Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Irisis
    Jé, asi před měsícem jsem byl v Červeném Újezdu v tom "muzeu automatů". Měli tam první Time Crisis, hned jsem si vzpomněl na ME3 *15*
  • nesestříhané obě dvě mise:D http://www.youtube.com/watch?v=gF_KX6U0YDk&feature=BFa&list=LLe-wDtZgF8TE2wuLYgJiIYw&lf=mh_lolz
  • Generalmagor
    Zatím to vypadá o něco málo líp, než ME2... Uvidíme, jak se s tím ještě vymazlí. Jinak se ale těším, bude to bomba *5*
  • Na to, že to má vyjít až v březnu to vypadá skvěle :)
  • Lawliet
    mm připada mě to trošku jako dvojka dvojky..
  • michaliuz18
    strasne divne pohyby a celkovo to vyzera biedne , ale co ved je to beta, ale aj tak bety moc od original hry sa nelisia , niektore chyby ostavaju hodnotim to videjko na 7 bodov aj menej, snad original gameplay budu vyzerat krajsie
  • MrSanta
    Neotevřu a sledovat nebudu. Ale dá to přemáhání *2*
    • Cahir
      Tak tak, mám to stejně.
      • MrSanta
        Však u ME3 není co řešit. Bavila mě jednotka i dvojka a že koupím trojku jsem věděl dřív, než jsem dohrál dvojku. Stále mě hry od BW baví a stále jim, jako ovce ( *3*), budu cpát penízky. Na vyprávění příběhu a vtažení hráče do děje jsou BW machři.
        • ME1 bola super, ME2 mi tak moc nesadla ( na moj vkus prilis akcna ). Ohladom 3 pouvazujem ( stale mi vrta v hlave, ako chcu zapracovat ten MP ). To ale nic nemeni na tom, ze ako znacka je ME velmi vysoko nad priemerom a ked uz koli nicomu inemu sa neoplati cakat, tak koli tym 20+ hodinam, o com moze vacsina inych zanrov len snivat. A Story/RPG/Action mode? Jeden z najlepsich napadov imho. V tomto vidim cestu skor ako v spajani zanrov - na zaciatku dat kazdemu na vyber, co vlastne ocakava a bude mat. Jedine sa obavam toho, ze to ovplyvni moznosti replayability, co je jasna strata.
        • Cahir
          Yep, to je vcelku logický přístup. Někomu ale stačí pár vět o multiplayeru + trailer a už ví, že do toho nepůjde. *1* Takoví jsou vážně k smíchu.
  • Obávám se, že to bude jen tuctovka. , jinak to ovladani na konzole, proste ne... takhle se to ovladat fakt neda
    • Mass Effect se osobně hraje lépe na konzoli, jak na PC (jedničku jsem hrál na PC, dvojku na Xbox a chvilku na PC a nakonec, kvůli savum, jsem si koupil pro Xbox i jedničku). Prostě 3RD person hry se ovládají mnohem lépe (nedokáži popsat proč, ale je to takú.
      • To je vec vkusu.Ac s gamepadem nemam problem hrat,tak mys mi proste prijde u fps a 3rd person her pohodlnejsi.
  • Menu pěkné. Action/Story/RPG mode? Nechápu. Kérky na krk? Really? Ash vypadá k světu, ale furt vypadá, jak kdyby žvýkala vosy. Melee furt vypadá bezcenně. AMMO. *10*

No...ale jinak se těším.
  • Jo únik .... Takové navnadění a PR reklama po fiasku s DA2 . A víte jak to vnímám já ? Bioware soustavně ztrácí na lesku . Není kontroverznějšího RPG než Mass Effect (Jednička vůči KOTORu slabší ale WOW , dvojka hmmmm , trojka ...... když si uvědomíte , že hráči Dragon Age a Mass Effectu jsou v podstatě stejná cílovka , kterou nedokázali poslední dobou uspokojit ..... )
    • Mayuri12
      Dvojka ME byla mnohem lepší než jednička, tím neříkám že je jednička špatná, ale styl dvojky je správná cesta
      • Ja to vidim presne naopak.Ac me dvojka bavila,tak jednicka me prisla mnohem lepsi.
        Ted samozrejme mluvim o celkovem dojmu a najdou se detaily,ktere se mi naopak zdaly lepsi ve dvojce.
    • Dvojka mě bavila mnohem víc neý jednička. Mnohem záživnější a hlavně tam nebylo to zdlouhavý a nudný projíždění vylepšeních na zbraně. Brrr. A fiasko s DA2 je mi u Mass Effectu fakt dost ukradený.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit