Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • myslim si ze je t nejlepsi reseni pro vsechny remcaly
  • MishKonn
    Ještě jim tam chybí Epic Mode, tj. mačkání jednoho tlačítka při sledování Sheparda, jak masakruje všechny nepřátele na obzoru a všechny emzáky stírá těmi nehustšími hláškami, suššími než písek.

    Ač se mi ME3 z vlastního hraní velmi zamlouval, mám o něm velké pochybnosti (resp. o vlivu EA na BioWare, jenž byl velmi patrný na DA2)
    • Cahir
      Tak za prvé, všeobecně se tvrdí, že Bioware je v rámci EA relativně autonomní - Muzyka je dokonce šéf celé RPG divize. Samotné Bioware tvrdí, že jim EA do vývoje nekecá. Tomu samozřejmě nemusíme věřit, i když já osobně nemám důvod nevěřit a to z jednoho prostého důvodu. Kvalita Bioware her neupadá, jejich rukopis je cítit neustále. Já třeba žádný vliv EA na DA2 nezaznamenal (že se mi líbilo víc než Origins nechme stranou). Můžeš mi dát prosím nějaký příklad? Dovolím si předjímat některé z možností: Soubojový systém je téměř totožný, ba naopak je o dost komplexnější, jelikož se objevují cross-class komba a celkově se klade větší důraz na práci v partě. Je jen rychlejší, což je ale důsledek skuhrání fanoušků, kterým se zdál ten v Origins trochu moc "uchcaný". Samotná zápletka, jež se snaží být příběhem jednoho hrdiny, resp. jeho kámošů mi taky nepřijde jako důsledek vlivu EA, ale kreativity vývojářů, kteří už prostě byli unavanení neustálým opakováním toho samého (ani se jim nedivím). Co dál? Mně vše ostatní přišlo typické pro jejich hry a to i s neduhy. Už od NWN se opakují lokace, předměty atd, samotné lokace jsou pak značně nenápadité. Já osobně měl větší problém s opakujícími se lokacemi v prvním ME než v DA. Cut-scény: Počínaje ME začali být Bioware hodně silní v cut-scénách - ať si říká kdo chce co chce, nasnímány, sestříhány a zrežírovány je mají naprosto brilantně, v tomhle by se mohl třeba takový Witcher 2 ještě přiučit.

      Co se týče ME, tak tam to skuhrání vážně nechápu. ME nebylo, není a určitě nebude žádné oldschoolové rpgéčko. Už od prvního dílu je to patosem přepálená heroická akce s rpg prvky, která má ke střízlivosti hodně daleko. Napsal jsi: "...jak masakruje všechny nepřátele na obzoru a všechny emzáky stírá těmi nehustšími hláškami, suššími než písek. " Ptám se tě Míšo, ono to bylo někdy jinak? Nebylo. Přijde mi tedy trochu nefér kvůli tomuhle do série kopat. Navíc nezapomínejme, že je to už od jedničky primárně konzolová hra...
      • Prosim te prestan s tou propagaci DAO2, ktere se opravdu nepovedly a co se tyka ME1 a 2, tak to jsou lehce nadprumerne koridorovite FPS - dobry pribeh, se zahozenym potencialem
        • Jazz
          Kdyby to bylo FPS, tak si to možná zahraju, ale je to RPG a tedy opravdu ne.
        • MrSanta
          Co to znamená FPS?
        • Cahir
          Tak jsem rád, že jsi sem přišel a všem nám ukázal, jak se věci doopravdy mají...

          Teď vážně. Jelikož nepředpokládám, že jsi nějaký nadčlověk, je tvůj argumenty nepodložený názor stejně bezvýznamný, jako kterýkoliv jiný výkřik do tmy. Takže mi nezbývá, než ti odpovědet, že DAO + DA2 považuji za povedené dost, stejně tak ME1,2. Pěkně jsme si zadiskutovali, loučím se.
          • trolo
            Teraz vazne. Nepredpokladam ze si nadclovek takze tvoj nazor je bezvyznamny a tym sa vysvetluje to ze DA2 je sr4cka. Dovidenia
            • Cahir
              Wau, napsal jsi kolego stejně duchaplný komentář jako Pierre. Ani ty nejsi nadčlověk, takže tyto vaše sdělení nemají žádnou váhu. A jelikož pro mě nemá smysl diskutovat s někým, kdo diskutovat nechce/neumí, pak mi nezbývá nic než napsat, že DA2 není sra*ka, což má stejnou váhu jako vaše příspěvky. Pochopil jsi už pointu? Sbohem.
      • Ty jsi vážně podivná osoba. Stále hejt F3 a pak baštíš tohle .. "Já třeba žádný vliv EA na DA2 nezaznamenal (že se mi líbilo víc než Origins nechme stranou)."
        • Cahir
          Spíš bych byl chudák, kdybych si nevšiml propastného rozdílu mezi scénaristickou kvalitou DA2 a mizerností F3 (haním F3 pouze za scénář a za to, že to ani náhodou není Fallout - jako openworld akce to ujde), ale nechme to být... Ty očividně stejně o žádnou diskuzi nestojíš, pouze se strefuješ do mé osoby.
      • Super příspěvek, ale také se říká "Koho chléb jíš, toho píseň zpívej". EA chce určitě prodávat co nejvíce kopií hry a podle mě víceméně určuje celkové vyznění svých produktů směrem k tomuto cíli - v praxi to znamená produkovat hry přístupné a zábavné i pro povrchnější hráče. Vývojář se pak musí poprat s tím, jak hru udělat tak, aby byla zábavná i pro ty povrchnější hráče a přitom si to nerozházet u hardcore fanoušků. Uvidíme, jak se to povede s ME3.
        • Cahir
          Díky za pochvalu, ale bez urážky, tohle jsou stejně otřepané a nicneříkající fráze, jaké použil pisatel nade mnou a právě to mě vyburcovalo k napsání mého příspěvku. Takže se ptám i tebe, když jsi se zapojil: Čím konkrétně??
          • Hardcore/Oldschool fanoušci BioWare (typu Baldur's Gate apod. her) budou určitě v menšině oproti mase povrchnějších hráčů (typu COD). Dále, EA určitě není charitativní organizací, která chce nalévat peníze do nevýdělečných studií. Za další, vývoj AAA her dnes stojí milióny dolarů. Z uvedeného vyplývá, že nezbývá nic jiného, než aby se vývojář popral s tím, aby hru neudělal moc hardcore pro ty povrchnější (a nepřipravil se tak o velkou část prodejů) a zárověň se nezachoval nepřívětivě ke svým starým fanouškům a též nezapřel svou identitu a minulost.
            • To tu vážne chceš diskutovať s puberťačikmi, ktorí bez automatickej šípky ku questom zakysnú na prvej križovatke?
            • Cahir
              Já jsem tě žádal, abys zanechal otřepaných žvástů, které mají asi stejnou obsahovou náplň jako PR kecy od distributora, a dal mi nějaký konkrétní aspekt z DA2, který tu hru směřuje na masu, resp. z toho dělá méně masovou záležitost, než jakou bylo Origins.
    • Jazz
      A víš, že bych si to pak možná i zahrál ?
      • MishKonn
        Tak si běž koupit Kinect, nakup pro něj všechny hry, co jsou k dispozici, a libuj si.

        A Mass Effect prosím nehraj.
        • Jazz
          To mi nemusíš říkat 2x, nebudu neboj se.
          RPG kraviny nehraju.
    • Trol.diskuzni
      Já myslím, že co jsem tady k ME viděl komentáře v minulých diskuzích, tak by si "Epic Mode" někteří představovali spíše v tom směru, že si to hlavní hrdina bude během něj rozdávat se všemi krasotinkami, které se ve hrách objevily. *5*
      • Hot Coffee mód pro SA měl prostě grády ..... a od té doby prosté náznaky nezabírají .
  • rancor1223
    Proč Shepard běhá (sprintuje) jak kdyby měl v prd*li ocelovou trubku? *1*

    No, ale jinak super. Zdá se mi, že dokonce změnili animaci nabíjení pistole, která byla dost divná. Nic moc se od ME2 zdá se jinak nezměnila a to je jedině dobře! Nemůžu se dočkat!
  • Zayl
    Mě nejde do hlavy co těmi módy sledují. Ne že by to nebyla jen opravdu stupidně pojmenovaná volba obtížnosti ... ale copak má někdo, koho zajímá čistě příběh, důvod hrát PC hru? Se může podívat na film nebo přečíst knihu, ne? A opravdu chce zapálený hráč stříleček trávit čas polodovařeným combatem v ME? Není lepší zahrát si čistou akci?

    To je jako dívat se na film kvůli soundtracku.

    Co se týče samotné hry, hlavně ať už to vyjde. S takovou stihnu ztratit savy.
    • Skor mam pocit ze je to ako chodit do prace len preto aby som dostaval peniaze, nez ako pozerat na film len koli soundtracku. Toho kto ma stastie praca bavi, ostatny siahneme po comkolvek co je dostupne. ME hram koli pribehu, lebo ta akcia tam stoji za prd, ale s pribehom som velmi spokojny a az ho vydaju knizne, tak na hry zanevriem ;) *3*
  • Vrook
    Vypadá to dobře a i když se skeptici začnou rojit i tady, naštěstí je to tu na tiscaligames pravidlem před vydáním většiny her. BW naštěstí kvalitou svých her neklesá, ani když se někomu nelíbil druhej díl DA. A i kdyby pokazili jednu hru z mnoha, tak nevim, jak může někdo hned odpískávat ztrátu kvality celý jejich tvorby a úpadek. Já naštěstí nejsem starej skeptickej dědek a na ME3 se těšim.
    • Mayuri12
      Souhlas lidi pořád remcaj. Kvalita her od Bioware je na vysoké úrovni a to že je hra spíš akce než RPG neznamená že firma upadá.
    • Příště si to po sobě alespoň přečti, aby to dávalo smysl.... *7*
      • Mohl bych požádat kohokoliv kdo mi dal mínusko, aby mi přeložil autorovu větu: "Vypadá to dobře a i když se skeptici začnou rojit i tady, naštěstí je to tu na tiscaligames pravidlem před vydáním většiny her." , tak aby dávala smysl?
        • Vrook
          Proč by to nedávalo smysl do pr*ele? Dobře to vypadá a to, že se před vydáním většiny her na tiscali games rojej skeptici, je taky pravda. Takže problém asi nebude ve mně, chytrolíne vole..
          • "Vypadá to dobře a i když se skeptici začnou rojit i tady, NAneštěstí je to tu na tiscaligames pravidlem před vydáním většiny her."
            Už chápeš? Hlavně klid, ať ti nepraskne cévka *1*
          • Problem je ve stavbe vety,protoze opravdu to nedava moc smysl.Ale co tim autor chtel rici z toho jde vydedukovat.
    • Na ME3 sa tiez tesim, uz len z toho dovodu ze aj ked som po prvom dohrani dvojky frflal, tak ma to po case bavilo viac a viac. Vsak som to nakoniec dohral 7x a niektore klasy som si vyslovene vychutnaval. Zberatelska objednana takze mi ostava len verit, ze RPG mod nesklame :)
  • jsem ohromnej fanda ME série. Ale tohle na mě neudělalo dojem ani trochu. Jasně, je to první mise, taková ta tutoriálovka na efekt, plná skriptů. Ale stejně. Jak mám mít proboha z reaperů respekt, když se tam shepy s andym courají po střechách jak po promenádě a reaper nad nimi se kymácí jak ožralá panda? A když už náhodou, tak po nich vypálí laserem (který je vzhledem k reaperově velikosti prostě směšný), kterým jim samozřejmě nic neudělá, ale uvolní jim cestu dál. A pak je pro jistotu nechá znovu na pokoji. A tohle je to ohromná nebezpečí, ta zkáza všeho Živého v galaxii? Fakticky? Ach jo...
    • Ale toto snad nemyslíš vážně, že ne? .... Vždyť je to ALFA a tyhle prkotiny opraví během pár týdnů práce... a víš co - DEJ SI FACKU.
  • Amylee.Anderson
    Kterej blb by si vzal náboje, když existuje technika bez nábojů, to je prostě blbost :D
    Třetí neočekávanější hra pro mě :) Těšim se.
  • je to jen dalsi http://www.youtube.com/watch?v=-VN2KRxTdjE&feature;=channel_video_title
  • neliíbí se vám to, nehrajte to, psaní blbostí na nějaké diskuzi asi težko ovlivní vývoj hry
  • Sorry ale už mě to začíná štvát uvědomte si že je to spíše brzká alfa než beta aminace zvuky textury to vše v plné hře bude vylepšenoa upraveno i u BF 3 lidi nadávali tak je beta debilní rušili kvůli tomu předobědnávky a o měsíc později(ikdyž ona beta asi byla starší) byla hra hotová a prakticky bez chyb co se dá stihnout za 5 měsíců? hodnotit něco co neni hotové se sakra odnaučte a pokud se vám to nezdá nehrajte to jednoduché.
    • A na to jsi prisel jak s tim battlefieldem 3 ? ja jsem hral betu mam i hru zakoupenou a od bety se nic nezmenilo krom menu ktere bylo temer nefunkcni.Nevim odkud mas tyhle bludne informace ale psousta lidi moc cte a malo ma odzkouseno na vlastni kuzi :)
      Jsem temer rank 43 takze uz mam neco odehrano a na patch na ktery cekame uz hoodne dlouho nikde neni.Myslis ze tady u tehle hry zniceho nic proste textury a animace budou perfektni a vse kolem ? ze ze dne na den nebo z mesice na mesic zmeni celi engine aby to bylo super nebo co ? Pokud jo tak hodne stesti *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit