vlastně horší než Morrowind. 

  • no jasně, já jsem hrál většinou Gothic modů a Archolos je fakt strop. Nějradši mám čistej G2 bez NoTR, a Archolos je fakt hra sama o sobě a velmi povedená. Naopak Návraty bych zakázal, to je šílenost :D teď se chystám na G2 new balance, má to snad nejakej patch ale chvili sem to nesledoval.

  • frank.horigan

    :)))

    Tak to je gól dne. Takže jakákoli Playstation exklusivita je rovněž vyřazena - je to “jenom” na PS.

    Mimochodem Switch má “jenom” 140milionů lidí - je to druhá nejprodávanější platforma v dějinách.

    A aby toho nebylo málo,  Zeldu hraju na PC

  • toka

    Tears of the Kingdom je jenom na Switchi, takže jí to automaticky vyřazuje z jakýhokoliv žebříčku. To je jako kdyby tam byla mobilní hra.

  • Jarisko84

    Oki diky bol som v tom ze nebola beriem spat..

  • hele, tam u obou XV i XVI tam na pohyb je reakce.

    https://youtu.be/9gFLK98CRVE?t=563

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit